Sayfa 12 / 480 İlkİlk ... 210111213142262112 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Şampiyonlar Ligi'ne gitmekle kalmıyor her sene 2. tura çıkan bir takım Olympiakos. Gitmek istemesi normal, bundan daha doğal bişey olamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Şampiyonlar Ligi'ne gitmekle kalmıyor her sene 2. tura çıkan bir takım Olympiakos. Gitmek istemesi normal, bundan daha doğal bişey olamaz.
    Olympiakos tarihinde sadece 2007-2008 sezonunda 2.tura çıktı.Hatta Yunanistan'da her sene şampiyon olup Avrupa'da bizi rezil ediyorsunuz diye hep dalga geçiyorlar.Ezeli rakibi Panatinaykos bile onlardan çok daha başarılı Avrupa'da.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Olympiakos hersene Sampiyonlar Ligi'ne mi gidiyormus ? daha bu sene GS ile UEFA'da ayni grupta oynamadilar mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bobo umarım boyle bır hataya dusmez .. Rıdvan Hoca'nın dedıgı gıbı Olimpiakos'u Beşiktaş'tan büyük görüyorsa kendi kariyeri umrunda değildir..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Olympiakos tarihinde sadece 2007-2008 sezonunda 2.tura çıktı.Hatta Yunanistan'da her sene şampiyon olup Avrupa'da bizi rezil ediyorsunuz diye hep dalga geçiyorlar.Ezeli rakibi Panatinaykos bile onlardan çok daha başarılı Avrupa'da.
    En az 3. oluyorlar dicektim

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Olympiakos hersene Sampiyonlar Ligi'ne mi gidiyormus ? daha bu sene GS ile UEFA'da ayni grupta oynamadilar mi ?
    Galatasaray Türkiye'de Şampiyonlar Ligi'ne en çok katılan takım değil mi ? Milan'da UEFA'daydı ona bakarsan öncekinde Bayern Münih'de.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bobo'nun böyle bir açıklama yapmış olduğuna inanmıyorum.Olympiakos da Beşiktaş'tan büyük bir kulüp değil zaten , ne vizyon olarak ne de başarı olarak.Bobo'nun ben çok iyi paralar verilmediği takdirde , seneye de kalması taraftarıyım.Çünkü daha iyisini alabileceğimizi düşünmüyorum.Yabancılardan sadece Zapo ve Delgado gönderilmeli bana kalırsa ...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Göndericek oLsak BordeouxLar, MarsiLyaLar isterken yoLLardık. GeLecek yıL ki oLuşumda Yönetim ve özeLLikLe DenizLi ona çok güveniyor. Demirörenin satmaktan vazgeçme sebebi de DenizLi. DenizLi varken Bobo bir yere gidemez. Bobo, HoLosko,TeLLo, Ernst DenizLi varken bir yere kımıLdayamaz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ben Fink'in alınmasındansa Cisse'nin kalması taraftarıyım , Cisse son zamanlarda çok formda ve Ernst ile de çok iyi bir ikili oldular.Fink'in Cisse'den iyi olduğunu düşünmüyorum , macera aramaya gerek yok.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bencede Cisse Ernst iLe kendini buLdu, iyi de ikiLi olduLar, geçmişte beğenmediğimiz Cisse orta sahanın bütün yükünü tek başına çekme çabasından ortada kayboLup gidiyordu, bizde doğaL oLarak ona yükLeniyorduk, ama sadece işine yani top kesme ve iLk topLarı karşıLama oLayını yapmaya başLaması iLe müthiş bir form yakaLadı. Bende kaLması taraftarıyım, hem boyu iLe bazen iLk topLarı da aLıyor havadan, daha hızLı hücuma çıkma şansı yakaLıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Cisse ile Ernst zaten İstanbul'da aynı evde kalıyorlarmış.Kanka olmuşlar yani.Bence Cisse'de ki çıkışın sebebi de bu.

Cisse Ernst ile iyi ikili oldular birbirlerinin açıklarını iyi kapatıyorlar.Zaten beraber oynadıkları her maçta Ernst daha fazla ileri çıkıyor.

Bu arada Fink transferi tamam deniyordu galiba.Eğer tamamsa Cisse gidecek.

Zapo direkt gönderilmeli.Delgado ve Sivok'da bence gidebilecek diğer yabancılar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Bobo'nun böyle bir açıklama yapmış olduğuna inanmıyorum.Olympiakos da Beşiktaş'tan büyük bir kulüp değil zaten , ne vizyon olarak ne de başarı olarak.Bobo'nun ben çok iyi paralar verilmediği takdirde , seneye de kalması taraftarıyım.Çünkü daha iyisini alabileceğimizi düşünmüyorum.Yabancılardan sadece Zapo ve Delgado gönderilmeli bana kalırsa ...
    Aynen katılıyorum, hiç gerçekçi bir anlatım değil, muhtemelen gerçek değil.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ÖzeLLikLe DeLgado kesin gitmeLi. Yani herkese toLerans tanınabiLinir, Zapo dahi dursa takımda sorun yok, savunma anLamında buLunmaz bir yedek ama DeLgado artık bitirmiştir Beşiktaş kariyerini bence.

34 Lük Juninho Pernambucano yu aLaLım. En azından 36 sına kadar 10-15 tane frikik atar. Bu da DeLgado nun bütün Beşiktaş kariyeri boyunca attığı goL sayısı demek.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Delgado iyi paraya satılıp yerine türk bir 10 numara alınabilir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Türk oLarak o işi yapacak adam yok. Varmı ?

RiqueLme var, Juninho var, bu adamLar zorLadıktan sonra geLmeyecek adamLar değiL.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hayrettin abi Riquelme biraz zor. Ama Juninho Turkcell Super Lig için süper transfer olur. Yaşı 33'te olsa atacağı frikik golleri - kullanacağı kornerlerle parasını çıkaracaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post

Zapo direkt gönderilmeli.Delgado ve Sivok'da bence gidebilecek diğer yabancılar.
    Ben Sivok'un mutlaka kalması gerektiğini düşünüyorum.Bence kaliteli bir stoper.İbrahim Toraman ile iyi ikili oluşturacaklardır gelecek sene defansta.Zapo gönderilmeli, stoper yedeğine Türk bir oyuncu alınmalı.Bekir İrtegün mesela.Diğer yedeğimiz de Gökhan Zan olur.

Bunun dışında bir sağ bek bir sol bek alınmalı.İkisinden biri yabancı , diğeri Türk olabilir.Ekrem ve İbrahim ancak alternatif olabilir.Ön libero mevkine de Türk bir adam almalıyız.Murat Ceylan , Nuri Şahin ilk aklıma gelen isimler.Zorlarsak Aurelio falan demek isterdim ama zor gözüküyor şu şartlarda.Cisse-Uğur-Serdar gibi oyuncuları da gerektiğinde bu mevkide kullanabiliriz.
    Delgado mutlaka gönderilmeli, oraya çift yönlü biraz da mücadeleci bir adam alınmalı.Türk olabilir bu oyuncu, benim ilk aklıma gelen isimler Özer veya Mehmet Topuz.Birini alabilrsek çok iyi olur.Bu mevkiin alternatifi Tello olabilir mesela.+2 problemi seneye de karşımızda olacak.Benim +2 için düşündüğüm oyuncular Tello ve Cisse.

4-3-3 taktiğinde devam edersek Holosko ve Bobo'nun kaldığını varsayaysam bence iyi bir sol açık bulmalıyız.Diğer yabancı hakkımızı burdan yana kullanabiliriz.Buraya alacağımız oyuncu Türk olursa , ( Örn; Gökdeniz) , kalan yabancı hakkımızı Delgado'nun yerinde veya bek mevkiinde kullanabiliriz.Seneye Şampiyonlar Liginde olduğumuzu varsıyıyorum ; kaliteli bir kadro kurmak şart.Şampiyon olduğumuz takdirde ben başkanın elini cebine atacağını , fedekarlıktan kaçınmayacağını düşünüyorum.Higuain'ler, Diatta'lar değil de Fabian Ernst'ler bulmalıyız

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sakatlık problemi olmayan bir Yıldıray Delgado'nun yerine iyi olabilirdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

YıLdıray geLeceğine DeLgado kaLsın daha iyi.

Default Kartal Sambacı İçin Devlerle Kapışıyor !..

Turkcell Super Lig'de son iki haftaya lider giren Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğini hesaplayarak transfer çalışmalarına hız verdi.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre siyah-beyazlılar, yarın Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Werder Bremen ile UEFA Kupası final mücadelesine çıkacak olan Shaktar Donetsk'in Brezilyalı yıldızı Ilsınho'nun peşinde.

Yarın bir kez daha Avrupa arenasında vitrine çıkacak olan Ilsinho savumanın sağ kanadında görev alıyor. Fakat yetenekli oyuncu zaman zaman orta sahanın sağında da oynayabiliyor.

Habere göre Ilsinho'nun peşinde Juventus, Milan, Bayern Münih, Napoli ve Schalke 04 gibi takımların olduğu iddia edildi.

Hızı, sürati ve tekniği ile dikkat çeken Ilsinho bu sene UEFA kupasında da 2 gol kaydetti.

2007 yılında geldiği Shaktar Donetsk'te 33 maçta 6 gol atan Ilsinho, Brezilya milli takımında oynama başarısını da göstermiş bulunuyor.

ILSINHO KİMDİR?

İsim: Ilson Pereira Dias Junior
    Doğum Tarihi: 12 Ekim 1985
    Doğu Yeri: São Bernardo do Campo, São Paulo
    Uyruk: Brazil
    Boy: 178 cm.
    Kilo: 81 Kg
    Mevki: Defans (Sağ Bek)
    Forma Numarası: 13

Maraton

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Türkiye'de bana göre 10 numara bölgesine alınabilecek 2 oyuncu var.Özer Hurmacı ve Sezer Öztürk...

Önlibero Murat Ceylan,Yiğit İncedemir gibi genç ve yerli isimlerden birisi ile takviye edilebilir...

Bekler önemli yerler.Ben özellikle sol beke yabancı bir isim alınması gerektiğini düşünüyorum.Atouba,Fucile(sağ ve sol bek),Marek Cech vb...

Türk olarak ise her iki bekede İsmail Köybaşı,Abdurrahman,Çağlar,El Yasa,Uğur Demirkol,Hakan Aslantaş alınabilecek isimler...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İlsinho olmaz.Shakthar 10 milyon €'ya aldı onu ve doğal olarak kar etmek isteyeceklerdir.Hazır büyük takımlar talip olmuşken bunu değerlendirip,iyi bir fiyata satabilirler.İtalya'ya gidebilir,zira kendisinin İtalyan pasaportuda mevcut...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

SoL bek için geçen sezon ayağımıza kadar geLen ve Sinan engin deniLen şahıs yüzünden aLamadığımız KadLec bu yıL Leverkusen in en iyi oyuncuLarı arasında. Eğer geçen yıL aLabiLseydik müthiş oLacaktı. Sinan baba sağoLsun KadLec iyi adam değiL, yerine Seric i aLaLım dedi. Gördük.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Türkiye'de bana göre 10 numara bölgesine alınabilecek 2 oyuncu var.Özer Hurmacı ve Sezer Öztürk...

Önlibero Murat Ceylan,Yiğit İncedemir gibi genç ve yerli isimlerden birisi ile takviye edilebilir...

Bekler önemli yerler.Ben özellikle sol beke yabancı bir isim alınması gerektiğini düşünüyorum.Atouba,Fucile(sağ ve sol bek),Marek Cech vb...

Türk olarak ise her iki bekede İsmail Köybaşı,Abdurrahman,Çağlar,El Yasa,Uğur Demirkol,Hakan Aslantaş alınabilecek isimler...
    Sezer kanat gibi, Özer de Emre Belözoğlu gibi orta saha gibi oynuyor.
    Murat Ceylan da MC gibi keza. Atouba çok kötü bir sakatlık geçirdi, Fucile Porto'ya da yeterli olmuyor.

Hakan Aslantaş Kayseri'de.Abdurrahman ve Çağlar'ı iyi bir bonservissiz bırakmazlar.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Sezer kanat gibi, Özer de Emre Belözoğlu gibi orta saha gibi oynuyor.
    Murat Ceylan da MC gibi keza. Atouba çok kötü bir sakatlık geçirdi, Fucile Porto'ya da yeterli olmuyor.

Hakan Aslantaş Kayseri'de.Abdurrahman ve Çağlar'ı iyi bir bonservissiz bırakmazlar.

Sezer mücadeleci,iyi pas atan,sürekli öne oynayan,isabetli ve sert şutlar atan bir futbolcu.Bunların yanında sürati ve kolay adam geçme meziyetleri olduğu için kanatta oynayabilir.Yani ofansta her yerde oynar.Bu sene Manisa'da sürekli 10 numara pozisyonunda oynadı.O bölgede son derece başarılı...

Özer'in Emre ile alakası yok.Emre düz bir oyuncu olup çıktı.Eski Emre yok.Top kapıp en yakın adama vermekten yaptığı başka bir iş yok.Ekstra işler yapmıyor.Özer adam geçer,süratli ve güçlüdür.İyi şut atar,çok iyi araya oynar.Skora sürekli katkıda bulunur.Tek başına maç alır.Mevkii olarak benzer özelliklerede pek sahip değil.Özer bu sene hep Adem-Hürriyet iklisinin önünde forvet arkası görevini üstlendi ve çok başarılı bir yıl geçirdi...

Murat Ceylan çift yönlü bir oyuncu.Emre'nin ilk yıllarını hatırlatıyor.O kadar yetenekli olmasada Emre'nin gençliğini anımsatıyor...

Atouba tamamen atlattı sakatlığını.Son iki maçtır Hamburg'ta 11 çıkıyor.Kendisi çok güçlü bir oyuncudur,toparlaması uzun sürmez...

Fucile yetersiz değil.Sapunaru ve Cissokho'nun üstün performansları sonrası yedek kalmaya başladı.Normalde bu sezona kadar sürekli 11 oynayıp başarı olan bir oyuncuydu Fucile.Uruguay milli takımınında banko oyuncusu ve yaşı genç.Türkiye'de işi yapar...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sezer mücadeleci,iyi pas atan,sürekli öne oynayan,isabetli ve sert şutlar atan bir futbolcu.Bunların yanında sürati ve kolay adam geçme meziyetleri olduğu için kanatta oynayabilir.Yani ofansta her yerde oynar.Bu sene Manisa'da sürekli 10 numara pozisyonunda oynadı.O bölgede son derece başarılı...

Özer'in Emre ile alakası yok.Emre düz bir oyuncu olup çıktı.Eski Emre yok.Top kapıp en yakın adama vermekten yaptığı başka bir iş yok.Ekstra işler yapmıyor.Özer adam geçer,süratli ve güçlüdür.İyi şut atar,çok iyi araya oynar.Skora sürekli katkıda bulunur.Tek başına maç alır.Mevkii olarak benzer özelliklerede pek sahip değil.Özer bu sene hep Adem-Hürriyet iklisinin önünde forvet arkası görevini üstlendi ve çok başarılı bir yıl geçirdi...

Murat Ceylan çift yönlü bir oyuncu.Emre'nin ilk yıllarını hatırlatıyor.O kadar yetenekli olmasada Emre'nin gençliğini anımsatıyor...

Atouba tamamen atlattı sakatlığını.Son iki maçtır Hamburg'ta 11 çıkıyor.Kendisi çok güçlü bir oyuncudur,toparlaması uzun sürmez...

Fucile yetersiz değil.Sapunaru ve Cissokho'nun üstün performansları sonrası yedek kalmaya başladı.Normalde bu sezona kadar sürekli 11 oynayıp başarı olan bir oyuncuydu Fucile.Uruguay milli takımınında banko oyuncusu ve yaşı genç.Türkiye'de işi yapar...
    Sezer dağınık biri, rotasyon oyuncusundan ileri gitmez.Kanatta oynar, bir gün iyi bir gün kötü.

Özer MC oynuyor, bunu hiç tartışmayalım bile.
    Emre nasıl olur da kötü denilebilir, şaka herhalde.
    Fenerbahçe'yi toparlayan, bütün pasları dağıtan oyuncu.Çok iyi oynuyor, bu duymak bile hoş değil.İzlenilmediğinde hakkında bu kadar net konuşmak hiç hoş değil.

Özer reel oyun kurucu değil, pas arası yapar, pas yapar, topa çıkar, Ankaraspor oyun kurucu ile oynamıyor zaten.Aykut Kocaman takımları AMC ile oynamaz ve çok pas üzerine kuruludur, fizik ve teknik olarak o kadar iyi olmadığı için reel bir AMC oynayamaz.

Atouba aylar sonra sakatlıktan çıktı, 1 sezonu kapattı neredeyse, sezon bitmiş zaten riske edilse ne olur edilmese ne olur.

Sapunaru Türkiye Ligi'nde bile oynatılmaz, genç ve çabuk bir oyuncu o kadar.Onu bile kesemiyor ne yazık ki.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sezer dağınık biri, rotasyon oyuncusundan ileri gitmez.Kanatta oynar, bir gün iyi bir gün kötü.

Özer MC oynuyor, bunu hiç tartışmayalım bile.
    Emre nasıl olur da kötü denilebilir, şaka herhalde.
    Fenerbahçe'yi toparlayan, bütün pasları dağıtan oyuncu.Çok iyi oynuyor, bu duymak bile hoş değil.İzlenilmediğinde hakkında bu kadar net konuşmak hiç hoş değil.

Özer reel oyun kurucu değil, pas arası yapar, pas yapar, topa çıkar, Ankaraspor oyun kurucu ile oynamıyor zaten.Aykut Kocaman takımları AMC ile oynamaz ve çok pas üzerine kuruludur, fizik ve teknik olarak o kadar iyi olmadığı için reel bir AMC oynayamaz.

Atouba aylar sonra sakatlıktan çıktı, 1 sezonu kapattı neredeyse, sezon bitmiş zaten riske edilse ne olur edilmese ne olur.

Sapunaru Türkiye Ligi'nde bile oynatılmaz, genç ve çabuk bir oyuncu o kadar.Onu bile kesemiyor ne yazık ki.
    Özer 10 numara oynuyor...

-------Adem---Hürriyet------

-----------Özer--------------

Özer'in en iyi özelliklerinden birisi fizik ve tekniktir.Doğru söylüyorsun hiç tartışmayalım bunu göremiyorsan.Sana Mc gözükmesinin sebebi topsuz oyunda da olmasından dolayıdır...

Emre'ye kötü diyen olmadı.Özer ile alakası yok dedim sadece.Emre'nin eski özellikleri yok diyorum.Fizik kondüsyonu buna izin vermiyor.Koşmaktan başka hiç bir şey yapmıyor.Onun yaptığı pası,kurduğu oyunu Selçuk'ta yapıyor...

Sapunaru TSL'de oynayamaz he...

Bayern Münih'e trasfer olmak üzere...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sezon başından beri diyorum bende Muray CeyLan aLınsın. Ernst gibi bir adam yanında kendini daha hızLı geLiştirme şansı buLabiLir. Türk futboLu açısından da iyi oLur.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Özer 10 numara oynuyor...

-------Adem---Hürriyet------

-----------Özer--------------

Özer'in en iyi özelliklerinden birisi fizik ve tekniktir.Doğru söylüyorsun hiç tartışmayalım bunu göremiyorsan.Sana Mc gözükmesinin sebebi topsuz oyunda da olmasından dolayıdır...

Emre'ye kötü diyen olmadı.Özer ile alakası yok dedim sadece.Emre'nin eski özellikleri yok diyorum.Fizik kondüsyonu buna izin vermiyor.Koşmaktan başka hiç bir şey yapmıyor.Onun yaptığı pası,kurduğu oyunu Selçuk'ta yapıyor...

Sapunaru TSL'de oynayamaz he...

Bayern Münih'e trasfer olmak üzere...
    Böyle kabul etmeye devam edebilirsiniz.

Ankaraspor 3 MC oynar.
    Özer size göre tekniktir ama dünya literatüründe teknik değildir.Overrated bile değildir.AMC denilen kişinin teknik özellikleri farklı olmalıdır.Emre'den yapı itibari ile hiç farkı yok.Özer'in çeviklik harici hiç bir fizik avantajı yok, o gücü ile orta sahada savaşması bile beklenemez.

Emre'nin nasıl fiziği yetmiyor, 90 dk oynayan kendisi, çıktığında kavga eden kendisi, maçın sonunda yine pas yapan kendisi.

Selçuk ile Emre =)
    Hiç tartışmayalım.
    Fanatiklik olmazsa daha iyi olacak.

İstediğinizi kabul etmekte özgürsünüz

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Böyle kabul etmeye devam edebilirsin, görünen köy klavuz istemez.

Ankaraspor 3 MC oynar.
    Özer size göre tekniktir ama dünya literatüründe teknik değildir.Overrated bile değildir.AMC denilen kişinin teknik özellikleri farklı olmalıdır.Emre'den yapı itibari ile hiç farkı yok.Özer'in çeviklik harici hiç bir fizik avantajı yok, o gücü ile orta sahada savaşması bile beklenemez.

Emre'nin nasıl fiziği yetmiyor, 90 dk oynayan kendisi, çıktığında kavga eden kendisi, maçın sonunda yine pas yapan kendisi.

Selçuk ile Emre hahaha hiç tartışmayalım.
    Biraz fanatikliği bırakırsanız iyi olacak.

İstediğinizi kabul etmekte özgürsünüz
    Özer basar,pas arası yapar,topa çıkar 10 numara oynayacak tekniğe sahip değil diyende sensin.Özer o fiziği ile orta sahada savaşamaz diyende sensin.Nasıl oluyor ben bir anlam veremedim...

Sen Emre'yi Xavi,Essien,Gerrard,Pirlo falan sandın heralde.Ne bir asist yapar,ne gol atar,ne adam geçer.Orta sahada adam kovalar,aldığı topu sağa sola verir.Çünkü eski patlayıcı kuvveti yoktur.Topla fazla oynamaz.Çünkü çabuk yorulur.Top oynayanlar topsuz koşmanın mı,topla koşmanın mı daha yorucu olduğunu bilir.Topla iki dripling yap ölürsün,ama topsuz yarım saat koş bir şey olmaz.Bu yüzden fiziği yetersizdir dedim.Bu bağlamda Selçuk'tan bir farkı yoktur bana göre.Tecrübesi hariç.Hatta Selçuk gol atar ara ara...

Her neyse konu o değil,sen Özer ile Emre'yi benzettin ben alakası yok dedim...

Konu Özer.Özer 10 numaradır.Çok teknik bir oyuncudur...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Seneye Ernst-Murat Ceylan-Özer 3lüsünden kurulacak bir orta saha düzeni çok iyi işler diye düşünüyorum ben.Özer konusunda Anıl'a katıldığımı da belirteyim ayrıca....

Sayfa 12 / 480 İlkİlk ... 210111213142262112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri