Muhabir: Hocam hazır geçmişinizden başlamışken bu SüPeR MaRio Lakabı size ne zaman ve neden takıldı?
Özgür Kadir Altuntaş: Bu lakap lisedeyken bana bir arkadaşım tarafından takıldı neden takıldığını bende biLmiyorum bir çok nedeni oLabiLir ama büyük ihtimaLLe oyun oynamayı çok seven bi insan olduğum için sınıfına oyunlara ben teşvik ederdim arkadaşımda bana Seni BiLe yenerim Süper Mario dedi o Lakapta öyLe kaldı

Muhabir: Hocam gerçekten ilginç bir geçmişiniz varmış peki hocam buraya geldiğinizde medyanın büyük bir baskısı oldu sizin için takımdan ayrılacağınız zamanı söyLeyenLer bile oldu ama siz performansınızla herkesi şaşırttınız. BunLar hakkında ne diyeceksiniz.
Özgür Kadir Altuntaş: Ben buraya gelirken nelerle karşılaşıcağımı biliyodum. Ama kendime güvendiğim için buraya geldim teknik direktörlük tecrübem olmadığını biliyorum. Ama tecrübesizlik herşey değildir. Bunuda biraz göstermiş oldum ve medyanın bi çok olaya bakışını değiştirdiğime inanıyorum ama şunu söylemeliyim ki bu yaptıklarım daha hedeflerimin en fazla %5ini oluşturur.

Muhabir: Hocam verdiğiniz demeçlerden gerçekten iddaalı bir antrenör olduğunuz belli. Kısa vadede ki hedefleriniz neler onları öğrenebilirmiyiz.
Özgür Kadir Altuntaş: Kısa vadede ki hedeflerimden biri şampiyonlar liginde gruplardan çıkmak şu an ki sonuçlara göre barceLona büyük ihtimalle grup Lideri olarak çıkacak böyle bir durumda biz eğer tur atlamaya hak kazanırsak 2. olarak çıkacağız bu demek oluyor ki bize 2. turda Avrupa'nın güçLü ekiplerinden biri çıkacak. Ama biz yinede yılmayacağız. Diğer kısa vadeLi hedefim ise Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası şampiyonLuğu.

Muhabir: Hocam yeni bir teknik direktör olduğunuz için kimse sizin oyun planınızı nasıl bir transfer politikası izleyeceğinizi bilmiyor bizi biraz bu konularda bilgilendirebilirmisiniz?
Özgür Kadir Altuntaş: Şimdi transfer politikasından başlarsak ben her zaman genç oyunculardan yanayım zaten transferlerimde hep bu yönde olacak alacağım genç oyuncular en fazla 24 yaşında olur tabi ki arada istisnalar olabilir ama tabiki her takıma tecrübede gerek bunun için 30 yaşını geçmiş ama hala oynayabilecek düzeyde bir oyuncu da transfer edebiliriz bu da iki senede bir anca olur. Benim oyun sistemim her zaman atağa yöneliktir maçın hangi takmla oynanacağı hiç farketmez çünkü en iyi defans atakta yapılır.

Muhabir: Hocam evinizi bize açtığınız için gerçekten çok teşekkür ederiz. BaşarıLarınızın devamını diliyoruz.
Özgür Kadir Altuntaş: Bende size teşekkür ederim bende sizin başarılarınızın devamını dilerim...