Helal Olsun..(:
Trabzonspor
Fenerbahçe
Berabere
Helal Olsun..(:
Çok iyi top oynadı Fenerbahçe bugün, kazanamasaydık çok yazık olurdu
Helal Güiza, solla vurdu hemde.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Güiza son haftaların futbolcusu olduTebrikler Fenerbahçe...
Teşekkürler Fenerbahçe
Helal be Guiza seneye daha iyi olacağına eminim..Bu arada Semih'in oyuna girmesi de büyük katkı yaptı bize çoğu pozisyonu başlatan isimdi ...
Genelde oyunun hakimiydik, Trabzon için en önemli silah defansın arasına ve arkasına atılan toplardı çünkü defans böyle pozisyon vermeye çok çok müsaitti. Kontralarla bu pozisyonları da yakaladılar aslında.
Şu Deivid'i göndereceksin ama döverek göndereceksin. Maçı erkenden koparmak varken son saniyeye kadar sıkıntıya soktu bizi. Golden sonra yaşanılan sevinç Trabzon maçı kazanıldı diye değil 15 gün daha tatil yapacağız diyeydi bence.
Güiza da geç açıldı, seneye kaldığı yerden devam eder inşallah. Fenerbahçe'yi kutlamıyorum çünkü çok kötü bir sezonu geride bıraktık, şimdi bu sezonu unutturacak hamleler bekliyorum. Tek sevindiğim nokta ligi Galatasaray'ın üstünde bitirmek oldu.
Trabzonspor'a da sezon başında 3.lük versen kabul ederdi herhalde. Bu maçı kazansa hedeflerine ulaşacaklardı ama olmadı. İleride çok basit top kaytıpları yaptı takım. Ersun Yanal'ın takımına 2-3 iyi takviyeyle ve iyi bir hocayla seneye de şampiyonluk yarışında yer alacaklardır. Trabzonspor'u da tebrik ederim.
"YÜCE ATATÜRK"
Galatasaray'ın 2. golü gelene kadar çok rahat bir maçtı. Galatasaray'ın golünün Avni Aker'de öğrenilmesiyle Trabzonspor ŞL için yüklenmeye çalıştı, Galatasaray'ın golü maçtan kopan taraftarı da tekrar maça bağladı fakat Fenerbahçe'de ileride çok boşluk buluyordu ve nihayetinde 94'te maçın adamı Güiza ile golü buldu. Son haftaların oyuncusu Güiza maçı 1 asist ve 1 golle tamamladı. Ligi de 4. bitirdik yanılmıyorsam 15 gün daha geç açacağız sezonu. Tebrikler Fenerbahçe'm. Önümüzdeki sezon çok ciddi revizyon gerekiyor. Bakalım ne kadar büyük çapta revizyon gelecek, merakla bekliyoruz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Son dakika golü iyi geldi yine de Bu seneyi bir an önce unutmak istiyorum
Çok süper oldu, şampiyon olmuş gibi sevindim... =))) Ama Deivid sağ olsun gitti güzelim farklı sonuç... =)) Yıllardır bize çelme takmaya çalıştılar başaramadılar, bu sezon bir gol attık hem onları Şampiyonlar Liginden ettik hemde Galatasaray'ın üstüne geçerek onların daha erken sezon açmasını sağladık.
Vallahi çok sevindim gol olunca![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Kupa finali ve Sivasspor maçı hariç büyük maçların hiçbirini kaybetmedik. Ama görüldüğü gibi sadece büyük maçlar yetmiyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tatil aşkına (!)
Saha içinde oldukça iyi bir futbol oynadık,bu maç bizim hakkımızdı.Güiza 11.ci golünü kaydetti,seneye çok daha iyi olacak.Şimdi yaralarımızı sarma vakti.Şimdi acıyla geçen bu sezonu unutma vakti.
Beşiktaş şampiyon olduğu için Süper Kupa maçını da biz oynayacağız. Bu da iyi oldu. Maç içinde Aragones'in hareketleri, durmadan takıma birşeyler demesi sanki 10 yıl daha bu takımın başında izlenimi verdi bana.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Lig bitti Güiza harbiden açıldı
Yine bir Trabzon maçını izlemedim ve kazandık![]()
Kezman'dan daha çok gol attı sanırım 1 sezonda. Ligde 11 gol attı.
2 tane 61 oldu Ligde![]()
Sadece gol atması değil, maçları devamlı takip edenler de farketmiştir ki Güiza son 5-6 haftadır daha diri gözüküyor ve sezon başından beri denemediği veya denese de başarılı olamadığı uzun şutlar atıyor hem de etkili şutlar. Fenerbahçe hedeften tamamen kopunca üzerindeki baksı da kalkmış oldu, cesaret edemediği şeyleri denemeye başladı.
Bu son deönemde attığı, attırdıkları ve mücadelesi de seneye moralli girmesini sağlayacaktır sadece.
"YÜCE ATATÜRK"
Kezman'ın oynadığı takım ŞL'de yarı final kapısından döndü, Güiza'nın oynadığı takım 2 puanla İstanbul'a döndü. Her ne kadar 1-2 oyuncu değişse de teknik eibin değişmesi, diğer oyuncuların formsuzluğu derken Güiza kötü dönemde oynadı. Güiza da zaman zaman çok kötü maçlar çıkardı ama özellikle son haftalarda çok iyi oynadı. Asist sayısı tam olarak kaç bilmiyorum ama epey asist de yaptı. Seneye daha güçlü ortasaha ve daha etkili kanatlarla birlikte daha iyi olabilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
helal olsun..
hiç değilse büyük maçlarda keyfimizi yerine getirdi..![]()
Valla sezonu güzel kapadık ne diyelimGuiza beklediğimden baya geç açıldı ama açıldı önemli olan bu
seneye devam eder inşallah..
ŞL geliri olmaması kötü ama ŞL yerine UEFA'da puan ve başarı ilk Avrupa Ligi için çok önemliydi.İyi bir kaç transfer sonrası Çeyrek Finale ulaşabilecek durumda olacağız.Hefef kupayı almak.
Sezon başı Saraçoğlu'nda tam kadrolar ile Shahktar'ı yen, sezon sonu gelsin Saraçoğlu'nda UEFA'yı alsın Shakhtar
http://www.turkfutbolu.net/fenerbahc...irlikmac4.html
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ömrümde bu kadar ruhsuz bir taraftar topluluğu görmedim.. 1-0 öne geçmişsin , Gs'de Sivas karşısında önde gidiyor bütün stad sus pus..
Alanzinho'ya yıne hayran kaldım.. Seneye onu izlemek için sabırsızlanıyorum.. Bugün takımın herşeyiydi Egemen ile birlikte.
Song gibi tecrübeli bir oyuncuyu bir kalemde silip atanlara yazıklar olsun yediğimiz 2 golde ki amatörce hatalar Ş.Ligine gitmemize engel oldu. Neyse sağLık olsun Tebrik ediyorum F.Bahçe'yi.
Beyler seneye kombine alacak var mı? FB Maraton üst a blok.. Eğer varsa bana ö.m atın beraber alalım.. bi terslik olmazsa