Originally Posted by
mozar
Ne diyeyim Koray, daha ilk geldiği zamandan tekniğini kafana koymuşsun sen. Adamlar 10 sezondur izliyorlar Ernsti (ki bizde çok daha kilit bir rol oynuyor), demek ki hiç bilmiyorlar bu işi.
Seneye Mustafa Sarptan daha vasat bir Ernst'le karşılaşırsak oyunda hiç şaşırmayacağım.
Ernst'i 14 teknik ile görürsem tabi ki kafama takarım, benim amacım Beşiktaş'a efsane kadro oluşturmak değil ki olabildiğince gerçekçi yansıtmak. Ernst 14 teknik ile kalırsa ondan daha teknik olan Sivok'u ondan daha teknik göstermek için 15-16 seviyesine çıkmak zorunda kalacağım, bu sefer yine aradaki farkı belli etmek için Tello 17-18'e çıkacak, Delgado ile Yusuf 20 olacak. Olan Xavi ile İniesta'ya olacak..

Originally Posted by
eXcitinG
Koray birşeyi kırpıyorsa daha ön pLanda oLan bir özeLLiğinide daha iyi haLe getirecektir. Bizi hayaLkırıkLığına uğratacağını sanmıyorum.
Öyle de olacak zaten abi, gerçekten bu araştırma için çok çalışıyorum. Şimdiden başladım profiller oluşturup oluşturup test etmeye, en doğrusunu yapmaya çalışıyorum.

Originally Posted by
mozar
Mustafa Sarp'ı aynı mevkiide oynadığı, bu sene Bursayla iyi bir çıkış yakaladığı ve seneye muhtemelen Galatasarayda oynayacağı için zaten oldukça iyi olan dataları büyük ihtimalle biraz daha iyileştirilecektir diye örnek verdim. Evet iyi bir oyuncu, ayrıca demeçlerinden anladığım kadarıyla hayli aklıbaşında bir oyuncu ama insaf yani normal şartlarda Mustafa kim Ernst kim?
Ernst Türkiye datasındaki en iyi önlibero, bu yaz daha iyisi transfer edilmezse de seneye de öyle olacak, merak etmeyin lütfen.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..