1 ile 30 arası toplam 533 sonuç

Konu: Sevilla'da Hedef Tüm Kupaları Kaldırmak [6.Sezon][9.0.3]

Hybrid View

sende haklisin ama benim sahsi yorumum son sinavlar basladigi icindir..dersler daha onemli suan sinavi olanlara kanimca..bu arada osasuna iyi olmus resmen yeter artik demis oyuncular

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by ahmetokur29 View Post
    sende haklisin ama benim sahsi yorumum son sinavlar basladigi icindir..dersler daha onemli suan sinavi olanlara kanimca..
    Olabilir De. Görüntüleme İle YazılanMesajlar Arasında Ne Kadar Cok Fark Var Bu YıL Bende Öss Ye Girecem Emegi YoruMLa Perçimlemiyolar Maalesef
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

valla ne desen sonuna kadar haklisin..sen paylastikca insanlarin fikirlerini aldikca oyundan daha cok zevk aliyosun mesela karsilik gelmeyincede biraz hayal kirikligi oluyo haliyle..

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

valla ne desen sonuna kadar haklisin..sen paylastikca insanlarin fikirlerini aldikca oyundan daha cok zevk aliyosun mesela karsilik gelmeyincede biraz hayal kirikligi oluyo haliyle..

Tam İsabet
    Dün Bir O Kadar Emek Harcadım Fakat Tek Yorum Senden gelince Hayal Kırıklıgı oLustu .. Onun İçin Su An kapatıp Kapatmama Konusunu Düşünüyorum

valla her turlu karara saygim var secim senin tamamen haklisin ben olsam bende ole bi durumda olurdum yani..

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

valla her turlu karara saygim var secim senin tamamen haklisin ben olsam bende ole bi durumda olurdum yani..

Ama Yinede Devam etmekte Fayda Var. ArtıK Oyuna Dönelim Yeni Ssler Ve Transfer BomBaları Birazdan

gece gece iyi haber oldu bu bekliyoruz..

Mesaj Yetkileri