1 ile 30 arası toplam 87 sonuç

Konu: futbolcunun üzülme nedenine bakın

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

baba sen bu adamı bi ilerde deneseydin kendini gösterme imkanı verseydin biliyorum çok manyakça ama ya tutarsa adamın bi bildiği vardır belki
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by semsi1991
    baba sen bu adamı bi ilerde deneseydin kendini gösterme imkanı verseydin biliyorum çok manyakça ama ya tutarsa adamın bi bildiği vardır belki
    böyle istikrarsız bir oyuncuya şans verilmemeli bence. kaleci adamın ne işi var ilerde....
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Quote Originally Posted by semsi1991
    evet deniycem ilerde.bakalım nasıl oynuyo.sonucunu da buraya yazarım.

Quote Originally Posted by alieren7
    Onu bırak Bordeaux güzel takım seçmişsin
    evet bordeaux gercekten iyi takım.fransa'da lyon'nun hegemonyasına son vermeye gittm

Quote Originally Posted by aberkay37
    ama ileride iyi oynasa mevkilerde gözükürdü. peki üzg işareti çıkıyor mu
    evet üzgün işareti cıkıyo arkadasım

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Olaya bir de şu açıdan bakalım:

Adam sürekli as takıma girmediği için hep yedek kulübesinde bekliyor. Yedek kulübesi nedir?: Sabit bir bölge Belki de bu oyuncu da sabit bir bölge derken yedek kulübesini kastediyordur ve orada olmaktan hoşlanmadığını belirtmek istemiştir
    o zaman sabit bir bölgede durmaktan hoslanmıyor derdi.burda sabit bi bölgede oynamaktan hoslanmıyor diyo.yine de güzel bi tesbit.tebrik ederim

Quote Originally Posted by Cnkby
    evet ya adam ilk 11 de oynamak istiyodur...ustadım sen adamı 11 e koy kaleye..bence guzelde oynar..bu adam bende milanın kalecisi şimdi...ben olsam 11 e koyardım..ilk kalecilerin kimler??
    kalecilerim benoit costil ve polat keser.ikiside genç ve baya yetenekli oyuncular.ama bu adamı bi macta forvet deniycem harbiden

Mesajlar Birleştirilmiştir. Lütfen flood yapmamaya özen gösteriniz.
    demirhan1984

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Ben bunu hic bir oyuncuda görmedim kaleci nasıl bunu söyler bence sürekli forma sansı istiyodur...

Mesaj Yetkileri