Bank Asya 1.Lig - 13.Hafta
İlk maçımızda Diyarbakır karşısında enfes bir futbol oynarak 5 gol birden attık.Çok iyi mücadele ettik.Maçı sonuna kadar hakettik.İlk maçın bu skorla bitmesi çok olumlu etki edecektir.
Bank Asya 1.Lig - 14.Hafta
Büyükşehi Bel. deplasmanında mağlup olduk ama iyi oynadığımızı düşünüyorum.Bu maça üzülmedim.4 gol yedik ama bireysel hatalardan defansımız göbeğinde 2 tane 18-19 yaşlı oyuncu olunca çok hata yaptık bu maçı unutacağız.
Bank Asya 1.Lig - 15.Hafta
Beylerbeyi deplasmanında çok önemli bir 3 puan alıyoruz.Akıllı oynadık.26.dakikadan sonra forvetimiz kalmadı oyunda.Ama dediğim gibi akıllı oynayarak 3 puanı aldık.
Bank Asya 1.Lig - 16.Hafta
Bu maçla birlikte kendi sahamızda Sakaryayı yenmenin çok zor olduğunu oyun olarak gösterdik.Maç hakemler sayesinde 1-1'e geldi ama bastırdık ve sonuçta golü bulmayı başardık.Bolu'yuda mağlup ettik.
Bank Asya 1.Lig - 17.Hafta
Liderle deplasmanda karşılaştık.Levent'in frikik golüyle kazandık.Süper oldu.Farkı kapattık.Maçta başa baş geçti.Golü atan biz olduk.Malatya öyle üzerimizde baskıda kuramadı.Golü attık kazandık süper oldu.
Bank Asya 1.Lig - Puan Durumu
Bir an önce inanılmaz maçlar kazandık.Sakaryasporla çıktığım 5 maçın 4ünü kazandık.Bank Asya'da böyle 5 maçın 4ünü kazanırsan zaten üst sıralara çıkarsın bunu uyguladık.Liderle aramızda 7 puan var.Hedefi belirledim.Şampiyonlukkkkk!!Tabi 5 maçın 4ünü kazanırsak böyle konuşurum