Bu sene ÖSS ye hazırlanıyorum bu nedenden dolayı ne fm ne de herhangi bir oyun oynamadım ama uzun süredir bu forumda cogu şeyi takip ediyorum ve gittikce sabırsızlanıyorum oyunu oynamak için ki senin yazını okuduktan sonra bu sabırsızlıgım bir derece daha arttı. Ayrıca her ne kadar senin gibi düşünenenlerin sayısının az oldugunu düşünsende bence oldukça fazla ve senin bu kişilerin fikirlerine tercüman oldugunu düşünüyorum. Bu oyun bana kalırsa bir "hayat tarzı" bazı kişilerin de dediği gibi. Ornegin cogu zaman gercek hayatta da kolaya kacan insanlardan bu oyunu oynayan varsa cogu zaman hazır yapılmıs taktiklere ulaşmak isteyecektir ki bende cogu zaman aynı şeyi yaptım ve bende genelde kolaya kacanlardanımdır ama bu belkide bi karakter meselesi =) ama demek istedigim bu yazıyı okuyunca içimden bunları yazmak geldi ve cogu fikrim de değişti aslında içimde var olan fikirlerde bunlardı ama daha da iyi anladım yani benimde fikirlerime tercüman olmuş oldun o yüzden teşekkür ediyorum hem verdiğin emeğe hemde bana yararına =)) 14 Haziran gecesi başlıyorum =)