arouna kone iyimi forvette kardeş bide maç yaptım taktikle 1-2 tane oı ayarlarında rakip kanat oyuncularına zayıf ayağı kullandırdım ama yine olmadı bnde sorun var heralde
arouna kone iyimi forvette kardeş bide maç yaptım taktikle 1-2 tane oı ayarlarında rakip kanat oyuncularına zayıf ayağı kullandırdım ama yine olmadı bnde sorun var heralde
Arouna Kone'yi hiç denemedim bilemiyorum performansını. Oyuna girdiğim zaman özelliklerine bakıp fikrimi yazarım tekrar. Ama altta sıraladığım özellikleri yeterliyse iyidir diyebiliriz.
1- Strength - En az 15
2- Anticipation - En az 14
3- Finishing - En az 14
4- Teamwork - En az 12
5- Technique - En az 14
6- Off The Ball - En az 13
7- Determination - En az 12
bu saydığım özellikler özelliklede ilk üçü ne kadar yüksekse FC oynayan oyuncunun (moral ve form durumuda iyiyse) o derece faydalı olması lazım.
Rakip kanat oyuncularına kendi bek oyuncularınla adam markajı verebilirsin yada oi ayarlarından closing down always ve show onto weaker foot'u birlikte kullanabilirsin. Ek olarak hard tackling always'te kullanabilirsin. Taktikte MR ve ML mevkilerinde oyuncumuz olmadığı için bek oyuncularının rakip kanat oyuncularına yakın oynamasını bu komutlarla sağlamak gerekiyor. Rakip kanat oyuncusu her iki ayağınıda iyi kullanıyorsa show onto weaker foot yapmanın bir anlamı yok.