1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: FM 2010 çalışmaları için araştırmacı aranıyor

Hybrid View

Denizlispor için başvuruda bulunmuştum ama eğer Denizlispor'u başka bir araştırmacı adayı alırsa ben Denizli Belediyespor'u alabilir miyim? Belediyespor için tekrar başvuru yapmama gerek var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben ve arkadaşım son haftalarda İ.B.B'nin maçlarına sıklıkla gidiyoruz..Gelecek sezonda inşAllah bi aksilik olmazsa gideceğiz 2 kişi araştırma yapmamızda bi sakınca var mı?Veya yardım söz konusu?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Scala700 View Post
    Denizlispor için başvuruda bulunmuştum ama eğer Denizlispor'u başka bir araştırmacı adayı alırsa ben Denizli Belediyespor'u alabilir miyim? Belediyespor için tekrar başvuru yapmama gerek var mı?
    Hem Denizli, hem de Denizli Bld. icin bir adayimiz mevcut su anda. Ancak ilerisi icin ne olur bilemem tabii.

Quote Originally Posted by Maksic
    Ben ve arkadaşım son haftalarda İ.B.B'nin maçlarına sıklıkla gidiyoruz..Gelecek sezonda inşAllah bi aksilik olmazsa gideceğiz 2 kişi araştırma yapmamızda bi sakınca var mı?Veya yardım söz konusu?
    Ilerleyen yillar icin mumkun olabilir. IBBSpor'u iceriden iyi bilen bir arastirmacimiz mevcut su anda.

Mesaj Yetkileri