Hedefimiz açık ve net, yolumuz dikenli, taşlı...
Klüp: BEŞİKTAŞ
Menejer: Mustafa GÜLSEREN
Öncelikle basın toplantısı yaptık. Taktikle ilgili soruları geçiştirdik.. Bu başlangıcın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diledik ve toplantımızı sonlandırdık.
Daha sonra klüp tesislerinde başkanla oturduk konuştuk, takımda düşünmediğimiz oyuncuları anlattık, transfer bütçesinin yetersiz olduğunu ama ek bütçeyi satılacak oyunculardan elde etmeyi düşündüğümüz bildirdik... İlk senemizde avrupaya gidecek bi kadro kurup ligi üst sıralarda bitirmeyi hedefliyoruz.Amacımız uefa ya kalabilmek bunun içinde en kısa yol olan FTK hedefimiz oldu...
Takımda düşünmedğim oyuncular:
Delgado,Cisse,Nobre,Ekrem,Yusuf,Zapo,Rüştü
Transfer politakımızı bu oyunculardan gelecek para doğrultusunda yönlendireceğiz...
Transferlerimiz genç oyunculara yönelik olacak. Bir tane avrupada kalitesini kanıtlamış genç bir yetenek alacağız. Bu isim delgadodan boşalan yeri dolduracak. Bir veya iki tane tane gelecek vaadeden orta saha oyuncusu alacağız. Bunlarda mümkün olduğunca ucuz maliyetli olacaklar.
Rüştünün yerine kaleyi Manisasporlu Ufuk CEYLAN'a teslim etmeyi düşünüyorum umarım bu konuda sıkıntı yaşamayız. Tüm bunların ardından İbrahim ÜZÜLMEZ ile sol beki dönüşümlü kullandırmak üzere birde yedek kalmayı sıkıntı etmeyen bir
yerli oyuncu alacağız...
Transfer ile ilgi gelişmeler ve ss'ler az sonra...
okudum ve kabul ediyorum : http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954