Bende bu oyunLa cm03/04 sayesinde tanıştım.İlk başLarda sadece Beşiktaşı aLdığım için hep zevk aLıyordum.DiabLo taktiğine gerekLi oyuncuLarı aLınca kısa yoLdan başarı geLiyordu.Ama sonra oyunun derinLikLerine daLıp başka takımLarı aLmaya başLayınca tam oLarak oyunu çözdüm diyebiLirim.
KoLay bir oyun oLan fm 05ten sonra zor bir 06 bekLiyordu beni.BeşiktaşLa nerdeyse küme düşecektim.Bu reziLLik artık günLük hayatıma da yansımaya başLamıştı.Sonra ReaL Madridi açtımve babamın himayesinden kurtuLup kendi taktiğimi yaptım.Bana inanın hayatta hiçbir şeyden u denLi zevk aLmamıştım.O sene şampiyon oLdum.HakLı bir gururdu bu benim için...
OKS sınavı yüzünden fm 2007yi hiç oynayamadım.Sonradan geLen 08 benim vitrin oyunum oLdu.Kısa süreLi oLan "manager" oyununun içinde adeta kendimLe hesapLaşma oyunumdu.Oyunun zorLuğu ve kısıtLı zamanım beni forumdan taktik aLmaya itiyordu.Ve her ne kadar başarıLıyım,zevk aLıyorum desemde kendimi kandıramazdım.İçimde bir huzursuzLuk vardı.Sonra kendi taktiğimi yapıp kazandığım iLk maç benim için miLattı adeta...
Yine yoğun bir okuL dönemi nedeniyLe 2009u henüz aLamadım.Ama aLır aLmaz metni tekrar okuyacağım.ÜsLubunuzu çok beğendim hocam.TeşekkürLer rehber için.