Quote Originally Posted by sebofanmemo View Post
Gelecek sene bir gençleştirme operasyonu lazım. Ama önemli olan ilk olarak bu sezonu atlatman bu sezonu iyi bir şekilde atlatırsan önün açılır ilk 5 maç için çok iyi başlamışsın başarılı gidiyorsun böyle devam et. Kulübün populetiresi ve paradan dolayı işin çok kolay değil ama sen yinede çok iyi işler çıkartmışsın şu ana kadar.
Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
Arkadasa Katılıyorum
Teşekkür ederim hocam yorumlarınız kadroyu Allahın izniyle seneye beraber oluşturacağız. Bu arada şuanda 3 transferimiz var(israil,çek,afrikalı) ara dönemde gerçekleşecek zaten kadroyu silbaştan gelecek sene yeniden oluşturacağım hocam çünkü sezon sonu kontratları bittiği için 7 tane oyuncum kalıyor elimde hepsi gidiyor sözleşme yenilemeyi düşünmüyorum. Birde hocam Altandan verim alamıyorum nasıl oynatayım sizce cenk geldiğinden beri takımı sırtlıyor ama Altan 6 yı bile bulmuyor ortalama puanı Amc de serbest,oyun kurucu, sık sık forvete koşu ve uzaktan şut atmasını söyledim ama Altan beni takmıyor bu gidişle ben ona devre arasında takacağım

Quote Originally Posted by PaVLeNKo View Post
Hemşerim gayet güzel başladın kariyerine ve ilgiyle izlemeye başladım..Yaptığın transferler ve aldığın sonuçlar gayet güzel..İnşallah Süper Lige çıkarsın..
teşekkürler hemşo herşey KIRIKKALEMİZ için

Quote Originally Posted by Haygary View Post
HOCAM artık regen takip etmeye başlasan iyi olur.
Evet hocam afrikadan başladım lgilenmeye ulusal takımların U19 ve U17 lerine scoutları gönderdim
Quote Originally Posted by sitte View Post
İyisin iyisin
Bu daha başlangıç
Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
YEni Takım Olmana Ragmen Güzel Başlamışsın
inşallah hocam hızlı başlayıp tepe taklak gitmeyiz deplasmanlarda çok etkisiz çünkü bir türlü belli bir sistemi oturtamadım sahamda iyiyim de oturttumda taktiği deplasmanlarda zorlanıyorum