Anket Sonuçlarını Görüntüle: Süper Ligde ve Avrupada Adımızı Kaç Yılda Tarihe Yazdırırız?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Ömür Boyunca Yazdıramazsın Boş Hayallerdesin

5 20.83%
  • 1 yılda

1 4.17%
  • 2 yılda

1 4.17%
  • 3 yılda

9 37.50%
  • 5 yılda

6 25.00%
  • O Kadar Uzun Kalamazsın

2 8.33%
1 ile 30 arası toplam 406 sonuç

Konu: Orta Anadoludan Avrupaya Açılan Kapı ***MKE KIRIKKALESPOR***(4.Sezon)

Hybrid View

Gelecek sene bir gençleştirme operasyonu lazım. Ama önemli olan ilk olarak bu sezonu atlatman bu sezonu iyi bir şekilde atlatırsan önün açılır ilk 5 maç için çok iyi başlamışsın başarılı gidiyorsun böyle devam et. Kulübün populetiresi ve paradan dolayı işin çok kolay değil ama sen yinede çok iyi işler çıkartmışsın şu ana kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by sebofanmemo View Post
    Gelecek sene bir gençleştirme operasyonu lazım. Ama önemli olan ilk olarak bu sezonu atlatman bu sezonu iyi bir şekilde atlatırsan önün açılır ilk 5 maç için çok iyi başlamışsın başarılı gidiyorsun böyle devam et. Kulübün populetiresi ve paradan dolayı işin çok kolay değil ama sen yinede çok iyi işler çıkartmışsın şu ana kadar.

Arkadasa Katılıyorum
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Hemşerim gayet güzel başladın kariyerine ve ilgiyle izlemeye başladım..Yaptığın transferler ve aldığın sonuçlar gayet güzel..İnşallah Süper Lige çıkarsın..

Quote Originally Posted by sebofanmemo View Post
    Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Arkadasa Katılıyorum
    Teşekkür ederim hocam yorumlarınız kadroyu Allahın izniyle seneye beraber oluşturacağız. Bu arada şuanda 3 transferimiz var(israil,çek,afrikalı) ara dönemde gerçekleşecek zaten kadroyu silbaştan gelecek sene yeniden oluşturacağım hocam çünkü sezon sonu kontratları bittiği için 7 tane oyuncum kalıyor elimde hepsi gidiyor sözleşme yenilemeyi düşünmüyorum. Birde hocam Altandan verim alamıyorum nasıl oynatayım sizce cenk geldiğinden beri takımı sırtlıyor ama Altan 6 yı bile bulmuyor ortalama puanı Amc de serbest,oyun kurucu, sık sık forvete koşu ve uzaktan şut atmasını söyledim ama Altan beni takmıyor bu gidişle ben ona devre arasında takacağım

Quote Originally Posted by PaVLeNKo View Post
    Hemşerim gayet güzel başladın kariyerine ve ilgiyle izlemeye başladım..Yaptığın transferler ve aldığın sonuçlar gayet güzel..İnşallah Süper Lige çıkarsın..
    teşekkürler hemşo herşey KIRIKKALEMİZ için

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    HOCAM artık regen takip etmeye başlasan iyi olur.
    Evet hocam afrikadan başladım lgilenmeye ulusal takımların U19 ve U17 lerine scoutları gönderdim
    Quote Originally Posted by sitte View Post
    İyisin iyisin
    Bu daha başlangıç
    Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    YEni Takım Olmana Ragmen Güzel Başlamışsın
    inşallah hocam hızlı başlayıp tepe taklak gitmeyiz deplasmanlarda çok etkisiz çünkü bir türlü belli bir sistemi oturtamadım sahamda iyiyim de oturttumda taktiği deplasmanlarda zorlanıyorum

Mesaj Yetkileri