Beşiktaş
Galatasaray
Berabere
Kazanmamız gereken bir derbi , Beşiktaş'ın derbilerdeki performansı ortada , ilk yarı yendigimiz Beşiktaş'ı yine yeneriz gibime geliyor bu sefer ki Hasan Kabze'nin Baros olması dilegiyle
İnşAllah kazanırız ...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Cimbom son iki macinida alcaksa alsinha ikisini almicaksa bunu hic almasin
![]()
Beşiktaş'ın derbilerdeki performansı ortada ; ben bu cümleye takıldım birazBeşiktaş'ın derbi performansının abartıldığı kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.Zaten bunu da kupadaki son Fenerbahçe maçında kanıtladık.Beşiktaş ligde deplasmanda oynadığı 2 derbide de 10 kişi mücadele etti.Ve 10 kişilik mücadelesinde de ezilmedi , pozisyonlar, goller bulabilen takım oldu.Ben iki deplasman derbisinde de haksız şekilde eksik bırakıldığımızı düşünüyorum ama o ayrı bir tartışma konusu.İçerdeki Fenerbahçe maçı , son yıllardaki klasik Fb yenilgilerimizden biri oldu , bir zamanlar Fenerbahçe'nin bize karşı yaşadığı şanssızlıkları biz son zamanlarda Fenerbahçe'ye karşı yaşadık.Mesela çok iyi bir ivme yakalamışken son kaybettiğmiz maçta Ernst'e yapılan çok net bir penaltı var ama genel olarak kötü oynadığımız için taraftar fazla yakınmadı bu konuda.Ama aynı şanssızlığı içerde Galatasaray'a karşı yaşadığımız söylenemez.Son yıllarda içerde Hasan Kabze'nin 2 golüyle son dakikalarda kaybettiğmiz maç dışında genelde kazanıyoruz. O sezonda zaten iddaasız bir Beşiktaş vardı Galatasaray karşısında.Bu sefer ise durum aksine , geçtiğimiz 2 sezonda olduğu gibi kazanması gereken bir Beşiktaş var ve yine kazanacaktır.
Ben Sivas'ın da puan kaybedeceğini ve şampiyonluk turu atacağımızı düşünüyorum bu hafta.
Zor bir maç ama inşl. kazanırız![]()
Kimin şampiyon olacağı bizi ilgilendirmez, kim olacaksa olsun. Biz olamadıktan sonra, hiç farketmez. Derbi maçı her sonuca açık, ben beraberlik bekliyorum bu maçtan. Ama tabii ki dileğim Galatasaray'ın kazanması.
Beşiktaş bu formuyla galibiyete daha yakın ama Fenerbahçe lig maçında da böyleydi ve yenildiler.Tabii kupada da rövanşı çok iyi bir skorla aldılar.Son yıllarda İnönü'de Beşiktaş'ın üstünlüğü var ve bu maç belki de sezonun en önemli maçı onlar için.Rahat olmayacak çünkü karşılarında bu sene başarısız da olsa Galatasaray gibi bir takım var ve derbilerde performansları iyi.Bu maçı kimin alacağını bilmiyorum ama Beşiktaş daha yakın galibiyete ..
Kafamız rahat olarak maca cıkacagız. Keza maglubiyet sıralamamızı pek etkileyecek gibi görünmüyor. Elimizde bi hedef kalmadı, bu macta en azından galip gelip bir nebze olsun sevinmek istiyoruz. içimden 1-2 kazanacagımız geciyor. İnşAllah...
Dakika 90,galatasaray hücumdan boş dönüyor.Bir kontraatak.İleri taşınan top.Tümer sağdan sürüyor.Sergene çıkardı ve goLLLLL.!!!
Yine yaşamak istiyoruz...
Galatasaraya Yürekten Başarılar Allah Yardımcıları Olsun !
Bende Sivasspor sempatisi olduğu için, bu maçta Galatasaray'ı destekleyeceğim
Beşiktaş'ın Ligin ilk 6 sırasındaki takımlara karşı hiç galibiyet alamadığını düşünürsek, ayrıca kadro kalitesi ile Galatasaray bana göre daha önde. Beşiktaş'ın üzerinde şampiyonluk baskısı var, Galatasaray'da ise prestij amaçlı hiç bir baskı yok.
Bütün herşey Galatasaray'ı gösteriyor sanırım.
Beşiktaş'ın derbide ki performansları ortada... Bununla birlikte son yıllarda hep final maçlarını kaybettiler buda en büyük finalleri... Birde rahat takımlara karşı oynamak zordur özellikle en son oynadıkları Fenerbahçe lig maçında olduğu gibi... Galatasaray rahat bir şekilde gelecek ve öne geçerse maçı kazanır...
Beşiktaş'ın kazanmasını diliyorum ve umarım beşiktaş kazanır.
Herkesin ilk cümlesi ; Beşiktaş'ın derbilerdeki performansı ortada , ne performansmış be kardeşim![]()
Favori GaLatasaray. O zaman Beşiktaş kazanıcak..
Kupa finaLinde oLduğu gibi![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bence tam tersi favori Beşiktaş. Saha ve seyirci avantajı, buna ek olarak oynadığı futbol ile. Bizim kadromuzun istikrarı yok, iyi futbol oynamıyoruz. Futbolcularda umursamaz tavır içerisinde. Beşiktaş'lı oyuncular da baskı var. Ben galip çıkmaz diyorum, bakalım ne olacak. Bol gollü güzel bir maç olsun, izlerken zevk alalım.![]()
Nerde favori Beşiktaş derbiLerde oynayamıyor diye bağıra bağıra geziyor herkes, nasıL favori ?
Favori GaLatasaray, kaybedecek ve kazanacak birşeyLeri yok, gezintiye çıkmış gibiLer, baskı yok birşey yok daha rahatLar, doLayısı iLe daha fazLa kazanabiLme potansiyeLi var..
Ama şöyLe birşey var bir tarafta Ligin en formda hücum hattı diğer tarafta Ligin en sıkıntıLı savunma hattı, çok iLginç bir maç oLacak..Bobo,HoLosko,TeLLo,Yusuf çok formda diğer tarafta Servet yok, Emre nin durumu beLLi değiL, sağ bekte sezon başından beri sıkıntı..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Abi bende bu yüzden favori olduğunuzu düşünüyorum. Arkanızdaki taraftar desteği ile bastıracaksınız, bizim defansa güven olmuyor. Kontraya falan çıkma şansımız da yok kolay kolay. Ne olacağı belli olmaz tabii, daha zaman var, sakatlık olabilir her iki takımda da.
Ayrıca teknik direktör faktörü de var, Mustafa Denizli'nin yanında Büyük Kaptan çok acemi kalıyor.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik .. Geceleri uyumadan sabahlar ettik .. Uçurumlara düşmeden tut elimizi .. ŞAMPİYON OL BEŞİKTAŞIM mesut et bizi .. Umarım galip gelen taraf oluruz ve inşallah alçım çıkarda staddaki yerimi alırım .. Dubleye 2 kaldı Kartalım al maçı uçur bizi..
Servet yetişir,oyuncular istekli olursa bülent kormaz kewellı oynatırsa yani işler olması gerektiği gibi olursa..Kazanırız.. Hemde çok rahat...
1-1 biter hatta ilk gölü biz atarız bülent hoca ıslık çalar 5-10 dk sonra golü yerizz
Galatasaray Çok rahat kazanır diyenlere sadece Gülüyorum Devam edin Halen herkez şaka sanıyor ama 2 hafta sonra Bu takım şampiyon olcak.
Galatasaray nasıl çok rahat bir maça çıkacak anlamıyorum. avrupaya gidebilmesi için bu maçı kazanmak zorunda. arkadan Fenerbahçe ile Bursaspor geliyor. Fenerbahçe'yi geçtim avrupaya gitmesi garanti Beşiktaş'ın ilk 2 de bitirmesiyle ligi. ama istekli avrupa için saldıran kenetlenen bir Bursa geliyor. onun için Galatasaray'ın pek rahat olacağına inanmıyorum.
iki tarafta kazanmak için sahaya çıkacak, zorlu ve zevkli bir mücadele bizleri bekliyor. tahminim bol gollü bir beraberlik.
Biz neymişiz be,iyiki şampiyonLuk favorisiyiz ha her maç diğer takımdan bahsediLiyor.Ankaragücü puan kaybediyor,fener yeniLiyor.Hiç KARTAL ezmiyor.Neyse bizim sesimiz son hafta çıkacak.Siyah-Beyaz bir turksportaL oLacak o gün...
Samimi olmak gerekirse merakla beklediğim maçlardan bu hafta.Belki şampiyon bu hafta belli olabilir,bakalım nasıl bir maç olacak.