Gerçekten çok zor gelmesi ama gelirse inanılmaz olur çok zeki bir oyuncu türkiyede çok iş yapar..
Nistelrooy gibi bir golcünün ülkemize gelmesini çok isterim müthiş bir imza olur hem gs için hemde ülkemiz için
ben bu spor gazetelerini anlamıyorum.marketten geçerken bir gazeteye baktım ''crespo Galatasaray'da''
televizyonlara bakıyorum ''Crespo %99 Genoa'da'' herşeyi doğru söyleyen spor gazetesi daha görmedim....
Nisstelrooy'da transfer olmuş sanırım.Fotospor ve Kanal 24'te kesinleşti yazıyordu ama.
fotosporsa inanmıyorum![]()
Ben anlamıyorum yahu Nistelrooy gelse nolur gelmese ne olur ? Bu sene bir dolu adam aldılar da ne oldu? Önce adam gibi bir hoca bulsunlar birde mümkünse liseli bir başkan transfer edelim yeterli olur bence başka transfer istemez
Gelirse Bence Çok İş Yapar
Ruud'dan bahsediyoruz değil mi?En kötü isim yapıp kalite artırır.Lige yeni oyuncuları çeker.Fakat istikrarlı bi performans sergilerse Baroş'la ligin tozunu atarlar.
Nisterooy'un ölüsü bu ligde 30 gol atar.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Nistelrooy ve Baros...Çok Güzel Bir İkili Oluştururlar..
Şu aşamada biraz zor bence Nistelrooy'un gelmesi.Şamp ligine katılamadık pek bi gelir kaynağımız yok gelirse çok iyi olur bence ama bi de sağ bek alsak adam gibi çok iyi olacak.
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma’ya Galatasaray cephesinden müthiş bir transfer teklifi yapıldığı öğrenildi.
Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur, Kayserispor’da önemli işler yapan ve işini bilgisini Kayseri’ye aktaran Süleyman Hurma’nın Türkiye’de profesyonel bir kimliğe sahip olduğunu söyledi.
Mamur,Geçen yıl Trabzonspor’un transfer teklifini geri çeviren Hurma’nın bu kez
Galatasaray’ın da teklifini geri çevirerek Kayserispor’u tercih ettiğini ifade etti.
Süleyman Hurma hakkında çıkan yıpratıcı haberlerin aslında kendisine yapıldığını söyleyen başkan Mamur, “Genel Menajerimizi yıpratıcı haberler yaparak Kayseri’den kaçırmaya çalışıyorlar. Oysa o haberlerin asıl hedefi benim şahsıma yapılmaktadır. Yani Hurma’yı göndermek isteyenler benim gücümün kaybolacağını hesaplıyorlar. Ben Kayserispor’da var oldukça Süleyman Hurma da benim yanımda olacaktır” diye konuştu.
Sporx
Flaş!!! Galatasaray’ın Yeni Hocası Belli Oldu!
26.05.2009 15:02:00
Sezona Skibbe ile başlayan, ancak daha sonra Alman teknik adam ile yollarını ayırıp Bülent Korkmaz ile yola devam eden Galatasaray, gelecek sezon için Hollandalı bir hoca ile anlaştı!
2009-2010 sezonu için pek çok isim ile iletişime geçen Galatasaray yönetimi, Avusturya Ligi'nde bu sezonu şampiyon olarak kapatan Red Bull Salzburg'un teknik direktörü Co Adriaanse ile anlaşmaya vardı. medyaspor.com
Diğer teknik adamların maliyetlerinin yüksek olması ve istedikleri transfer bütçelerinin yönetimin mali planlarına uymaması nedeniyle, daha önce prensip anlaşmasına varılan Adriaanese'ye geri dönen Galatasaray yönetimi, yeni sezon için Hollandalı teknik adam ile kesin olarak anlaşmaya vardı...medyaspor.com
Co Adriaanese Kimdir? medyaspor.com
Tam adı:
Jacobson Adriaanse
Doğum tarihi ve yeri:
21.07.1947
Amsterdam, Hollanda
Çalıştığı Takımlar: medyaspor.com
1984-1988: PEC Zwolle
1988-1992: FC Den Haag
1992-1997: Ajax (Genç Takım)
1997-2000: Willem II
2000-2001: Ajax
2002-2005: AZ Alkmaar
2005-2006: Porto
2006-2007: Metalurh Donetsk
2007: Al-Sadd
2008-2009: Red Bull Salzburg
(*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!
İnşallah...
2 gün önce Co Adriaanse başka takımla anlaştı diye okumuştum goal.com'da. Takımın adını hatırlayamadım şimdi.
Ama eğer olursa Galatasaray çok iyi bir teknik adam ile anlaşmış olur. Tabi sabırsız taraftar ve yönetimlerin olduğu ülkemizde ne kadar iş yapar bilinmez.
Co Adriaanse uzun vadeli çok iş yapan bir hoca..İnsallah haber dogrudur..
Süper ligin bitimine bir hafta kala Galatasaray Teknik Direktör konusunda başkan düzeyinde görüşmelere devam ediyor.. Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve Haldun Üstünel bugün öğlen hangi ülkeye uçtular ve hangi teknik adamla masaya oturdular.. İŞTE TURKSPOR.NET FARKI İLE BUGÜN (DÜN) YAŞANAN GELİŞMELER...
Süper ligin bitimine bir hafta kala uzun süredir Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray yönetimi görüşmeleri hızlandırdı..
Schuster'den kişilik zaafiyeti, Türk futbolcusunun karakter yapısına yabancı oluşu endişelerinin yanında fiyat arttırması ile vazgeçen ve bu ismi donduran Galatasaray yönetimi, Lucescu'dan ret, Daum'dan yüksek fiyat cevabı alınca, listedeki diğer isimlere yöneldi..
BAŞKAN POLAT VE ÜSTÜNEL PARİS'E UÇTULAR..
Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve Haldun Üstünel , dün öğlen saatlerinde PARİS'e uçtular..
Başkan Polat ve Üstünel geçen sezon başı adı Skibbe ile birlikte anılan ancak son anda Skibbe de karar kılınması üzerine takımın başına getirilemeyen ALAİN PERRİN ile
Paris'de Marriott Hotel'de 2.5 saat bir görüşme yaptılar..
Ancak görüşme ile ilgili olumlu ya da olumsuz diyebileceğimiz bir bilgi henüz edinemedik.. Turkspor.net istihbarat kaynakları bu görüşmenin sonuçlarını öğrenebilmek için çalışmalarına devam ediyor..
Kaynak: turkspor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray'da Teknik Direktör konusunda Lucescu'dan 'Red' cevabı aldıktan sonra, alternatif Teknik Direktörler ile görüşmelerine devam ediyor.. Futbolcu transferleri konusunda ise, listedeki 9 isim yavaş yavaş belli oluyor.. Bu isimlerden ikisi için Haldun üstünel ve Murat Yalçındağ çok önemli bir karşılaşmada iki futbolcuyu izledi . İŞTE TURKSPOR FARKI İLE SON DAKİKA GELİŞMELERİ..
Galatasaray yöneticileri Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ öğlen saatlerinde Belçika'ya uçtular.. Belçika da bulunan ikili bu gece oynanacak çok önemli bir karşılaşmada iki futbolcuyu izleyedi.
Haldun üstünel ve Murat Yalçındağ, Belçika Ligindeki son derece ilginç final maçında STANDART LİEGE ile ANDERLECHT karşılaşmasını izlediler..
GÖZLER İKİ FUTBOLCUDA ..
G.Saray adına Avrupa'da transfer görüşmelerini yürüten ikili Standart Liege takımanda görev yapan Sırp golcü MİLAN JOVANOVİC'i ve
Anderlecht takımında ise hucümda parlayan yıldız MBARK BOUSSOUFA yı alıcı gözle takip ettiler
Üstünel ve Yalçındağ'ın izlenimleri doğrultusunda uzun süredir ön görüşme yaptıkları ve bir kez de çıplak gözle seyrettikleri iki futbolcu ile masaya oturmaları bekleniyor
Milan Jovanovic KİMDİR
standart liege
Sıpr futbolcu
18.04.1981 doğumlu
Sırp futbolcu
183 boyunda
İki ayağınıda kullanabiliyor
2007 yılında belçikada yılın futbolcusu seçilmiş
2006 yılında Lokomotiv moskovadan gelmiş
Bu sezon biri penaltıdan olmak üzere 12 gol attı.
Sezonsonuna doğru adı çeşitli kulüplerle anıldı. Bir ara fenerbahçe’yede teklif edildiği yazılıp çizilen Jovanovic için Yunan ekibi Panathinaikos’un ciddişekilde ilglendiği ve Sırp oyuncu için 5 milyon euro bonservis bedeli teklif etmeyi düşündüğü daha önce Belçika basınında yer almıştı.
Mbark Boussoufa Kimdir?
15.08.1984 doğumlu
Fas asıllı Hollanda doğumlu
Fas milli akımında oynuyor
Futbol kariyerine ajax alt yapısında başlamış
2001-2004 arası chelsea kadrosunda yer almış
2004 senesinde çıkış yakalayacağı Belçika’nın Gent takımına gelmiş
2005-06 sezonunda kariyerinde patlama yapmış
Ligin tüm ödüllerini toplamış
Yılın futbolcusu, yılın en iyi genç futbolcusu ve yılın en iyi Afrikalı futbolcusu ödüllerini aldı
2006 yılında yılın en iyi Afrikalı futbolcusu ödülünü alarak, bu alanda Ahmed Hassan’dan sonra ödül kazanan 2. Kuzey Afrikalı futbolcu oldu.
Bu başarıların üzerine 3.5 milyon euroya Anderlecht’e transfer oldu ve 4 yıllık sözleşme imzlaadı
Bu sene belçikada yılın en iyi futbolcusu ve yılın en iyi Afrikalı futbolcu ödüllerini
Özellikle yaratıcı futbolu ve aisstleriyle dikkat çeken bir futbolcu.
Last edited by el.nino : 26.Mayıs.2009 at 22:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Basin Jovanovic'i devre arasindan beri Fenerbahce ile yaziyordu simdi Galatasaray'a yazmaya basladilar![]()
bu yazdığım site baros meira gibi transferleri 1 ay öncesinden verdi kolpa haber olmaz arkadaşlar merak etmeyin 2 senedir takip ediyorum
Galatasaray, gelecek sezon için teknik direktör arayışlarını sürdürürken Fransa’nın başkenti Paris’te görüştüğü Paul Le Guen’le anlaşmaya vardı.
LİG TV Galatasaray muhabiri Pınar Argun’un haberine göre Galatasaraylı yönetici Haldun Üstünel, Paris Saint Germain’in teknik direktörü Le Guen’le görüşmek için Paris’te bulunuyordu. Yapılan görüşmeler son derece olumlu geçince son detayları konuşmak için Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin de Paris’e çağırıldı.
Galatasaraylı yöneticilerin Paul Le Guen ile kalan detayları konuşacağı ve eğer son dakikada bir aksilik yaşanmazsa Fransız teknik adamın önümüzdeki sezon Galatasaray’ı çalıştıracağı öğrenildi.
2007 yılından bu yana PSG'nin başında olan Le Guen, daha önce Lyon'da yaşadığı başarılarla isminden söz ettirmişti. 45 yaşındaki teknik direktör PSG'den önce İskoçya'nın Glasgow Rangers takımını çalıştırmıştı.
Maraton
keşke le guen gelse isterim ama öle bi haber çıkmadı sitede 3 kişiye teklif yapılmıştı daum lece ve perrin inşallah le guen olur ama
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yeni sezon için transfer çalışmalarını sessiz ve derinden sürdüren Galatasaray ilk transferini gerçekleştirdi.. Avrupa kupalarında istediği başarıyı yakalayamayan, Türkiye kupasında devre dışı kalan ve Turkcell Süper Ligde şampiyonluk iddiasından uzaklaşan G.Saray yeni sezon için işi sıkı tutuyor. Sarı Kırmızılılar, ilk transferini gerçekleştirdi.. İŞTE GALATASARAY'IN YENİ SEZONDA KALESİNİ KORUYACAK FİLE BEKÇİSİ.. Gerçek ve doğru haberin tek adresi TURKSPOR.NET AÇIKLIYOR..
Galatasaray transfere kaleciden başladı..
Sarı Kırmızılı takımda kiralık olarak forma giyen ve sezon sonunda ispanyol kulübü Sevilla'ya dönecek olan italyan kaleci De Sanctis'in yerine kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray, yeni sezon için kalecisini buldu ve her konuda anlaşma sağlandı..
YENİ KALECİ ATLETİCO MADRİD'İN FİLE BEKÇİSİ ARJANTİNLİ LEO FRANCO..
Transfere son derece stratejik bir mevki olan kaleciden başlayan sarı kırmızılılar, transferde tek yetkili olan Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'in gayretleri ile yeni sezon için kaleci transferini bitirdi..
Galatasaray'ın yeni sezonda kalesini koruyacak isim 32 yaşındaki Arjantinli file bekçisi LEO FRANCO..
TAM 1.5 AY ÖNCE EŞİ VE ÇOCUKLARI İLE BİRLİKTE İSTANBUL'A GELDİ.. TESİSLERİ GEZDİ.. EV BAKTI.. ÇOCUĞUNUN OKUL MESELESİ HALLEDİLDİ..
Galatasaray'da kaleci transferi için spor medyasında Le Mans'ın kalecisi Yohann Pele ve Espanyol'un file bekçisi Kameni, Avusturyalı eldiven Michael Gspurning gibi isimler yer alırken, turkspor.net Galatasaray yönetiminin transferi 1.5 ay önce bitirdiği bilgisine ulaştı..
Arjantinli kaleci Leo Franco'nun ailesi ile birlikte 1.5 ay önce İstanbul'a gizlice getirildi. Florya tesisleri gezildi, sonra küçük bir İstanbul turu yapıldı..
Daha sonra Franco ailesi'nin oturacağı ev konusunda alternatifler sunuldu.
Leo Franco ailesi çocuklarının eğitimine öncelik verdiği için ev konusundaki tercihini Büyükçekmece Hadımköy de bulunan AL KENT 2000 den yana kullandı.
Çünkü AL KENT 2000 in hemen yanında özellikle seçkin yabancıların çocuklarına eğitim veren İSTANBUL İNTERNATİONAL COMMUNİTY SCHOLL ev tercihi konusunda önemli oldu..
Okul yetkilileri ile görüşülerek, yeni öğretim sezonu için kontenjan ayrıldı..
FRANCO AİLESİ MUTLU DÖNDÜ..
Tesisleri gezen, küçük istanbul turu yapan, kalacakları evi beğenen ve çocuklarının okul problemini halledilen Leo Franco ve eşi mutlu ayrılırken, transfer için tüm engeller ortadan kalkmış oldu..
HER KONUDA ANLAŞMA SAĞLANDI..
Galatasaray her konuda anlaştığı 32 yaşındaki Arjantinli file bekçisi için bonservis bedeli ödemeyecek. 2004 den beri Atletico Madrid kalesini koruyan Leo Franco'nun takımından ayrılmak istemesindeki en büyük sebebin, kulübün sezon başında Lyon’dan Coupet’yi transfer etmiş olduğu da gelen bilgiler arasında..
Evet yeni sezonda Galatasaray kalesini Arjantinli Leo Franco koruyacak..
LEO FRANCO KARİYERİ VE ÖZEL NOTLAR..
Tam adı: Leonardo Noeren Franco
Yaşı: 31
Ülkesi: Arjantin
Boyu: 1.88
Pozisyonu: Kaleci
Kulübü: Atletico Madrid
Forma no: 25
Önceki kulüpleri: Real Mallorca Merida , Independiente
Independiente Argentina 1994 - 1997
Belgrano Argentina 1997 - 1999
Mérida España 1999 - 2001
Mallorca B España 2001 - 2002
Real Mallorca España 2002 - 2004
Atlético de Madrid España 2004 - Presente
20 mayıs 1977 arjantin san nicolas doğumlu
tam adı Leonardo Neorén Franco..
El loco ve leo takma adları
1997 yılında arjantin 20 yaş altı takımıyla fifa dünya gençler şampiyonlauğu sevinci yaşadı
Mallarco da ismini duyurmaya başladı
2002-03 sezonunda Mallarco ispanya kral kupasını kazanırken takımın kalesini korudu
2004 senesinden beri Atletico Madrid forması giyiyor..
A.Madrid sezon başında lyon'dan Coupet'i getirmiş sezon başı bir ara kaleyi yeni transfer korudu ancak sonra yine formayı kapan Leo kalesini ele geçirdi.
2006 Almanyada düzenenlenen Dünya Kupasında dönemin Arjantin milli takımı teknik direktörü José Pekerman. tarafından kadroya çağrıldı
Atletico Madrid ile 2007 senesinde intertoto zaferi yaşayarak uefa kupasına katılmaya hak kazandılar
Bu sezon 24 karşılaşmada Atletico Madrid kalesini korudu. 3 maç gol yemedi ve istatistiklere göre 91 kurtarış yaptı.
Şampiyonlar liginde 8 maçta forma giyen Leo Franco toplam 27 kurtarış yaptı.
Sezon başında Barcelona'ya karşı 6-1 maglup olduklarında kalede yeni transfer Gregory Coupet vardı..
İşin ilginç yanı Atletico Madrid'in Barcelona'ya yenildiği 6-1 lik maçta kalesinde olmayan Leo Franco bu maçtan 3 gün önce Şampiyonlar Liginde Marsilya ile oynanan karşılaşmada mükemmel oynamış ve A.Madrid maçı 2-1 kazanmıştı..
A.Madrid kalesinde görev yaptığı 24 maçın ikisinde kalesinde 4 gol gördü..
Yine ilginç bir istatistik 4 gol yediği karşılaşmadı 10 önemli kurtarış yaparak takımını mağlubiyetten kurtardı çünkü deplasmanda oynadıkları maçta rakip Villareal di ve karşılaşma 4-4 tamamlandı..
AVANTAJ VE DEZAVANTAJLARI..
Aslında Leo Franco da De Sanctis gibi..
Zaman zaman hayal kırıklığı goller yemesine rağmen, inanılmaz kurtarışları ile seyredenleri hayretler içerisinde de bırakabiliyor..
Kendine olan aşırı güveni ile öne çok çıktığı için rakibin aşırtma vuruşlarında zor anlar yaşıyor ve ilginç gollere de imza atıyor..
32 yaşındaki tecrübeli kalecinin Guiza'nın yakın arkadaşı olduğu da gelen bilgiler arasında..
Kaynak: turkspor.net
bu transferle beraber kesinleşmiş olan bir diğer trasnferde mustafa sarp'tır bilginize.haber 15 nisan'da yayınlanmıştır ancak şimdi bulabildim
Last edited by el.nino : 26.Mayıs.2009 at 23:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Turkspor haber yapacagına önce üslubunu düzeltsin. Kahvehane agzıyla haber yazıyorlar.
Le Guen ve Co Adriaanse 2 side kabulumdur. Umarım bu 2liden biri gelir. 2sinden ben Adriaanse'nin gelmesini daha cok isterim; çünkü Hollandalı Teknik Adamlar günümüz futbolunda daha cok söz sahibi diye düşünüyorum; ayrıca oynattıgı total futbol anlayısı ve gecmişteki başarıları O'nu daha cok istememi saglıyor.![]()
Le Guen'i hiç sevmiyorum , Emre'ninde dedgine katılıyorum Hollandalı teknik adamlar işlerini en iyi şekilde yapıyorlar İnşAllah hayırlısı olur ya.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Turkspor hortlamış yine. xD Co Adriaanse gelirse en çok Osman Tanburacı sevinir herhalde, GS'nin aradığı hoca diyip duruyordu.
Medyaspor'a göre Co,Ligtv'ye göre Le Guen,Tukrspor'a göre Houllier,Hadi bakalım kim tutturacak...GALATASARAY'IN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ GERARD HOULLİER...
Evet.. Galatasaray Perrin'in yüksek fiyat çekmesinden sonra GERARD HOULLİER ile masaya oturdu ve her iki taraf büyük ölçüde anlaştı..
ARADA YİNE BİRKAÇ YÜZ BİNLİK FARK VAR..
Turkspor.net istihbarat kaynakları görüşmenin bir saat kadar önce bittiğini büyük ölçüde anlaşma sağlandığı haberini verdiler.. Arada sadece bir kaç yüz birlik fark kaldığını ancak bunun da önemli olmadığını belirttiler..
HOULLİER KENDİNE GÜVENİYOR.. ANLAŞMA BİR SENELİK..
Fransız Teknik Adamın anlaşmanın bir yıllık olmasını istedigi ve başkan Polat'a "Ben kendime güveniyorum. Eğer başarısız olursam önünüzü açmış olurum.. G.Saray'ı istediğiniz hedeflere taşıyacağıma inanıyorum. Sonra tekrar masaya otururuz" teklifinde bulununca, tek yıllık ücret ekonomik sıkıntı içindeki Galatasaray içinde son derece avantaj sağlıyordu..
Bir senelik anlaşma üzerine yapılan görüşmeler sonunda arada sadece bir kaç yüz binlik fark kaldığı ancak bunun önemli olmadığı gelen bilgiler arasında..
HOULLİER VE PLATİNİ BİRLİKTE İTALYA'YA MANCHESTER UNİTED - BARCELONA ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNİ İZLEYECEKLER..
Fransa Milli Takımında çok önemli görevler yapan ve halen Platini'nin danışmanı durumunda olan Houllier ile Avrupa futbolunun patronu Platini birlikte İtalya'ya gittiler.. İkili Roma'da yarın yapılacak Şampiyonlar finalini izleyecekler..
G.SARAY'IN HOULLİER'İ SİVASSPOR MAÇINDAN HEMEN SONRA AÇIKLAMASI BEKLENİYOR...
TURKSPOR.NET ÖZEL HABER..
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ..
Ne teknik direktör, ne de gelecek oyuncular. Öncelikli ilgilendiğim, bu sakatlıklar ne olacak ? Daha sonrada istikrar nasıl sağlanacak. Hem kadro, hem de teknik heyet. Her sene şampiyon olan takım yok, 2 yılda bir alınan şampiyonluk bence başarı sayılabilir. Avrupa da hedefleri dikkatli belirlemek gerek, daha kura çekilirken final diyoruz. Son iç geçiriyoruz. Ben Adnan Polat'a güveniyorum, bu sene yapılan hatalardan ders çıkarır umarım.