Bünyamin 5435465 metre geride, Yan hakem oLaya tam yandan bakıyor, Bünyamin amca penaLtı çaLıyor. Sormak Lazım ne düşünce iLe verdi.
Neyse CoşaLım, sevineLim, tadını çıkaraLım..
Fenerbahçe
Beşiktaş
Bünyamin 5435465 metre geride, Yan hakem oLaya tam yandan bakıyor, Bünyamin amca penaLtı çaLıyor. Sormak Lazım ne düşünce iLe verdi.
Neyse CoşaLım, sevineLim, tadını çıkaraLım..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Tebrikler Beşiktaş ...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bobo, Yusuf ve TeLLo maça damgasını vurdu..
Maçın kader anı Uğur çıkıp Semih girince aha bitti bu iş Beşiktaş götürecek işi dedim. ÖyLe de oLdu. Ondan sonra orta saha tamamen Beşiktaş a geçti ve koLay bir gaLibiyet aLdı.
TeşekkürLer KartaLLar, kaLdı 1
Hayrettin abi ben "kaldı 3" gözüyle bakıyorum olaya3 maçımız da final , 3ünü de kazanmalıyız...
Semih'in Ekreme yaptıgı hareket ve Hakan Arıkan'a attıgı dirsek cok kötüydü.
Beşiktaşı ve beşiktaslı arkdaşları tebrik ediyorum.
KaLdı 1 derken, 1 kupa daha kaLdı aLınacak, o anLamda dedim![]()
Tebrikler Beşiktaş'a ve Beşiktaşlılara...
Fenerbahçe Her Zaman Böyledir...Finale Gelse Bile Türkiye Kupası Finalinde Stres Yapar , Heycan Yapar..Doğal Olarak Kupayıda Kaybeder..O Yüzden Beşiktaş'ın Kupayı Alacağından Emindim...Tüm Beşiktaşlıları Tebrik Ederim.
Fenerbahçe'nin işi bitti. Beşiktaş her zaman yaptığı gibi ikinci yarıda oyunu iyi domine etti.
Aragones ya kaybedeceğim, ya kazanacağım bu maçı uzatmayacağım dedi Uğur'u çıkarıp Semih'i alarak. Kanatlar boşalınca Beşiktaş organize gelmeye başladı ve golleri buldu nitekim Aragones ve Fenerbahçe kaybetti.
bilet kesilir, aragones ile yollar ayrılır umarım.
tebrikler Beşiktaş.
feyyaz ın güzel bir yorumu vardı: eğer fenerbahçe galip gelseydi belki de gelecek 6 aydan veya 1 seneden daha olacaktı diye... bize tebrik etmek düşüyor...
Yazık.Çok yazık.
Olmadı.Alamadık kupayı.Yapacak birşey yok.
Aslında var.Uğur, Ali, Can gibi oyuncuları yollamak.Kaliteli bir hoca getirmek.Yemin ediyorumki Hayrettin abi veya Hasan Hüseyin abiyi Fener'in başına koy 2 kupayıda alırlardı.
Güiza ve Emre dışında mücadele eden yoktu F.Bahçe'de.İddaa'da aynı takıma 3 hafta verirsen yatma ihtimalin artar.Gökhan Gönül patladı bu maçta birde yanında nispeten alışık olduğu Yasin değil bu sezon kafasında futbolu bitirmiş Lugano vardı.Selçuk takımı yalnız bırakmak istememiş ama bıraksaymış daha iyiymiş.Babacan'ın uzaktan şut ve yan topları zayıf karşı karşıyalarda etkili yeni bir Rüştü geliyor gibi.Emre neden oyundan alındı anlamadım.
Yalnız bu Türkyie Kupası seromonileri hep ruhsuz geçiyor :s
Bu arada Deivid yine muhteşem oynamaya devam ediyor ve hala kesik yemiyor
Rahat kazanabileceğimiz bir maçı enteresan bir şekilde kaybettik. Volkan Babacan'ın hataları bize pahalıya patladı ama önemli değil. Oyuncuya gereken güveni duymamız önemliydi her ne kadar bu maçta bizi üzse de.
Durum 2-1 iken arka arkaya kaçırılan pozisyonlar var herhangi biri girse maç farklı olabilirdi.- se, sa'yı pek sevmem ama önemli pozisyonlardı - Gökhan'ın bizim oyuncularımızda genel bir hastalık olan taça atmayarak pozisyonu zorlaması 3. golü yememize dolayısıyla geride açık vermemize ve yine dolayısıyla 4. golün gelmesine neden oldu. Aragones Emre'yi çıkarıp Deniz'i sokarak korkaklığını tescillettirmiştir. Hadi Emre sakatlandı çıktı. Deivid'i ortaya çek sağa Kazım'ı al başka birşey yap ama bize kazanmak için oynadığını göster. Kupanın reklam kalitesini maalesef düşüremedik. Her şerde de bir hayır vardır diyelim. Önümüzdeki seneye bakalım.
Tebrikler Beşiktaş.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tebrikler BEŞİKTAŞIM .. İnşallah sezonu dubleyle kapatırız .. Fenerbahcelı arkadasları da tebrık edıyorum ıyı mac oldu ama bız 2 gol daha fazla attık ve kupayı aldık ..
Maçı Beşiktaşın kazanacağından emindim..Çünkü belli yani Fenerbahçeye türkiye kpasında bişeyler oluyor..Nitekim farklı kazandılar verilen penaltının hakem tarafından kasti olarak verildiğini düşünüyorum..Tek farkla olsa maç veremezdi..
Keske Alex hakemin uydurdugu komik penaltiyi gole cevirmeseydi. Hakeme iyi bir kapak olurdu.
Bu arada Güiza yine Beşiktaş'ı boş geçmedi.
Yine aleyhimize verilen fakat bu sefer sonucu etkilemeyen kararlar vardı maçta..
Bu penaltıyı Avrupa'da verseydi, adama amatör kümede bile hakemlik yaptırmazlardı ki zaten Bünyamin Gezer'de bu penaltının penaltı olduğuna kendini inandırsaydı Hakan Arıkan'a sarı kart göstermesi gerekirdi.
Semih'in oyunu çirkefleştirerek Hakan'a bilerek attığı dirsek darbesi çok tehlikeli olabilirdi ve hakemin gözü önündeydi, bariz sarı kartlık hareketti.
Yine Semih'in oyunu çirkinleştiren ve direk kırmızı kartlık olan hareket, hakem Bünyamin gezer çok rahat bir şekilde sarı kartını kullandı. Direk kırmızılık 3 maç cezalık hareketti.
Yinede Beşiktaş'ım şampiyon, güzel günler, göreceğiz güneşli günler..
Tebrikler Beşiktaş'a...
Emre'nin oyundan çıkarılma mantığını düşünüyorum ama altından girip üstünden çıktığımda yine bişey bulamıyorum.Emre sakatlandığı için mi çıktı diye düşünüyorum madem Emre'yi çıkarıyorsun Kazım'ı al da hücum gücümüzü güçlendirelim.Bir takım pozisyona giremeden bu kadar pozisyon vermeyi nasıl başarıyor anlamıyorum.Pozisyon yapabilsek Deniz'in oyuna girmesini anlayacam.Diyecem ki çift ön libero ile kontra atakları kesiyor ama Deniz'in girmesi hiç birşeyi değiştirmedi..
Bu maçı kaybettik üzüldük ama belkide gelecek sezonu kurtardık.Kupa'nın kazanılmasıyla bir sezonumuz daha heba olabilirdi.Bakalım Aragones basın toplasında ne diyecek.-- Defansif anlamda kötüydük. Girdiğimiz pozisyonlardan birinden yararlansaydık skor farklı olurdu -- laflarınımı duyacaz yine ?
Emre'nin çıkma sebebi dizi ile alakalı bir sakatlık olabilir. Buz tedavisi yapılıyordu galiba.
Penaltıyı yan hakem verdirmedi mi?
Hayır orta hakem verdi. Yan hakem tepki biLe vermedi pozisyona. Orta hakem saçmaLadı.