Sayfa 25 / 896 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
721 ile 750 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence capel abartının önde gideni..Fenerbahçeye gelebileceği için söylemiyorum bunu..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

''Fluminense'yle Görüşüyorum''

Roberto Carlos Brezilya basınına şok Fenerbahçelileri şoke edecek bir açıklamada bulundu. Sambacı solbek, Fluminense takımıyla temas hâlinde olduğunu doğruladı. Carlos, görüştüğü başka kulüpler de olduğunu söyledi.

Roberto Carlos'un bu sezon Fenerbahçe'yi bırakacağı söylentileri gerçeğe dönüşebilir. Ünlü futbolcu, Fluminense Kulübü'yle görüştüğünü doğruladı.

ESPN Brezilya kanalına konuşan Fenerbahçeli futbolcu, "Fluminense meselesi bir realite. Başka kulüplerle de temaslar var. Ama özellikle de Fluminense'yle olanlar ciddi. Ancak bu konuyu Fenerbahçe'yle de konuşmalıyım. Türkiye'de mutluyum" dedi.

Fluminense takımının Roberto Carlos'u transfer etmeyi düşündüğü söylentileri, geçtiğimiz hafta da medyada yeralmış; ancak Brezilya kulübü yöneticileri, bu gelişmeyi doğrulamamışlardı.
    Sponsordan doğrulama

Bu arada Fluminense Kulübü'nün sponsoru olan Unimed firmasının sahibi Celso Baros da Carlos haberlerini doğruladı. Baros, "Bir süre önce bir görüşmemiz oldu; daha sonra da ara ara konuştuk. Dostane diyaloglardı bunlar ve Fenerbahçe'nin kendisini gönderebileceğini bilmiyordum" diye konuştu.

mynet
    (/s)

Aziz yıldırım için kimse vazgeçilmez değil sanırım Alex hariç.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'de gözler teknik direktör transferine çevrildi. Sarı lacivertli yönetim, Sivasspor'da forma giyen Bilica dışında tüm yabancı transferleri teknik direktörün isteğine göre yapma kararı aldı.

Fenerbahçe yönetimi, yabancı transferi için teknik direktör seçimini yapmayı bekliyor. Avrupa'nın önde gelen teknik adamları ile temasta olan sarı lacivertliler, geçtiğimiz sezon olduğu gibi transferlerle güçlendirilmiş kadroyu teknik adama teslim etmek yerine en azından yabancı transferini yeni gelecek çalıştırıcıya bırakmayı planlıyor.

Edu, Deivid, Josico ve Maldonado ile yollarını ayıracak olan yönetim sadece Sivassporlu Bilica ile anlaşırken, boşta kalan kontejanı hocanın tercihlerine ayırma kararı aldı.

...

Ntvspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bilica'nın alınmasını bir türlü kabullenemiyorum. Yine başladık Anadolu'da 1 yılda iş yapmış yabancı oyuncuları almaya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güiza, Lugano ve Alex dışında tüm yabancılara yol vermeliyiz. Bilica gibi yabancı oyuncuyada gerek yok. + kontenjan için yedek kulubesinde bulunabilir sadece.

Sivassporda gözümüze battı, Fenerbahçede gözümüze kaçar.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Bilica bence iyi oyuncu yararlı olur Fenerbahçe'ye .Lugano ile birbirlerini tamamlarlar diye düşünüyorum.Attığı uzun paslar felan gayet iyi bence yararlı olur.Şayet alınmayacaksa Lugano'nun yanına Güney Amerika'dan bi adam getirilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Alex büyük ihtimal gidiciymiş,Deivid teklif gelirse gönderilecek,Selçuk boş mukaveleye imza atarsa takımda kalacak kongre öncesi kahvaltıda bunlar konuşulmuş diye duydum.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Aziz Yıldırım'ın Alex'i göndermesi çok zayıf bir ihtimal.Alex-Carlos kalırlar bence takımda . Deivid'e teklif gelirse yollarlar.İyi bir sağ açık alınmalı. Karim Ziani mesela..

Alex'i göndermesi düşük bir ihtimal ancak yeni teknik adamla büyük bir yenilenmeye gidilecekse ve hoca istemezse bir çaresine bakılır elbet...

Bilica'nın çok üst düzey bir futbolcu olmadığını düşünmekteyim.Fenerbahçe'de +2'de oynayabilecek bir oyuncu.

Stoper,ön libero,sağ kanat ve sol kanatta olmak üzere 4 tane üst düzey transfer yapmalıyız.Capel haberleri ne kadar doğru bilmiyorum,anlaşmışsak harika olmuş yahu. Gerçi yeni t.d gelmeden yabancı transferi yapılmaz gibi geliyor bana ama göreceğiz bakalım.

bu seneki +2ler takıma ne kattı? yerli ortasaha alınacaksa en azından kaliteli bir +2 olur ve açıkçası Can'dan daha kaliteli ve Yasin'den tecrübeli olduğu kesin...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Biz Bilica Satıldığı İçin Üzülüyoruz Siz Beğenmiyorsunuz Pes Yani
    Bilica Bu Sezon Bu Ligdeki En İyi Oynayan Stoperdir

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Biz Bilica Satıldığı İçin Üzülüyoruz Siz Beğenmiyorsunuz Pes Yani
    Bilica Bu Sezon Bu Ligdeki En İyi Oynayan Stoperdir
    Lugano'dan sonra diyecektin heralde Buğra Ben beğeniyorum Bilica'yı alınmasından yanayım Lugano ile çok iyi ikili olurlar bence ..

Default F.Bahçe'ye yeni Ganalı

Fenerbahçe yeni bir Ganalı futbolcuyu araştırıyor... Menajerlerin önerdiği 22 yaşındaki golcü Samuel Yeboah İsrail Premier Ligi'ni gol kralı olarak tamamladı.

Hapoel Kfar Saba'da 3 yıl oynadıktan sonra bu sezon Hapoel Tel Aviv'e transfer olan genç oyuncu İsrail Premier Ligi'nde 15 golle gol kralı oldu.

22 yaşındaki Ganalı oyuncuyu menajerler Fenerbahçe Kulübü'ne önerdi. Hareketli oyun tarzı, topa karşı sert ve süratli oyunu ile dikkat çeken Yeboah için daha önce Sarı-lacivertli formayı giyen Appiah ve Samuel Jhonson da olumlu referans veriyor. 1986 doğumlu olan ve üst üste 2 yıldır önce Saba formasıyla şimdi ise Tel Aviv formasıyla kral olan Yeboah genç yaşına rağmen üstün top tekniği ve uzak mesafelerden bile toplara iyi ve sert vurmasıyla da dikkat çekiyor.

ZİCO ENGELİ !..

Ganalı oyuncunun menajeri İzak Hart, Yeboah'ın çok yetenekli olduğunu ve kısa bürede dikkat çektiğini belirterek, bu oyuncuyu Rusya'nın CSKA Moskova takımının da istediğini öne sürdü.
    Fenerbahçe'nin eski hocası Zico'nun yöneticilerin önerisi üzerine bu oyuncunun cd'lerini izlediğini ve haziran ayının başına kadar cevap alacaklarını dile getiren Hart, Tel Aviv'in bu sezonu şampiyon Maccabi Hayfa'nın ardından 2. bitirdiğini hatırlattı. Samuel Yeboah'ın sezonun son haftalarında annesini kaybettiğini ve bir kaç maçta oynayamadığını da belirten Hart, genç oyuncunun daha fazla gol atma fırsatını kaçırmasını moral bozukluğuna bağladı.

Sporx

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Gaziantepspor’un başarılı futbolcusu Bekir İrtegün, "Fenerbahçe’ye ara transfer döneminden verdiğim bir söz var. Transferim bir-iki hafta içinde netlik kazanacak" dedi.

Radyospor’da "Aydın Cingöz ile Haber Aktif" programına katılan Bekir, "Gaziantepspor benim yuvam belki gelecek sezonda burda forma giyeceğim ama hedefim yeni sezonda başka bir takımda forma giymek" dedi.

Sezon sonu geldiği için transferi hakkında daha açık konuşacağını vurgulayan Bekir, "10 Haziran’a kadar yeni sezonda nerede futbol oynayacağım belli olacak. Bana gelen üç-dört teklif var. Geleceğim için en iyisini tercih edeceğim. Fenerbahçe ile devre arasında her konuda anlaşmıştım ama kulüpler anlaşamadığı için Gaziantepspor’da kaldım" dedi.

Sezon sonunda Fenerbahçe’ye transferi hakkkında bilgide veren genç futbolcu, "Önceliğim Fenerbahçe. Eğer ben Gaziantepspor’dan ayrılırsam gideceğim yer buna değmeli. Ara transfer döneminden sonra Fenerbahçe ile yaptığım tek bir görüşme oldu. Bunu ilk kez açıklıyorum o dönemde Fenerbahçe’ye verdiğim bir söz var" şeklinde konuştu.

Maraton
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Bu sezonu beklentilerin çok gerisinde tamamlayan Fenerbahçe'de Brezilyalı futbolculara teklifler gelmeye devam ediyor.

İtalyan basınının haberine göre takımı gibi kendisi de geçtiğimiz sezonki performansından çok uzak olan Deivid De Souza'ya Hollanda'nın ünlü kulübü PSV'den teklif geldi.

Fakat geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile olan sözleşmesini 2012 yılına kadar uzatan Deivid, PSV yetkililerine "Bu ülkede mutluyum. Ailem huzurlu. Bir çok teklif alıyorum ama Fenerbahçe'de bir sorunum yok. Burada kalacağım. Yine de teşekkür ederim" diyerek cevap verdi.

Deivid'i daha önce ülkesinin takımlarından Flamengo ve Corinthians da istemişti.

MARATON.COM.TR ÖZEL
    HABER : İLKER EZİBAY

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Kesinlikle kaliteli bir pivot santrafor,oyunu 2 yönlü oynayabilen 2 orta saha,1 sol açık,1 sağ açık ve birde stoper almalyız.Heyecanla bekliyorum transfer
    sezonunu

Ayrıca Allah aşkına şu takımı çift santrafor oynatacak bir hoca bulsunlar.Lütfen

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Maldonado,Josico ve Edu dısındaki yabancılar kalacak bence...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Lugano %90 gider.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Lugano'yu eklemeyi unutmusum...o da gidecektir..Alex'n gitmesini istiyorum ben 4-4-2 sistemine uymuyor.Ayrıca miladı doldu kendisinin...Bu kulübe cok büyük hizmetler oldu ama bence vakti doldu...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

ya kulübede maldonado oturacagına alex otursun allah allah

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Lugano ile büyük ölçüde anlaşıldı Trabzon maçından sonra menajeri gelecekmiş zaten , ben sorun çıkacağını sanmıyorum.Ayrıca Alex'in bu takımda ki kredisi yüksek kolay kolay vazgeçileceğini sanmıyorum.Alex 4-4-2 uyar ama forvet olarak düşünün onu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Alex olduğu için çift forvet oynayamıyoruz zaten. Aslında deneyebiliriz ama arkada 3 tane Appiah olursa öyle işler o düzende.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Emre ve Appiah yeter , Alex'in forvet oynaması için.Fakat sol ve sağ açığın tam açık olması lazım Deivid gibi adamlar değil.Sol açık özellikle iyi bir adam getirilmesi gerekiyor Avrupa'dan Capel , Elia , Bastos gibi adamlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yok Mert ben 2 forvet 1 Alex oynatmak için diyorum. Appiah - Emre - ? Böyle bir ortasaha olması lazım. Zaten bek oyuncularımız ofansif oynuyo.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

evet dediğinde olası bir sistem çünkü beklerimiz ileriye çıkıyorlar.Alex amc usulü oynayacaksa arkasında Appiah - Emre - A.Diarra süper olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sezona hiç alışık olmadığı bölgede başlamasına rağmen, daha sonradan sıkça sakatlıklarla uğraşmasına rağmen 10 gol 11 asist ile takıma skor olarak en çok katkı sağlayan oyuncu olan Alex'i bu sezonki başarısızlıktan sorumlu tutup, biletini kesmek bana göre doğru değildir. Zaten geldiğinden beri kazandırdıklarından hiç bahsetmeye bile gerek yok. Gönderilmesi gereken varsa 1 sezon yatan Deivid, Uğur, Burak, Josico, Can, Maldonado'dur. Selçuk, Deniz, Edu, Vederson da duruma göre gönderilmelidir. Benim revizyondan anladığım budur. Yoksa revizyon yolla Josico'yu, Maldonado'yu, Burak'ı al yerlerine 2-3 adam değildir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Capel nedir, Uğur'dan fazla ne katar takıma.
    Capel hiç öyle özel bir oyuncu değil, daha seri, daha teknik bir oyuncu lazım.Kanatlar bir takımın en büyük ofans gücü.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Capel , Ugur'dan 4 gömlek daha üstün bir futbolcudur.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri