Beşiktaş
Galatasaray
Berabere
Galatasaray'a güveniyorum..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Beşiktaslı arkadasların bu tür diyaloglaru cok komik oluyor
Yok sergen atmıs , yok tümere çıkarmıs
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ya Beşiktaşlı Arkadaşlara Şaşıyorum Galatasaraya Galibiyetten Emin Diye Kızıyorlar Ama Niye Kendileri Bu Kadar Eminler
3.Lig Takımı İle Oynamıyorsunuz Galatasaray İle Oynuyorsunuz
Derbilerde Hiç Birşey Belli Olmaz Hasan Kabze Nasıl Bitime Bir Kaç Saniye Kala Golü Attıysa Yine Galatasaray Buna Benzer Olaylar Yaşayabilir
İğneyi Kendinize Çuvaldızı Başkasını Batırınız
Last edited by bugra 1905 : 20.Mayıs.2009 at 16:29
Bir Galatasaraylı olarak takımımın kazanmasını istiyorum tabiki. Fakat Beşiktaş da fena oynamıyor. Kupa finalinde çok beğendim Beşiktaşı. Zevkli bir maç izleriz umarım..
Kurunun Yanında Yaş Telaş Yapmaz
Bu maçın sonucunu psikoloji belirler. O yüzden Beşiktaş alır diyorum.
(/s)
Sizden ricam Beşiktaş ve GaLatasaray arasında oynanacak oLan maç için anaLizLerde buLunmanız. TümerLeri, SergenLeri, Hasan Kabze Leri karıştırmadan yorum yapmanız.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Sadece bir kişi burada Hasan Kabze dedi , ve şimdi uyarı geldi ama daha önce tümerler sergenler deniliyordu o uyarı neden o zaman yapılmadı.
Bu saatten sonra ligin kaderini belirleyecek takım Galatasaray'dır.Bakalım az da olsa devam eden Şampiyonlar Ligi şanslarını kovalayacaklarmı ..
Baktım oLay iyice çığrından çıkıyor yakında Hagi Ler, PrekaziLer, Metin ALi FeyyazLar konuşuLmaya başLanıcak, uyardım..Daha da Uyarmam..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Galatasaray nasıl Avrupa kupalarına gitmeyi garantiledi açıklarmısın ? yoksa Türkiye kupasında Fenerbahçe'nin yerine Galatasaray mı final oynadı ? daha önünde 2 maç var iki maçıda kaybederse Bursa'nın son iki maçını kazanması halinde Galatasaray değil Bursaspor gidiyor Avrupaya..
dereyi görmeden paçaları sıvamayalım.
Daha maç başlamadan cezalara başlanmışMaç bitince olacak acaba.
Ntvspor'un yalancısıyım ben.
Galatasaray'ın UEFA'ya Gitmesi Garantilendi...Bu Yüzden Çok Rahat Oynuyacak..Beşiktaş İse Stres Yapacak..Ayrıca Beşiktaş'ın Büyük Takımları Yenememe Gibi Bi Durumu da Var...O Yüzden Galatasaray Oynaması Gerektiği Gibi Oynarsa Rahat Bir Galibiyet Alır.
Şu sözüne kesinlikle katılıyorum. Rahat takımlara karşı oynamak zordur, Beşiktaş bunu üç hafta önce evinde yaşadı. Aynısı yaşayabilir. Galatasaray bu saatten sonra olduğu sırayı hiç bir takıma vermez.
Ama kim nederse desin Galatasaray bu maçı alırsa son hafta Sivasspor'a yenilir.
Sana mı tepki veriyorum?Tepki verdiğim kişiler kendileri de gerek görürse cevap yazar zaten.
Derbiler konusunda ise konudaki ilk mesajımda söyleyeceklerimi söyledim.Ligde belki Fenerbahçe'yi yenemedik ama unutulmasın ki aynı Fenerbahçe'yi Galatasaray da yenemedi, biz hiç değilse kupada yendik.Galatasaray ile evimizde yapmamız gereken bir maç daha dururken Beşiktaş derbi kazanamıyor demek çok saçma.Son yıllarda zaten Asy'de Galatasaray'ın , İnönü'de ise Beşiktaş'ın galibiyetleri ön plana çıktığı baz alınırsa bir maç daha dururken böyle yorumlar yapmanın ne kadar gereksiz olduğu anlaşılır.Bu derbi konusu fazla abartıldı daha fazla konuşulmasına gerek yok.Pazar akşamı göreceğiz Beşiktaş (Ligde) derbi kazanabiliyor mu kazanamıyor mu...
Beşiktaş'ın almasını istiyorum.Bursaspor'un Uefa hedefinin sürmesi için.
Bende 1-2 söz söyleyeyim. Şimdi milliyette okudum B. Korkmaz mücadeleci 1 ortasaha kurup Lincoln'ü yedek tutacakmış.. İnandırıcı gelmedi ama olur mu olur.. Galatasaray bu maçta golü ilk atarsa maçı alır.. Eğer Milliyette yazana göre çıkarlarsa, yerlerse vay hallerine. Maç 0-1 gibi bir skorla veya en kötü 1-1 gibi bi skorla sonuçlanır.. [BJK'nin şansı tutmazsa] yani 5-6 atak yapıp 3 gol atmazlarsa GS galip.
Lincoln'ü oynatır bnce..
Lincoln Oynamasada Olur...Arda ve Kewell'ımız Bize Yeter .. Tabi Baros da...
Bu ara herkeste bir strestir gidiyor.Yahu şampiyonLuk mücadeLesi veren biziz,yarışta oLan biziz hedefsiz takımın taraftarı benim Sergenime biLe Laf söyLüyor.Nedir bu rahatsızLık,Beşiktaşın bu sezonki başarısı mı?
Galatasaray'ın önünde her zaman bir hedef olmustur , ''Hedefsiz'' olarak nitelendirmen çok komik olmus , lakin ufak bir hedef bile olsa Şampiyonlar Ligi'ni hedefliyoruz.
Bir fenerbahçeli olarak galatasaryın kazanmasını istiyorum sivasında şampiyon olmasını istiyorum
cok sey istedim sanırım
Şampiyonluğu En Çok Hakeden Sivas'tır...İnşallah Sivas Olur ..Sivas İçin Yeneriz Heralde