Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

8 50.00%
  • Bursaspor

7 43.75%
  • Berabere

1 6.25%
1 ile 30 arası toplam 99 sonuç

Konu: Trabzonspor - Bursaspor [ TSL 32. Hafta ]

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    İşte büyük olay şu hakemın görmediğini sen görebiliyorsun. Anlatabildim dimi.
    Ben tv den izliyorum, 348372498327498237 defa izleme sansim var. O adam oyle goruo o anda. Koskoca ofsayt gorulmedi ilk macta, hakemin bunu gormesi cok zordu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Memedov View Post
    yahu bırakın bu ayakları, ilk maçta ofsat olan bir pozisyonda gol yediniz diye ortalığı yıktınız. o zaman aynı şeyi biz söylediğimizde hakemse görecek göremiyorsa orada ne işi var diyordunuz. bu da aynı hesap. bizim maçtan sonra başkanınız sadri şener çıkıp açıklama yapıyordu Trabzonu liderlikten indirmek için komplo kuruluyor falan filan inter milan diye. şimdi de bu maçtan sonra tanrının adaleti bilmem ne diye konusuyor. son 3 haftaya girilirken ibre terse döndü heralde Trabzonu şampiyon yapmak için diğer takımlara komplo kuruluyor galiba.

ilk mesajımda belirttiğim gibi, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantalitesiyle bakıyoruz olaylara.
    Taraftarlariniz hicte oyle demiyodu

Mac bitti gitti, 3 puan bizim. Gelenek bozulmadi Bursa yine evimizde bizi yenemedi

Ayrica Crocodile1963 un yaptigi hakaretin nedenini yasina bagliyorum. Daha uretken olmasi lazim Turk gencinin
    Last edited by Bordo61Mavi : 18.Mayıs.2009 at 03:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri