Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

16 31.37%
  • Galatasaray

31 60.78%
  • Berabere

4 7.84%
1 ile 30 arası toplam 238 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray [ TSL 33. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Akşamki maçı FM de oynasaydınız ve GS nin başında olsaydınız ne tür duygular yaşardınız Sayın H. Karaca?

Maça gelince Netice her zaman Haticeden güzeldir deyip Beşiktaşı tebrik ediyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Akşamki maçı FM de oynasaydınız ve GS nin başında olsaydınız ne tür duygular yaşardınız Sayın H. Karaca?

Maça gelince Netice her zaman Haticeden güzeldir deyip Beşiktaşı tebrik ediyoruz
    Oyunu uinstall ederdim ben..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post

Artık bu saçma oyunu uzun bir süre çekmeyecek oLmak güzeL bir duygu.. Oyun oynamadan kazanma buna diyorLar sanırım. İLK maç eziyoruz, profiLi rezaLet oLan sıradan, onuncu sınıf kaLeci Robinson harikaLar yaratıyor, depLasmanda, aLtı pası geçtim 1 pastan goLLeri atamıyoruz, saçma kaLeci yine kurtarıyor vs, birde bir yiyiyoruz, ondan sonra turu diğer takım geçiyor, kazanıyor, biz şaşkınLığımız iLe kaLıyoruz. Bir kerede hak eden kazansın yahu, bir kez, sadece bir kez adam gibi oynayan, hakeden başarıya uLaşsın..

Bütün herkese bu saçma seri iLe diğer turnuvaLarda başarıLar.
    Hayrettin Abi'nin bir yorumu

Mesaj Yetkileri