1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Farkında mısın bilmiyorum da, senin kurduğun cümleler hep kesin. Herşeyi sen biliyorsun, bir de konu falan farketmiyor Galatasaray tu kaka.. Çok ilginç gerçekten.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Farkında mısın bilmiyorum da, senin kurduğun cümleler hep kesin. Herşeyi sen biliyorsun, bir de konu falan farketmiyor Galatasaray tu kaka.. Çok ilginç gerçekten.
    İlginçlik bir şey yok, kanıtlanan bir şey de yok.Bu görüşten bakmak fanatik olur zaten.Rakam koydum, kazançları koydum, hala Fenerbahçe'yi geçmeyi konuşmak.Esas ilginç olan bu.Galatasaray batıyor, gerçek olan, ilginç olan bu konuyu kabullenmemek.Bu araziler hep var, hep bu borçlar nedense hep katlanıyor.

Koruma içgüdüsü yerin gerçekleri konuşmaya özen gösterirseniz daha iyi olur, her şey toz pembe, aşk filmi değil.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    İEsas ilginç olan bu.Galatasaray batıyor, gerçek olan, ilginç olan bu konuyu kabullenmemek.Bu araziler hep var, hep bu borçlar nedense hep katlanıyor.
    Sana tek birşey diyeceğim. Arsa satmakla borç kapatmak doğru birşey değildir bana göre. Sen gelirlerini giderlerin seviyesine çıkaramaz isen tekrar borçlanır ve yeri gelince elde arazin, malın kalmamış olur.

AMA, şu an için GS kulübü gayrimenkul zenginidir. Bunu kabullunmemek gibi bir durum yoktur çünkü sabittir. GSnin sadece antrenman sahası bile İSTANBULun en pahalı yerlerinden biri olan FLORYADAdır. (Ben doğma büyüme istanbullu olarak söyleyeyim, hiç değişmedi de) Gidersin allahın dağında yaparsın antrenman sahasını FB,BJK gibi FLORYADAN dünyanın karını elde edersin. RİVA falan yanında halt etmiş olur. Başta da dediğim gibi bunlar geçici çözümlerdir. Ama stad gibi yıllık gelirleri arttıracak çözümler asıl önemlidir..

Mesaj Yetkileri