Anket Sonuçlarını Görüntüle: Fortis Turkiye Kupası'nı Sizce Kim Alır?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

17 40.48%
  • Beşiktaş

25 59.52%
Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 174 sonuç

Konu: FTK Final Maçı | Fenerbahçe - Beşiktaş ( Beşiktaş )

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bünyamin 5435465 metre geride, Yan hakem oLaya tam yandan bakıyor, Bünyamin amca penaLtı çaLıyor. Sormak Lazım ne düşünce iLe verdi.

Neyse CoşaLım, sevineLim, tadını çıkaraLım..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tebrikler Beşiktaş ...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bobo, Yusuf ve TeLLo maça damgasını vurdu..

Maçın kader anı Uğur çıkıp Semih girince aha bitti bu iş Beşiktaş götürecek işi dedim. ÖyLe de oLdu. Ondan sonra orta saha tamamen Beşiktaş a geçti ve koLay bir gaLibiyet aLdı.

TeşekkürLer KartaLLar, kaLdı 1

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Hayrettin abi ben "kaldı 3" gözüyle bakıyorum olaya 3 maçımız da final , 3ünü de kazanmalıyız...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Semih'in Ekreme yaptıgı hareket ve Hakan Arıkan'a attıgı dirsek cok kötüydü.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Beşiktaşı ve beşiktaslı arkdaşları tebrik ediyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

KaLdı 1 derken, 1 kupa daha kaLdı aLınacak, o anLamda dedim

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Tebrikler Beşiktaş'a ve Beşiktaşlılara...

Fenerbahçe Her Zaman Böyledir...Finale Gelse Bile Türkiye Kupası Finalinde Stres Yapar , Heycan Yapar..Doğal Olarak Kupayıda Kaybeder..O Yüzden Beşiktaş'ın Kupayı Alacağından Emindim...Tüm Beşiktaşlıları Tebrik Ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Fenerbahçe'nin işi bitti. Beşiktaş her zaman yaptığı gibi ikinci yarıda oyunu iyi domine etti.

Aragones ya kaybedeceğim, ya kazanacağım bu maçı uzatmayacağım dedi Uğur'u çıkarıp Semih'i alarak. Kanatlar boşalınca Beşiktaş organize gelmeye başladı ve golleri buldu nitekim Aragones ve Fenerbahçe kaybetti.

bilet kesilir, aragones ile yollar ayrılır umarım.

tebrikler Beşiktaş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Beşiktaş hakketti ve kazandı. Tebrikler. Umarım Şampiyonluğuda alırlar

Quote Originally Posted by scar face View Post
    26 yıllık hasrete son verecez....Adım gibi eminim...
    İsim neydi Kardeş ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Semih'in Ekreme yaptıgı hareket ve Hakan Arıkan'a attıgı dirsek cok kötüydü.
    Efendi semih

Fenerbahce son cıktıgı 2 ftk finalimde de fark yedi. 5-1 ve 4-2. Bakalım bu hasret daha ne kadar sürecek?
    Tebrikler Bjk.

feyyaz ın güzel bir yorumu vardı: eğer fenerbahçe galip gelseydi belki de gelecek 6 aydan veya 1 seneden daha olacaktı diye... bize tebrik etmek düşüyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazık.Çok yazık.

Olmadı.Alamadık kupayı.Yapacak birşey yok.

Aslında var.Uğur, Ali, Can gibi oyuncuları yollamak.Kaliteli bir hoca getirmek.Yemin ediyorumki Hayrettin abi veya Hasan Hüseyin abiyi Fener'in başına koy 2 kupayıda alırlardı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Güiza ve Emre dışında mücadele eden yoktu F.Bahçe'de.İddaa'da aynı takıma 3 hafta verirsen yatma ihtimalin artar.Gökhan Gönül patladı bu maçta birde yanında nispeten alışık olduğu Yasin değil bu sezon kafasında futbolu bitirmiş Lugano vardı.Selçuk takımı yalnız bırakmak istememiş ama bıraksaymış daha iyiymiş.Babacan'ın uzaktan şut ve yan topları zayıf karşı karşıyalarda etkili yeni bir Rüştü geliyor gibi.Emre neden oyundan alındı anlamadım.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yalnız bu Türkyie Kupası seromonileri hep ruhsuz geçiyor :s

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu arada Deivid yine muhteşem oynamaya devam ediyor ve hala kesik yemiyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Yalnız bu Türkyie Kupası seromonileri hep ruhsuz geçiyor :s
    Yok yav bence bu sefer güzel oldu. Arkadaki fon müziği çok güzel
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Rahat kazanabileceğimiz bir maçı enteresan bir şekilde kaybettik. Volkan Babacan'ın hataları bize pahalıya patladı ama önemli değil. Oyuncuya gereken güveni duymamız önemliydi her ne kadar bu maçta bizi üzse de.

Durum 2-1 iken arka arkaya kaçırılan pozisyonlar var herhangi biri girse maç farklı olabilirdi.- se, sa'yı pek sevmem ama önemli pozisyonlardı - Gökhan'ın bizim oyuncularımızda genel bir hastalık olan taça atmayarak pozisyonu zorlaması 3. golü yememize dolayısıyla geride açık vermemize ve yine dolayısıyla 4. golün gelmesine neden oldu. Aragones Emre'yi çıkarıp Deniz'i sokarak korkaklığını tescillettirmiştir. Hadi Emre sakatlandı çıktı. Deivid'i ortaya çek sağa Kazım'ı al başka birşey yap ama bize kazanmak için oynadığını göster. Kupanın reklam kalitesini maalesef düşüremedik. Her şerde de bir hayır vardır diyelim. Önümüzdeki seneye bakalım.

Tebrikler Beşiktaş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tebrikler BEŞİKTAŞIM .. İnşallah sezonu dubleyle kapatırız .. Fenerbahcelı arkadasları da tebrık edıyorum ıyı mac oldu ama bız 2 gol daha fazla attık ve kupayı aldık ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maçı Beşiktaşın kazanacağından emindim..Çünkü belli yani Fenerbahçeye türkiye kpasında bişeyler oluyor..Nitekim farklı kazandılar verilen penaltının hakem tarafından kasti olarak verildiğini düşünüyorum..Tek farkla olsa maç veremezdi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Maçı Beşiktaşın kazanacağından emindim..Çünkü belli yani Fenerbahçeye türkiye kpasında bişeyler oluyor..Nitekim farklı kazandılar verilen penaltının hakem tarafından kasti olarak verildiğini düşünüyorum..Tek farkla olsa maç veremezdi..
    Bütün maç Fenerbahçe'lilerden iyi bir küfür yemiştir.Kendini affettirmek için yaptı.

Keske Alex hakemin uydurdugu komik penaltiyi gole cevirmeseydi. Hakeme iyi bir kapak olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Güiza yine Beşiktaş'ı boş geçmedi.

Yine aleyhimize verilen fakat bu sefer sonucu etkilemeyen kararlar vardı maçta..

Bu penaltıyı Avrupa'da verseydi, adama amatör kümede bile hakemlik yaptırmazlardı ki zaten Bünyamin Gezer'de bu penaltının penaltı olduğuna kendini inandırsaydı Hakan Arıkan'a sarı kart göstermesi gerekirdi.

Semih'in oyunu çirkefleştirerek Hakan'a bilerek attığı dirsek darbesi çok tehlikeli olabilirdi ve hakemin gözü önündeydi, bariz sarı kartlık hareketti.

Yine Semih'in oyunu çirkinleştiren ve direk kırmızı kartlık olan hareket, hakem Bünyamin gezer çok rahat bir şekilde sarı kartını kullandı. Direk kırmızılık 3 maç cezalık hareketti.

Yinede Beşiktaş'ım şampiyon, güzel günler, göreceğiz güneşli günler..

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Tebrikler Beşiktaş'a...

Emre'nin oyundan çıkarılma mantığını düşünüyorum ama altından girip üstünden çıktığımda yine bişey bulamıyorum.Emre sakatlandığı için mi çıktı diye düşünüyorum madem Emre'yi çıkarıyorsun Kazım'ı al da hücum gücümüzü güçlendirelim.Bir takım pozisyona giremeden bu kadar pozisyon vermeyi nasıl başarıyor anlamıyorum.Pozisyon yapabilsek Deniz'in oyuna girmesini anlayacam.Diyecem ki çift ön libero ile kontra atakları kesiyor ama Deniz'in girmesi hiç birşeyi değiştirmedi..

Bu maçı kaybettik üzüldük ama belkide gelecek sezonu kurtardık.Kupa'nın kazanılmasıyla bir sezonumuz daha heba olabilirdi.Bakalım Aragones basın toplasında ne diyecek.-- Defansif anlamda kötüydük. Girdiğimiz pozisyonlardan birinden yararlansaydık skor farklı olurdu -- laflarınımı duyacaz yine ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IbrahimSEMIZ View Post
    Yine aleyhimize verilen fakat bu sefer sonucu etkilemeyen kararlar vardı maçta..

Bu penaltıyı Avrupa'da verseydi, adama amatör kümede bile hakemlik yaptırmazlardı ki zaten Bünyamin Gezer'de bu penaltının penaltı olduğuna kendini inandırsaydı Hakan Arıkan'a sarı kart göstermesi gerekirdi.

Semih'in oyunu çirkefleştirerek Hakan'a bilerek attığı dirsek darbesi çok tehlikeli olabilirdi ve hakemin gözü önündeydi, bariz sarı kartlık hareketti.

Yine Semih'in oyunu çirkinleştiren ve direk kırmızı kartlık olan hareket, hakem Bünyamin gezer çok rahat bir şekilde sarı kartını kullandı. Direk kırmızılık 3 maç cezalık hareketti.

Yinede Beşiktaş'ım şampiyon, güzel günler, göreceğiz güneşli günler..
    Allah aşkına tek taraflı bakma şu olaya.İlk yarıda hakemin neler yaptığını ne çabuk unuttun?

Emre'ye yapılan fauller.Sarı kart verilmeyen fauller.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Emre'nin çıkma sebebi dizi ile alakalı bir sakatlık olabilir. Buz tedavisi yapılıyordu galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Penaltıyı yan hakem verdirmedi mi?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hayır orta hakem verdi. Yan hakem tepki biLe vermedi pozisyona. Orta hakem saçmaLadı.

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri