Aslinda cok guzel birkac noktaya deginmissin. Oncelikle GS borclarini borc ile kapatiyor bu dogrudur. GS'nin zaten mali krizde olmadigini kimse iddaa etmiyor. Bizler bu mali krize ragmen cok kaliteli bir kadro kurmayi basardik. Buda ne kadar mali krizde olursan ol dedigin gibi illa ki transfere butce bulabiliyorsun.
GS 10 yil kendine gelemez demek gidisatin kotu oldugu anlamina gelmez. Su sekilde gelmez ki Omer abinin soyledigi sekilde GS gelirlerini 5 kat arttirirken giderlerde ise sadece 3 kat artislik var. Yani bir nevi GS gunumuzde giderlerini karsilayabiliyor. Aradaki 2 katlik fark ilede borclarimiza odedigimiz faizlerimizi karsiliyoruz dusunelim ve GS nin stadyum ve stadyum icersindeki aktivitelerin gercek hayata donusmesi ile gelecek yuklu miktardaki maddi kaynaga bakaraktan onunun acik olduguna deginelim.
FB 2 arazi almis diyorsun ve yeni stadyum projesi var! Sormak istiyorum FB bu yeni stad projesini ne zaman hayata gecirecek? Eger ki bu 10 yili askin bir sure icinse mevcut durumun gelirler ve giderler arasindaki dengenin/dengesizligin degismeyecegidir. Burada hem FB hemde GS esit sartlara sahip bir bakima.
GS nin yonetiminden Polat, Ustunel bir takim transferleri karsilayacak demissin, kabul. Ancak unutulmamasi gereken bir olay Aziz Yildirim'in FB nin su anda gelir elde ettigi mevcut kaynaklarinin Aziz Yildirim'in kisisel katkilarinin yuksek oranda olmasiyla olustu.
Su anda GS icin hersey cok iyi gidiyor gibime geliyor. Sadece TR'de Teknik direktorlere guvunmek lazim. Buda gunumuz yonetim mentalitesi degismedigi surece imkansiz gibi.
Yonetimleri anlamak bazen gercekten imkansiz. Basarili adami gonderip, yerine guvenrek getirmis oldugunuz adama yarim sezon birle sabretmemek pek akillica bir is degil...
Buraya oyuna yansitilabilecek projeler ve katkilarin tartisildigini biliyorum, bu nedenle ozur dilerim.
Bahsetmis oldugun, askanlarin kisisel dusuncelerinin oyuna yansitilmasi olayi bence imkansiz gibi, cunku Dunya capinda butun liglerde Sampiyonluk hedefi olan takimlar basarisiz oldugu zaman bir onceki sezona istinaden daha fazla yatirim yapiyorlar diye dusunuyorum. Ancak oyunda gercekcilikten bahsediyorsak kazanamadigin bir parayi zaten harcayamazsin. Senin soylemis oldugun olayi yanilmiyorsam su anda SUGARDADDY ile hallediyoruz. Bunuda her klube uygulamak buyuk bir sacmalik olur![]()