Arkadaşlar bazı teknik aksaklıklar nedeniyle kariyerime yaklaşık 4 günlük ara vermek durumunda kalmıştım... Bugünden itibaren tekrar kariyerime dönüyorum. Eğer takip eden varsa duyrulur.Ama artık maçları çok detaylı bi şekilde ss alıp paylaşmayı düşünmüyorum, gerekçe olarak ise bu işlemin forumda çok yer kapladığını ve sayfalar arasında gezerken belli bir yavaşlama yarattığını düşünüyorum.Bundan sonra sadece maçların sonuçlarının yer aldığı ss ler koyacağım. Ancak önemli mücadeler, yarı final ve final maçları full detay olacak... Eğer sizinde detaylarını merak ettiğniz maçlar olursa , benden istediğniz sürece ss leri koyarım...

----------<<<<<>>>>>----------->>>>><<<<<----------

Daha önceki postlarımdan takip ettiyseniz eğer ilk sezonumun ilk devresini bitirmiş bulunuyorum. İlk devre sonundaki puan durumunu ve ikinci yarıda oynadığım maçların sonuçlarını akşam saat 22:00 dan sonra buradan takip edebilirsiniz.Hali hazırda sadece türkiyede ki kupalara aday olduğum için seri bir şekilde ilerleyeceğini umuyorum. Bir aksilik olmaz ise bu gece ilk sezonu bitirip transfer dönemine girmeyi umuyorum. Akşam görüşmek dileğiyle... Şimdilik hoşçakalın...