Anket Sonuçlarını Görüntüle: Süper Ligde ve Avrupada Adımızı Kaç Yılda Tarihe Yazdırırız?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Ömür Boyunca Yazdıramazsın Boş Hayallerdesin

5 20.83%
  • 1 yılda

1 4.17%
  • 2 yılda

1 4.17%
  • 3 yılda

9 37.50%
  • 5 yılda

6 25.00%
  • O Kadar Uzun Kalamazsın

2 8.33%
Sayfa 2 / 14 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 406 sonuç

Konu: Orta Anadoludan Avrupaya Açılan Kapı ***MKE KIRIKKALESPOR***(4.Sezon)

çok teşekkür ederim arkadaşlar biliyorum biraz sabırsızlık oldu ilginize hürmetlerimi sunuyorum.
    Evet sezona başlıyoruz transferlerle önemli transferlerimiz var

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Basarilar. Umarim uzun soluklu olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

hocam yeni transferleri bekliyorum.
    TariboWest

VARAN 1

Ankaraspor'un ve Türk Futbolunun Gelecek Vaat Eden Orta Saha Oyuncularından Anıl Taşdemir ile Her Konuda Anlaşmaya Varılmış Kulübünden Sezon Sonuna Kadar Kiralanmıştır.

[IMG][/IMG]

VARAN 2

Bursaspor Alt Yapısında Yetişen ve Uzun Yıllar Bursasporun Başarısı için Ter Döken Yetenekli Sağ Açık Oyuncu Orhan Alemdar Bedelsiz Olarak Kadrumuza Katılmıştır.

[IMG][/IMG]

VARAN 3

Mircea Lucescu Döneminde Galatasaray'a Kazandırılan ve Lucescunun Gözdesi ve Türk Futbolunun Tecrübeli İsmi Bülent Akın Artık Kırıkkalespor için Ter Dökecek Kendisini Bedelsiz Olarak Kadromuza Kattık.

[IMG][/IMG]

FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ!

KIRIKKALESPOR'DA BÜYÜK OPERASYON

Kırıkkalespor'da Transfer Komitesi Dün Gece Yarısı Apar Topar Arjantine Giderek Teknik Heyetin Israrla istediği Arjantin Milli Takımı Eski Kalecisi 39 Yaşındaki Roberto Bonano'yu ilk Yabancı Transfer Olarak Kadrosuna Kattığını Resmen Açıkladı.
    Jübile Yapmaya Hazırlanan Bonano'nun da Mehmet Öcal ismini duyduğunda "Futbol Oynamak için iştahının Kabardığını Söyleyen Deneyimli File Bekçisi Jübilemi Türkiye'de Kırıkkale'de Yapmak istiyorum" Dedi.
    Kendisini Kadromuzdaki Kalecilerimize iyi bir örnek olmasını ve onları yetiştirmesini deneyimlerini arkadaşlarına aktarması için aldık.

[IMG][/IMG]

KIRIKKALESPOR'DA Transferler Son Sürat Tüm Hızıyla Devam Ediyor...

Yine Çok Konuşulacak Bir İsmi Daha Kadromuza Kattığımız İçin Mutluyuz. Türk Futbolunun Önemli Ortasaha Oyuncularından ve Bir Dönem Galatasaray'da Mutsuz Olduğu için Çaykur Rize'ye Gönderilen ve O sezon Rize'de Güzel Performansıyla Kendisini Gönderenlere En iyi Cevabı Veren Tecrübeli Oyun Kurucu ALTAN AKSOY'u MİY'den Bedelsiz Olarak Takıma Kattık.

[IMG][/IMG]

VE VE VE...

ALTAN'ı Kadroya Katan Kırıkkalespor İmza Töreninde Mersinden Partneri CENK İŞLER'i de Kadroya Kattığını Resmen Basın Toplantısında Duyurdu ve Yarın Mukaveleyi İmzalayacağını Açıkladı.

[IMG][/IMG]
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Saolun Dostlarım. Tüm Hızıyla Transferlerimiz Devam Ediyor.
    Kırıkkale'yi 10-15 Sene içinde iyi yerlere getirmeden gitmek yok
    Last edited by BaGa TaRKaN : 24.Mayıs.2009 at 16:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Cenk ve Altan yaslı olsalar da seni simdilik götürür.
    TariboWest

URFAYA HEM İŞ HEM TURİSTİK ZİYARET

Güzelim Şanlıurfa'dan Güneydoğunun incisinden Futbolcu Arayışına Giren Mehmet Öcal Yönetimindeki Teknik Heyet Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr.Ahmet Fakıbaba ile Görüşerek Şanlıurfa Belediyespor Kulübü Tesislerine Giderek transferde MESUT AKŞİT ile anlaşıp Kırıkkaleye Döndü.
    Şanlıurfa'da Güzel Fırsatların Olduğunu Her Konuda Dile Getiren T.D Mehmet Öcal Belki Bir Gün Burada Çalışma Olanağı Bulurum Diyerek Şanlıurfaya Açık Kapı Bıraktı.

[IMG][/IMG]
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Ümit View Post
    cok basarılı bir sezon gecmiş. Tebrikler
    Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Cenk ve Altan yaslı olsalar da seni simdilik götürür.
    Bu Sezon iyi oynasınlar da o yeter Ümit'im Seneye Terfi Edersek İnşallah Altan'dan Cenk'den Daha iyi Oyuncular Buluruz
    Last edited by BaGa TaRKaN : 24.Mayıs.2009 at 17:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Transferler Devam Ediyor...

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

SON DAKİKA!

KIRIKKALESPOR SON BOMBASINI DA PATLATIYOR...

PATLAMALARA ALIŞIK OLAN ŞEHİR BU DURUMA ÇOK ALIŞIK ZATEN

Trabzonspor' da Büyük Umutlarla Transfer Edilen ve Hayal Kırıklığı Yaşatan Jefferson De Oliveira Galvao Konyaspor'a Gönderilmişti. Konyaspor ile Sözleşmesini Yenilemeyen Jefferson Kırıkkalespor'un 2 Yıllık Kontrat Teklifini Uzun Çabalar Sonucunda İmzalamıştır.
    Jefferson Basın Mensuplarının Sorularını Yanıtlayarak "Kırıkkalespor'a Yeni Heyecanlar Yaşamak İçin Geldiğini ve Teknik Heyetin Bunda Olumlu Etki Yarattığını Söyledi."

[IMG][/IMG]

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

hocam işte bu transfer oldu İyi kadro olusturdun. Bu sene de sürprizler bekliyorum.
    TariboWest

VE DE...

SENEGALLİ REGEN TRANSFERİMİZ

[IMG][/IMG]

VE OLUŞAN SON DURUM...

GELENLER - GİDENLER

KADROMUZ...

[IMG][/IMG]
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Transfer Sezonunu Kapattık Hazırlık Maçlarıyla Takımı Birbirine Alıştırmak İstiyoruz.
    Bu Sezon ki Hedefimiz İyi Mücadele Etmek ve Sezonu İlk 2 Olmasa da En Azından İlk 6 yı Zorlamak En Büyük Başarımız Olur.

İNŞALLAH PLAYOFFLARA KALIRIZ...
    Last edited by BaGa TaRKaN : 24.Mayıs.2009 at 18:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Hazırlık Maçlarında Güzel Bir Performans Ortaya Koyduk Her İki Devrede de Farklı Onbirler İle Mücadele Ettik Takımın Oyunundan Memnunum

[IMG][/IMG]

VE... BANK ASYA BİRİNCİ LİG BAŞLIYOR...

[IMG][/IMG]
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    1.HAFTA

Ligin 2 Yeni Ekibi İlk Haftada Kozlarını Paylaşıyor. Kendimizi Bilerek ve Bilinçli Ataklarla Sonuca Gittik Biraz Zorlandık Ama Takımın Uyum Konusunda İlk Maçlarda Alınan Sonuçlar Morali Olumlu Yönde Etkiler.

Kırıkkalespor 1-0 Beylerbeyi

[IMG][/IMG]
    Last edited by BaGa TaRKaN : 24.Mayıs.2009 at 18:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

2.HAFTA

Sakaryaspor 0-2 Kırıkkalespor

Bank Asyada ki ilk Deplasman Galibiyetimiz Güçlü Rakibimize Karşı. Galiba Bu Sezon Çok Canlar Yakacağız

[IMG][/IMG]
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    3.Hafta

Kırıkkalespor 1-0 Samsunspor

Kendi Sahamızda Kolay Kolay Yenilmeyeceğimizi Samsun'a da Gösterdik. Üç Maçta 9 Puan Lige Fırtına Gibi Başladık. İnşallah Bu Fırtına Tersimize Dönmez

[IMG][/IMG]
    Last edited by BaGa TaRKaN : 24.Mayıs.2009 at 18:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

TÜRKİYE KUPASINDA 1.TUR

Kırıkkalespor 2-1 KDÇ Karabükspor

Kupada Güçlü Rakibimizi Kendi Sahamızda Oynamanın Avantajıyla Saf Dışı Ettik.

[IMG][/IMG]
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TÜRKİYE KUPASI 2.TUR

YOL BURAYA KADARMIŞ RAKİBİMİZ DENİZLİSPOR ÇOK FAZLA SÖZE GEREK YOK

Denizlispor 2-0 Kırıkkalespor

Haddimizi Bilerek Oynadık Tarihi Fark Yemediğimiz İçin Mutluyum

[IMG][/IMG]
    Last edited by BaGa TaRKaN : 24.Mayıs.2009 at 19:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

4.Hafta

Diyarbakırspor 2-1 Kırıkkalespor

Diyarbakır Hakettiği Bir Galibiyet Aldı. Ama Bizde Pozisyonlar Bulduk Öne Bile Geçtik Fakat Koruyamadık Önümüzdeki Maçlarımıza Bakıyoruz.

[IMG][/IMG]
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Dört Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu

[IMG][/IMG]
    Last edited by BaGa TaRKaN : 24.Mayıs.2009 at 19:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hocam diyarbakır harici iyi birde şu ortadaki 2 oyuncuyu bence defansif orta saha yapma.birini ileri yönelt kontra ataklarda kalecinin arkasından gol atıyorlar.

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Hocam diyarbakır harici iyi birde şu ortadaki 2 oyuncuyu bence defansif orta saha yapma.birini ileri yönelt kontra ataklarda kalecinin arkasından gol atıyorlar.
    Teşekkür ederim hocam. Onu sakarya ile oynadığımda kullanmıştım 2-3 maçta taktiği değiştiriyorum takımların özelliklerine göre.

Diyarbakıra karşı oynadığım taktik

[IMG][/IMG]

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Basarilar.

5.Hafta

Kırıkkalespor 3-1 Eskişehirspor

Sahamızda Oynadığımız Maçlardan Açıkçası Zevk Alıyorum Süper Oyunun Sonrasında Hakkımız Olan Maçı Kazandık. Eskişehir Uzaktan Vuruşları Çok Fazla Denedi Ama Çok Farklı Şekillerde Auta Gönderdiler Topu Çok Mutluyuz Yeniden Liderliği Ele Aldık

[IMG][/IMG]

Gelecek sene bir gençleştirme operasyonu lazım. Ama önemli olan ilk olarak bu sezonu atlatman bu sezonu iyi bir şekilde atlatırsan önün açılır ilk 5 maç için çok iyi başlamışsın başarılı gidiyorsun böyle devam et. Kulübün populetiresi ve paradan dolayı işin çok kolay değil ama sen yinede çok iyi işler çıkartmışsın şu ana kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by sebofanmemo View Post
    Gelecek sene bir gençleştirme operasyonu lazım. Ama önemli olan ilk olarak bu sezonu atlatman bu sezonu iyi bir şekilde atlatırsan önün açılır ilk 5 maç için çok iyi başlamışsın başarılı gidiyorsun böyle devam et. Kulübün populetiresi ve paradan dolayı işin çok kolay değil ama sen yinede çok iyi işler çıkartmışsın şu ana kadar.

Arkadasa Katılıyorum
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Hemşerim gayet güzel başladın kariyerine ve ilgiyle izlemeye başladım..Yaptığın transferler ve aldığın sonuçlar gayet güzel..İnşallah Süper Lige çıkarsın..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

HOCAM artık regen takip etmeye başlasan iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

İyisin iyisin

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

YEni Takım Olmana Ragmen Güzel Başlamışsın

Quote Originally Posted by sebofanmemo View Post
    Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Arkadasa Katılıyorum
    Teşekkür ederim hocam yorumlarınız kadroyu Allahın izniyle seneye beraber oluşturacağız. Bu arada şuanda 3 transferimiz var(israil,çek,afrikalı) ara dönemde gerçekleşecek zaten kadroyu silbaştan gelecek sene yeniden oluşturacağım hocam çünkü sezon sonu kontratları bittiği için 7 tane oyuncum kalıyor elimde hepsi gidiyor sözleşme yenilemeyi düşünmüyorum. Birde hocam Altandan verim alamıyorum nasıl oynatayım sizce cenk geldiğinden beri takımı sırtlıyor ama Altan 6 yı bile bulmuyor ortalama puanı Amc de serbest,oyun kurucu, sık sık forvete koşu ve uzaktan şut atmasını söyledim ama Altan beni takmıyor bu gidişle ben ona devre arasında takacağım

Quote Originally Posted by PaVLeNKo View Post
    Hemşerim gayet güzel başladın kariyerine ve ilgiyle izlemeye başladım..Yaptığın transferler ve aldığın sonuçlar gayet güzel..İnşallah Süper Lige çıkarsın..
    teşekkürler hemşo herşey KIRIKKALEMİZ için

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    HOCAM artık regen takip etmeye başlasan iyi olur.
    Evet hocam afrikadan başladım lgilenmeye ulusal takımların U19 ve U17 lerine scoutları gönderdim
    Quote Originally Posted by sitte View Post
    İyisin iyisin
    Bu daha başlangıç
    YEni Takım Olmana Ragmen Güzel Başlamışsın
    inşallah hocam hızlı başlayıp tepe taklak gitmeyiz deplasmanlarda çok etkisiz çünkü bir türlü belli bir sistemi oturtamadım sahamda iyiyim de oturttumda taktiği deplasmanlarda zorlanıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Deplasmanlarda Evindeki Gibi oYna Daha Basarılı oLursun

Deplasmanlarda Evindeki Gibi oYna Daha Basarılı oLursun
    Evet oyunda ilerledik ss ler şimdi geliyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    6.Hafta

Pazarspor 1-3 Kırıkkalespor

Tüm ihtiyaçlarımızı Pazardan Karşılıyoruz Artık

[IMG][/IMG]
    Last edited by BaGa TaRKaN : 28.Mayıs.2009 at 21:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 2 / 14 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri