Maçtan önce 2 hocanın yaptığı açıklamaların ve kupada Fenerbahçe'ye karşı üstün olmamızın son 6 maçı kaybetmiş olmamızın verdiği umutsuzluğu azalttığını belirtmiştim.Beklentilerimin boş çıkmamasına ve hem rakibimizin kupa hasretini kursağında bırakmış olmamıza hemde sezonu çifte kupayla bitirme şansımızın devam etmesinden dolayı çok mutluyum.

Yine maçtan önceki yorumumda dediğim gibi bu galibiyetle ligdeki şampiyonluk şansımızın arttığı düşünüyorum.Takım hem moral kazandı hemde büyük maç kazanamama stresini üstünden atmış oldu.İnşallah sezonu çifte kupayla tamamlayabiliriz..

Maça gelirsek bir takım talihsizliklerden dolayı maçın son yarım saatini seyredebildim.Seyrettiğim kadarıyla Fenerbahçe'nin oyundan düştüğünü ve çok rahat bir futbol ortaya koyduğumuzu gözlemledim ama daha öncesi hakkında pek bir fikrim yok seyretmediğim için.Fakat 60'dan önceki seyredemediğim golleri seyrettim.Düşüncem as Volkan olsaydı durum daha değişik olabilirdi.Aragones'in tercihi sonuçta.Geçen maçta yine damgasını vuracak tercihler yapmıştı ama değerlendirememiştik.Bu sefer değerlendirmesini bildik ve kupayı aldık.Bize bu sevinci yaşatan herkese teşekkürler ve tebrikler..

Son olarak Bünyamin hocanın o penaltıyı hangi mantığa dayalı vermiş olduğunuda anlamış olmadığımı belirtmek istiyorum.Allah'tan maçın kaderine etki edecek nitelikte bir hata değildi.Bütün lehimize hakem hataları böyle maçın kaderine etki etmeyecek cinsten olsun..

Hem ben Beşiktaş yönetimi yerinde olsam Fenerbahçe maçlaının artık İzmir'de oynanmasını isterdim federasyondan. İzmir'de Beşiktaş'ı yenemiyoruz yahu.
Maçtan önce maçın İstanbul'a alınması için başvurmuştu iki kulüpte ve federasyon reddetmişti.Maçtan sonra senin bu dediğin benimde aklıma geldi Serkan abi ve maçtan sonra iyi ki maçı İstanbul'a almamışlar dedim içimden.