arkadaşlar bir oneri; sezon basında training en yuksek seviyede yaptırın sezon ilerledikçe yavaş yavaş azaltın.Özel bir antrenman programı yapmanıza cok fazla gerek olmadıgnı dusunuyorum zira fm09 da oyuncunun gelişmesi tamamen forma şansı bulmasıyla alakalı.Sezon sonunda antrenman seviyem en düşükten 1 önde oluyor.Bazen en düşüğe bile getirdiğim oluyor.Oyuncularınız ne kadar zinde olursa o kadar iyi oynuyorsunuz.Özellikle son dakikada sürekli gol yiyenler ve cok fazla closing down(pres) yaptıranlar söylediklerime dikkat etsinler.Maç sonlarında kendi kondusyonlarınızı rakiplerle karşılaştırın o zaman neden surekli 70ten sonra rakip takımın coştugunu anlarsınız.Teknik oyunculardan kurulu bir ekipseniz closing down'ı cok az yaptırın ki adamlarınız yorulmasın ve maçı eninde sonunda kopartmanın bir yolunu bulsunlar.Ayrıca üst duzey liglerde (1.liglerde) defans cizginiz kesinlikle derin olmasın.Üst duzey futbolda derin oynadıgınız zaman cezasahası dısından dan dun gol atıyorlarrakip forvetlerin önlerini donmemeleri lazım bunun için sıkı markaj ı işaretlemenizi öneririm.Ayrıca tekrarlıyorum Pres olayında cok dikkatli olun.Çok pres yapan bir takım çok üretken olamayacaktır.Fizik olarak güçsüzlerse ve pres yapıyorlarsa hem topu alamıyorlar hem de kendi yerlerini kaybediyorlar ve sonunda fark yiyorsunuz.İla ben çok baskılı oynamak istiyorum diyorsanız yaratıcı oyuncularınız hatta forvetlerinizin bile fizigi dayanıklılıgı güçlü olmalı ama yine de maçın içinde presi baı bölümlerde azaltmalısınız.Hele hele sezon sonu bu pres yuzunden şampiyonlugu bile kaybedebilirsiniz
![]()

rakip forvetlerin önlerini donmemeleri lazım bunun için sıkı markaj ı işaretlemenizi öneririm.Ayrıca tekrarlıyorum Pres olayında cok dikkatli olun.Çok pres yapan bir takım çok üretken olamayacaktır.Fizik olarak güçsüzlerse ve pres yapıyorlarsa hem topu alamıyorlar hem de kendi yerlerini kaybediyorlar ve sonunda fark yiyorsunuz.İla ben çok baskılı oynamak istiyorum diyorsanız yaratıcı oyuncularınız hatta forvetlerinizin bile fizigi dayanıklılıgı güçlü olmalı ama yine de maçın içinde presi baı bölümlerde azaltmalısınız.Hele hele sezon sonu bu pres yuzunden şampiyonlugu bile kaybedebilirsiniz
Alıntılı Yanıtla