Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

18 64.29%
  • Fenerbahçe

8 28.57%
  • Berabere

2 7.14%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 109 sonuç

Konu: Trabzonspor - Fenerbahçe [ TSL 34. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Helal Olsun..(:

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Çok iyi top oynadı Fenerbahçe bugün, kazanamasaydık çok yazık olurdu
    Helal Güiza, solla vurdu hemde.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Güiza son haftaların futbolcusu oldu Tebrikler Fenerbahçe...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Teşekkürler Fenerbahçe

Helal be Guiza seneye daha iyi olacağına eminim..Bu arada Semih'in oyuna girmesi de büyük katkı yaptı bize çoğu pozisyonu başlatan isimdi ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Genelde oyunun hakimiydik, Trabzon için en önemli silah defansın arasına ve arkasına atılan toplardı çünkü defans böyle pozisyon vermeye çok çok müsaitti. Kontralarla bu pozisyonları da yakaladılar aslında.

Şu Deivid'i göndereceksin ama döverek göndereceksin. Maçı erkenden koparmak varken son saniyeye kadar sıkıntıya soktu bizi. Golden sonra yaşanılan sevinç Trabzon maçı kazanıldı diye değil 15 gün daha tatil yapacağız diyeydi bence.

Güiza da geç açıldı, seneye kaldığı yerden devam eder inşallah. Fenerbahçe'yi kutlamıyorum çünkü çok kötü bir sezonu geride bıraktık, şimdi bu sezonu unutturacak hamleler bekliyorum. Tek sevindiğim nokta ligi Galatasaray'ın üstünde bitirmek oldu.

Trabzonspor'a da sezon başında 3.lük versen kabul ederdi herhalde. Bu maçı kazansa hedeflerine ulaşacaklardı ama olmadı. İleride çok basit top kaytıpları yaptı takım. Ersun Yanal'ın takımına 2-3 iyi takviyeyle ve iyi bir hocayla seneye de şampiyonluk yarışında yer alacaklardır. Trabzonspor'u da tebrik ederim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Galatasaray'ın 2. golü gelene kadar çok rahat bir maçtı. Galatasaray'ın golünün Avni Aker'de öğrenilmesiyle Trabzonspor ŞL için yüklenmeye çalıştı, Galatasaray'ın golü maçtan kopan taraftarı da tekrar maça bağladı fakat Fenerbahçe'de ileride çok boşluk buluyordu ve nihayetinde 94'te maçın adamı Güiza ile golü buldu. Son haftaların oyuncusu Güiza maçı 1 asist ve 1 golle tamamladı. Ligi de 4. bitirdik yanılmıyorsam 15 gün daha geç açacağız sezonu. Tebrikler Fenerbahçe'm. Önümüzdeki sezon çok ciddi revizyon gerekiyor. Bakalım ne kadar büyük çapta revizyon gelecek, merakla bekliyoruz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Son dakika golü iyi geldi yine de Bu seneyi bir an önce unutmak istiyorum

Nesil
    2006

Çok süper oldu, şampiyon olmuş gibi sevindim... =))) Ama Deivid sağ olsun gitti güzelim farklı sonuç... =)) Yıllardır bize çelme takmaya çalıştılar başaramadılar, bu sezon bir gol attık hem onları Şampiyonlar Liginden ettik hemde Galatasaray'ın üstüne geçerek onların daha erken sezon açmasını sağladık.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Vallahi çok sevindim gol olunca
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kupa finali ve Sivasspor maçı hariç büyük maçların hiçbirini kaybetmedik. Ama görüldüğü gibi sadece büyük maçlar yetmiyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Tatil aşkına (!)

Saha içinde oldukça iyi bir futbol oynadık,bu maç bizim hakkımızdı.Güiza 11.ci golünü kaydetti,seneye çok daha iyi olacak.Şimdi yaralarımızı sarma vakti.Şimdi acıyla geçen bu sezonu unutma vakti.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Kupa finali ve Sivasspor maçı hariç büyük maçların hiçbirini kaybetmedik. Ama görüldüğü gibi sadece büyük maçlar yetmiyor.
    Hiç olmassa tesellimiz var.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Beşiktaş şampiyon olduğu için Süper Kupa maçını da biz oynayacağız. Bu da iyi oldu. Maç içinde Aragones'in hareketleri, durmadan takıma birşeyler demesi sanki 10 yıl daha bu takımın başında izlenimi verdi bana.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lig bitti Güiza harbiden açıldı
    Yine bir Trabzon maçını izlemedim ve kazandık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Lig bitti Güiza harbiden açıldı
    Yine bir Trabzon maçını izlemedim ve kazandık
    Genelde kezmanda ligin sonlarına doğru açılıyordu..

Nesil
    2006

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kezman'dan daha çok gol attı sanırım 1 sezonda. Ligde 11 gol attı.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

2 tane 61 oldu Ligde

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sadece gol atması değil, maçları devamlı takip edenler de farketmiştir ki Güiza son 5-6 haftadır daha diri gözüküyor ve sezon başından beri denemediği veya denese de başarılı olamadığı uzun şutlar atıyor hem de etkili şutlar. Fenerbahçe hedeften tamamen kopunca üzerindeki baksı da kalkmış oldu, cesaret edemediği şeyleri denemeye başladı.

Bu son deönemde attığı, attırdıkları ve mücadelesi de seneye moralli girmesini sağlayacaktır sadece.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kezman'ın oynadığı takım ŞL'de yarı final kapısından döndü, Güiza'nın oynadığı takım 2 puanla İstanbul'a döndü. Her ne kadar 1-2 oyuncu değişse de teknik eibin değişmesi, diğer oyuncuların formsuzluğu derken Güiza kötü dönemde oynadı. Güiza da zaman zaman çok kötü maçlar çıkardı ama özellikle son haftalarda çok iyi oynadı. Asist sayısı tam olarak kaç bilmiyorum ama epey asist de yaptı. Seneye daha güçlü ortasaha ve daha etkili kanatlarla birlikte daha iyi olabilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

helal olsun..

hiç değilse büyük maçlarda keyfimizi yerine getirdi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Valla sezonu güzel kapadık ne diyelim Guiza beklediğimden baya geç açıldı ama açıldı önemli olan bu seneye devam eder inşallah..

Nesil
    2006

Kezman'ın oynadığı takım ŞL'de yarı final kapısından döndü, Güiza'nın oynadığı takım 2 puanla İstanbul'a döndü. Her ne kadar 1-2 oyuncu değişse de teknik eibin değişmesi, diğer oyuncuların formsuzluğu derken Güiza kötü dönemde oynadı. Güiza da zaman zaman çok kötü maçlar çıkardı ama özellikle son haftalarda çok iyi oynadı. Asist sayısı tam olarak kaç bilmiyorum ama epey asist de yaptı. Seneye daha güçlü ortasaha ve daha etkili kanatlarla birlikte daha iyi olabilir.
    Kezman'ın oynadığı takım UEFA'da mücadele etti. Bu arada Kezman seneye PSG'de... Bizimkiler madde koymuş, PSG ligden düşmesse Kezman'ı 2,5 milyon € almak zorundadır diye...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

ŞL geliri olmaması kötü ama ŞL yerine UEFA'da puan ve başarı ilk Avrupa Ligi için çok önemliydi.İyi bir kaç transfer sonrası Çeyrek Finale ulaşabilecek durumda olacağız.Hefef kupayı almak.

Sezon başı Saraçoğlu'nda tam kadrolar ile Shahktar'ı yen, sezon sonu gelsin Saraçoğlu'nda UEFA'yı alsın Shakhtar

http://www.turkfutbolu.net/fenerbahc...irlikmac4.html
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ömrümde bu kadar ruhsuz bir taraftar topluluğu görmedim.. 1-0 öne geçmişsin , Gs'de Sivas karşısında önde gidiyor bütün stad sus pus..

Alanzinho'ya yıne hayran kaldım.. Seneye onu izlemek için sabırsızlanıyorum.. Bugün takımın herşeyiydi Egemen ile birlikte.

Song gibi tecrübeli bir oyuncuyu bir kalemde silip atanlara yazıklar olsun yediğimiz 2 golde ki amatörce hatalar Ş.Ligine gitmemize engel oldu. Neyse sağLık olsun Tebrik ediyorum F.Bahçe'yi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Beyler seneye kombine alacak var mı? FB Maraton üst a blok.. Eğer varsa bana ö.m atın beraber alalım.. bi terslik olmazsa

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Kezman'ın oynadığı takım UEFA'da mücadele etti. Bu arada Kezman seneye PSG'de... Bizimkiler madde koymuş, PSG ligden düşmesse Kezman'ı 2,5 milyon € almak zorundadır diye...
    Kezman'ın geçen sene oynadığı Fenerbahçe takımından bahsediyorum. : ) Kezman ve Güiza'nın ligin sonuna doğru açılması mevzusu açıldı ya o bakımdan Kezman'lı Fenerbahçe ile Güiza'lı Fenerbahçe'yi kıyasladım. Bahsettiğim oydu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Beyler seneye kombine alacak var mı? FB Maraton üst a blok.. Eğer varsa bana ö.m atın beraber alalım.. bi terslik olmazsa
    Oradan alma, fiyatının düşük olmasının nedeni üst blokta ki en dandik yerde olması... Kale arkasını tercih et veya Alex tribünlerini....

Kezman'ın geçen sene oynadığı Fenerbahçe takımından bahsediyorum. : ) Kezman ve Güiza'nın ligin sonuna doğru açılması mevzusu açıldı ya o bakımdan Kezman'lı Fenerbahçe ile Güiza'lı Fenerbahçe'yi kıyasladım. Bahsettiğim oydu.
    Tamam, benim hatam PSG'den bahsettiğini düşündüm.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Oradan alma, fiyatının düşük olmasının nedeni üst blokta ki en dandik yerde olması... Kale arkasını tercih et veya Alex tribünlerini....
    Ya en dandik yer olduğunu biliyorum ama tam köşe değil.. Siteden de baktım fena gözükmüyo saha.. Almadan önce stadı gezip bakamıyo muyuz?

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri