ben zaten gercekci olmasin demiyorum tabiki gercekciligi onemlidir. son sezonunda attigi golu olmamasi oynayipda kotu oldugundan degil, sakatlandigi icin oynayamamasindan olmustur. nihat kahveci yapilan profili sonuna kadar haketmektedir, composure degeri haric. hic bir oyuncu icin bu kadar yuksek yapilsin demedim besiktasta , hep besiktasta yetenek olarak yuksekde olmayan mucadeleci ve azimli oldugunu konusmustuk( bana gore tello,delgado,bobo haric). nihat bence turkiyede su anda arda ile birlikde en yetenekli iki oyuncudan biri. sakatlandi diye dusurulmesi cok mantiksiz. hani arastirmacilar dememismiydi 1 senelik degismeler yanlis olur yillarca izleyip yorumlamak onemlidir. bi sene patladigi icin artirmak ne kadar yanlissa sakatlandigi icin dusurmek o kadar yanlistir. bakalim ispanyollar ne yapicak ama nihat bir kere daha boyle sakatlik gecirmisti ama profili dusmemis ve diger sezon 20 nin ustunde gol atmisti ki bu da dusurulmemesinin dogrulugunu kanitlar.
ayrica ustune basa basa soyluyorum umarim gokhan zan gs deki diger defans oyunculari gibi sisirilmez.