Orda golü atan eleman resmen yere yapıştırıyodu haklı bi karar penaltılarda Altayımızın işi çok zor o kadar pozisyonu değerlendiremiyenler penaltılarıda ne yapar.
Orda golü atan eleman resmen yere yapıştırıyodu haklı bi karar penaltılarda Altayımızın işi çok zor o kadar pozisyonu değerlendiremiyenler penaltılarıda ne yapar.
İlk 2 penaltılar kaçırılmadı 2-2 durum ..
Altay kaçırdı.4.penaltılar sanırım.
Finalin adı : Karşıyaka - Kasımpaşa.. Hayırlı Olsun ..
Kasımpaşa Finalde.
Geçmiş olsun böyle bi takıma yakışmıyor sen her şeyi kacır rakip bi kere gelsin onu atsın bravo yani böyle olmaması lazımdı artık.Kaç senedir hep böyle bozlmalıydık bunu ama.
Evet Rıdvan ve Serkan da dönüyorlar.. güzel maç olacak ve kazanıcaz inş..
Helal olsun Paşa. Sıra ksk da. Uzatmalarda Paşanın bir de golü sayılmadı, cok ucuz bir fauldu. Neyseki Penlerde de kazanmayı bildi paşa. Sıranı bekle karsıyaka![]()
İzmir dönsün artık.
Altay bence Süper ligi haketmiyordu iyi oldu bu
Tebrikler Kasımpaşa. Umarım Süper Lig'e geri gelirler.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kasımpaşa-Karşıyaka güzel final olacakk..
Ben bu maça göre konuştum sanırım yanlış anlayılma olmuş neyse olan oldu artık gecmiş olsun.
Kasımpaşa'yı ligde görmek istemiyorum.Karşıyaka gibi köklü bir takım kazanmalı ve lige çıkmalıdır.Hem İzmir'den bir takım şart![]()
Altay'ın finale kalamamasını görmemek beni üzdü. Dedemin eskiden başkanlık yaptığı kulübün kazanmsı güzel ama; ben Kasımpaşa'yı sevmiyorum.
Kasimpasa'yi tebrik ediyoruz.
Kendin ettin kendin buldun Altay. Hiç üzülmeyin. Sen forvete kadar gel karşı karşıya kaçır, boş kaleye golü atama. Burak belki çabaladı falan ama ilk defa son vuruşlarda bu kadar kötüydü. Yine 30 Mayıs gibi oynayan kaybetti.
Kasımpaşa'yı tebrikler.İnşl. finalde Karşıyaka kazanırda,bir İzmir kulübü süper lige çıkar![]()
Tebrikler Paşalara
Kasımpaşa'ya tebrikler bekledigim gibi oldu , Finaldede umarım kazanırlar.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kasımpaşa Süper Lig'e gelsinde ne taraftarı var ne bişeyi var.Gereksiz bence Süper Lig için.
Tebrikler yinede.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Belediye'de düşmezse lige 6. İstanbul takımı geliyor.
Tebrik ederim ama gönlüm Karşıyaka'dan yana. Serkan'a selamlar olsun...
Federasyon başkanı Altay'ın eski başkanı, bir şekilde Altay'ı çıkaracaklar diyenler görmüştür umarım.
Altay düştüğü sezondan itibaren hep son ana kadar çıkma mücadelesi verdi ve bir tülü bunu gerçekleştiremedi. Sezon içerisinde kulüpte yaşanan sorunları da düşünürsek buraya gelmeleri de büyük başarı. Eğer takımda sorunlar olmasaydı, bütünlük sağlanabilseydi ilk 2 arasına girip çıkmayı zaten garantilerdi Altay. Bunu hakediyorlardı çünkü.
Şimdi ne olacağı merak konusu, çok sıkıntı çeken oyuncular ayrılacak mı yoksa seneye yeniden zirve için takviyelerle kadro güçlendirilecek mi? Merak ediyorum açıkcası.
Kasımpaşa'yı da tebrik ederim, bu 2 oldu, 3.sünden Altay affetmeyecektir.
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan bir daha kolay kolay geleceğini sanmıyorum. Kaleci Gökhan ve Merter ( kii takımın en iyi oyuncusudur bana göre ) Kayseri'ye yollandı bedavaya neredeyse. Gökhandan komik bir para alındı Merter kontrat bittiği için gitti. Yasin Avcı ve Burak Çalık'ta bu sene ayrılırsa takımdan oynayacak adam kalıyo. Molina - Tiago zaten kiralık. İşi çok zor Altay'ın.
Burak Çalık yine iyi de şu çok övülen Yasin'in en az 10 maçını izledim fakat bana hiçbirşey vermedi. Gökhan ise en beğendiğim kaleciydi Kayseri'ye neredeyse bedavaya satılması beni çok üzdü açıkçası. Yine Bülent Ataman'a kaldık.![]()