Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

16 31.37%
  • Galatasaray

31 60.78%
  • Berabere

4 7.84%
Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 238 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray [ TSL 33. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Herkesin ilk cümlesi ; Beşiktaş'ın derbilerdeki performansı ortada , ne performansmış be kardeşim
    Kerem çok fazla tepki veriyorsun bu bir lig maçı ve Beşiktaş'ın ligdeki derbilerde galibiyeti yok.Böyle denmesi çok normal.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ankette Galatasaray'a 8,Beşiktaş'a 5 oy verilmiş Neyse diyeceğimi diyeyim:

Sezon 2002-2003--->
    Sergen Attı,Şampiyonluk Geldi...
    Veee
    Sezon 2008-2009--->
    İnşAllah bu sefer Yusuf Attı Şampiyonluk geldi olacak...
    Ayrıca ek olarak;

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Favori GaLatasaray. O zaman Beşiktaş kazanıcak..

Kupa finaLinde oLduğu gibi
    Nokta.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Galatasaray'a güveniyorum..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Beşiktaslı arkadasların bu tür diyaloglaru cok komik oluyor

Yok sergen atmıs , yok tümere çıkarmıs
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Ya Beşiktaşlı Arkadaşlara Şaşıyorum Galatasaraya Galibiyetten Emin Diye Kızıyorlar Ama Niye Kendileri Bu Kadar Eminler
    3.Lig Takımı İle Oynamıyorsunuz Galatasaray İle Oynuyorsunuz
    Derbilerde Hiç Birşey Belli Olmaz Hasan Kabze Nasıl Bitime Bir Kaç Saniye Kala Golü Attıysa Yine Galatasaray Buna Benzer Olaylar Yaşayabilir
    İğneyi Kendinize Çuvaldızı Başkasını Batırınız
    Last edited by bugra 1905 : 20.Mayıs.2009 at 16:29

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Beşiktaslı arkadasların bu tür diyaloglaru cok komik oluyor

Yok sergen atmıs , yok tümere çıkarmıs
    O zamann Hasan Kabze vurduu gooooollll Bülent Korkmaz alkışlarla ayrılmak istiyomuş o yüzden bu maça çok önem veriyormuş inş kazanırız...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Galatasaray nasıl çok rahat bir maça çıkacak anlamıyorum. avrupaya gidebilmesi için bu maçı kazanmak zorunda. arkadan Fenerbahçe ile Bursaspor geliyor. Fenerbahçe'yi geçtim avrupaya gitmesi garanti Beşiktaş'ın ilk 2 de bitirmesiyle ligi. ama istekli avrupa için saldıran kenetlenen bir Bursa geliyor. onun için Galatasaray'ın pek rahat olacağına inanmıyorum.

iki tarafta kazanmak için sahaya çıkacak, zorlu ve zevkli bir mücadele bizleri bekliyor. tahminim bol gollü bir beraberlik.
    Galatasaray Avrupa Kupalarına katılmayı garantiledi ve tek hedefi çok az bir şansı bulunan Şampiyonlar Ligi.

Nesil
    2005
    Yer
    Karşıyaka

Bir Galatasaraylı olarak takımımın kazanmasını istiyorum tabiki. Fakat Beşiktaş da fena oynamıyor. Kupa finalinde çok beğendim Beşiktaşı. Zevkli bir maç izleriz umarım..
    Kurunun Yanında Yaş Telaş Yapmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bu maçın sonucunu psikoloji belirler. O yüzden Beşiktaş alır diyorum.
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sizden ricam Beşiktaş ve GaLatasaray arasında oynanacak oLan maç için anaLizLerde buLunmanız. TümerLeri, SergenLeri, Hasan Kabze Leri karıştırmadan yorum yapmanız.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sadece bir kişi burada Hasan Kabze dedi , ve şimdi uyarı geldi ama daha önce tümerler sergenler deniliyordu o uyarı neden o zaman yapılmadı.

Bu saatten sonra ligin kaderini belirleyecek takım Galatasaray'dır.Bakalım az da olsa devam eden Şampiyonlar Ligi şanslarını kovalayacaklarmı ..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Baktım oLay iyice çığrından çıkıyor yakında Hagi Ler, PrekaziLer, Metin ALi FeyyazLar konuşuLmaya başLanıcak, uyardım..Daha da Uyarmam..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Galatasaray Avrupa Kupalarına katılmayı garantiledi ve tek hedefi çok az bir şansı bulunan Şampiyonlar Ligi.
    Galatasaray nasıl Avrupa kupalarına gitmeyi garantiledi açıklarmısın ? yoksa Türkiye kupasında Fenerbahçe'nin yerine Galatasaray mı final oynadı ? daha önünde 2 maç var iki maçıda kaybederse Bursa'nın son iki maçını kazanması halinde Galatasaray değil Bursaspor gidiyor Avrupaya..

dereyi görmeden paçaları sıvamayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha maç başlamadan cezalara başlanmış Maç bitince olacak acaba.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ntvspor'un yalancısıyım ben.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Galatasaray nasıl Avrupa kupalarına gitmeyi garantiledi açıklarmısın ? yoksa Türkiye kupasında Fenerbahçe'nin yerine Galatasaray mı final oynadı ? daha önünde 2 maç var iki maçıda kaybederse Bursa'nın son iki maçını kazanması halinde Galatasaray değil Bursaspor gidiyor Avrupaya..

dereyi görmeden paçaları sıvamayalım.
    O şekilde Galatasarayın 2 macı kaybetip, bursanın kazanarak uefa ya gitmesi ile Galatasarayın Ts ve Sivası gecip ligi 2. bitirip Şl ye gitme sansı ile aynı. Yani çok düşük bir ihtimal

Galatasaray'ın UEFA'ya Gitmesi Garantilendi...Bu Yüzden Çok Rahat Oynuyacak..Beşiktaş İse Stres Yapacak..Ayrıca Beşiktaş'ın Büyük Takımları Yenememe Gibi Bi Durumu da Var...O Yüzden Galatasaray Oynaması Gerektiği Gibi Oynarsa Rahat Bir Galibiyet Alır.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Favori GaLatasaray, kaybedecek ve kazanacak birşeyLeri yok, gezintiye çıkmış gibiLer, baskı yok birşey yok daha rahatLar, doLayısı iLe daha fazLa kazanabiLme potansiyeLi var..
    Şu sözüne kesinlikle katılıyorum. Rahat takımlara karşı oynamak zordur, Beşiktaş bunu üç hafta önce evinde yaşadı. Aynısı yaşayabilir. Galatasaray bu saatten sonra olduğu sırayı hiç bir takıma vermez.

Ama kim nederse desin Galatasaray bu maçı alırsa son hafta Sivasspor'a yenilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Kerem çok fazla tepki veriyorsun bu bir lig maçı ve Beşiktaş'ın ligdeki derbilerde galibiyeti yok.Böyle denmesi çok normal.
    Sana mı tepki veriyorum?Tepki verdiğim kişiler kendileri de gerek görürse cevap yazar zaten.

Derbiler konusunda ise konudaki ilk mesajımda söyleyeceklerimi söyledim.Ligde belki Fenerbahçe'yi yenemedik ama unutulmasın ki aynı Fenerbahçe'yi Galatasaray da yenemedi, biz hiç değilse kupada yendik.Galatasaray ile evimizde yapmamız gereken bir maç daha dururken Beşiktaş derbi kazanamıyor demek çok saçma.Son yıllarda zaten Asy'de Galatasaray'ın , İnönü'de ise Beşiktaş'ın galibiyetleri ön plana çıktığı baz alınırsa bir maç daha dururken böyle yorumlar yapmanın ne kadar gereksiz olduğu anlaşılır.Bu derbi konusu fazla abartıldı daha fazla konuşulmasına gerek yok.Pazar akşamı göreceğiz Beşiktaş (Ligde) derbi kazanabiliyor mu kazanamıyor mu...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beşiktaş'ın almasını istiyorum.Bursaspor'un Uefa hedefinin sürmesi için.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bende 1-2 söz söyleyeyim. Şimdi milliyette okudum B. Korkmaz mücadeleci 1 ortasaha kurup Lincoln'ü yedek tutacakmış.. İnandırıcı gelmedi ama olur mu olur.. Galatasaray bu maçta golü ilk atarsa maçı alır.. Eğer Milliyette yazana göre çıkarlarsa, yerlerse vay hallerine. Maç 0-1 gibi bir skorla veya en kötü 1-1 gibi bi skorla sonuçlanır.. [BJK'nin şansı tutmazsa] yani 5-6 atak yapıp 3 gol atmazlarsa GS galip.

Lincoln'ü oynatır bnce..

Lincoln Oynamasada Olur...Arda ve Kewell'ımız Bize Yeter .. Tabi Baros da...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Bu ara herkeste bir strestir gidiyor.Yahu şampiyonLuk mücadeLesi veren biziz,yarışta oLan biziz hedefsiz takımın taraftarı benim Sergenime biLe Laf söyLüyor.Nedir bu rahatsızLık,Beşiktaşın bu sezonki başarısı mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Galatasaray'ın önünde her zaman bir hedef olmustur , ''Hedefsiz'' olarak nitelendirmen çok komik olmus , lakin ufak bir hedef bile olsa Şampiyonlar Ligi'ni hedefliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Bir fenerbahçeli olarak galatasaryın kazanmasını istiyorum sivasında şampiyon olmasını istiyorum

cok sey istedim sanırım

Şampiyonluğu En Çok Hakeden Sivas'tır...İnşallah Sivas Olur ..Sivas İçin Yeneriz Heralde

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Galatasaray'ın önünde her zaman bir hedef olmustur , ''Hedefsiz'' olarak nitelendirmen çok komik olmus , lakin ufak bir hedef bile olsa Şampiyonlar Ligi'ni hedefliyoruz.
    Yani söyLediğimi kabuLLeniyorsun?Beni mutLu etti açıkçası...Peki o zaman şampiyonLuk hedefi oLmayan oLarak değiştireyim sözümü.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    O şekilde Galatasarayın 2 macı kaybetip, bursanın kazanarak uefa ya gitmesi ile Galatasarayın Ts ve Sivası gecip ligi 2. bitirip Şl ye gitme sansı ile aynı. Yani çok düşük bir ihtimal
    Maçlar Sivasspor ve Beşiktaş ile olunca hiç de o kadar düşük bir ihtimal gibi görünmüyor.

Sadece ihtimal tabi.
    Bu tür maçların sonuçlarını kestirmek imkansızdır.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri