Mynet'e Turkspor'a falan inanmayın...
Aragones kalacak bence ve oturtmak istediği sisteme daha uygun oyuncular alınacak...
Mynet'e Turkspor'a falan inanmayın...
Aragones kalacak bence ve oturtmak istediği sisteme daha uygun oyuncular alınacak...
Fenerbahçe'nin 3 hoca ile görüştüğü konuşuluyor kulislerde.
Daum ve Spaletti bu 3'ün içindeymiş sanırım. Diğer için isim bulamadım![]()
Aragones ile devam derse Aziz Yıldırım olağanüstü kongre yapılır, Aziz Yıldırım da bir daha kulübe giremez herhalde.
Açıklamalar kesin gideceği yönünde, Trabzon maçı sonrasında bile resmi siteden Aragones'in maç hakkındaki yorumunu duyururken "Karar Yönetimin" başlığı kullanılmıştı. Sorumlular cezasını verecek dendi, oyuncular durmadan çıkıp uyuşamadık açıklamaları yapıyor, bu saatten sonra kalamaz Aragones. Ki Aziz Yıldırım tazminat maddesi yok, sözleşme sonuna kadar alacaklarını verip gönderebilirsin diye de açıklamıştı.
Oynatmak istediği sistem, düşündüğü sistem aslında iyi ki Fenerbahçe ligin en çok pas yapan, en isabetli pas yapan takımı oldu. Ama maç giderken oyuna hamleleri çok kötü, bu kötü yönünü bize göstermemiş olsa, daha kaliteli bir kadro ile bu sistemi daha iyi oynayabilirdi ama yanlış oyuncu tercihler, oyuna müdahale konusunda çok başarısızdı bu sezon.
"YÜCE ATATÜRK"
Scolari Mustafa abi..
3. isim Rijkaard-Scolari-Aykut Kocaman böle uzuyo o yüzden yazmamıştım.
Bence bu seneki başarısızlıkta kadronunda etkisi var.Özellikle orta sahada büyük problem var.Emre hariç değişmesi gerekiyor o bölgenin.Emre'de süper değil.Onunda eksiklikleri var.Önliberoya iyi bir isim alınırsa Emre daha faydalı olacaktır.Ama kanatların kesinlikle iyi isimlerle takviye edilmesi gerekiyor...
Ben şahsen Aragones'in kalacağını düşünüyorum...
Eğer Türk bir isim getirilecekse ki Aykut ve Bülent Hoca en iyi alternatfiler, bir de Ersun Yanal var tabi, yanına mutlaka Rıdvan Dilmen de getirilmeli. Teknik Menajer olarak Rıdvan'ın gelmesi, gelecek Türk hoca üzerindeki baskıyı da azaltacaktır.
Tabi Rijkaard ile yanınada Hooijdonk gelirse dadından yenmez, Rijkaard'ı zamanında Rüştü'ye yaptıklarından dolayı sevmesem de.Hayal kurmanın sınırı yok, resmi açıklama yapılana kadar kurun gitsin.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Daum'un adı geçiyor, daum gelecekse aragones ile yollar hiç ayrılmasın daha iyi.
Selçuk Trabzonspor maçından sonra muhtemelen 3 yıllık anlaşma imzalayacağız demiş. 6 yıldır takımda 3 yıl daha kaldığını varsayarsak; Selçuk gibi bir oyuncu kendisine Avrupa kupası hedefi koyan Fenerbahçe'de 9 yıl forma giymiş olacak. İlginç bir durum.
Aragones'in kalma ihtimali ise bana göre Messi'nin Fenerbahçe'ye gelme ihtimalinden bile daha düşük. Çünkü şu an camia Aragones'in kovulduğu haberini dört gözle bekliyor ve Aragones'in kovulması ilerisi için umut tazeleyecek. Aragones'in kaldığını varsayarsak önümüzdeki seneye diğer rakiplerimizden otomatik olarak 1-0 geride başlamış oluruz. Gerek taraftarın yükselteceği ses gerek yönetim içinde yükselecek seslerden dolayı Aziz Yıldırım da çok zor durumda kalacaktır. Ve bu riski göze alamaz ve almamalıdır da.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Aragones kalırsa kimse kombine almaz...
Futbolcular Aragones'ten nefret ediyorlar, Türkiye Kupası'nın kaybetmemizin baş nedenlerinden birisidir...
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Selçuğu fazla küçümsüyosun.. Bu yıl Fenerbahçe'nin en iyi oyuncularından birisiydi bana göre.. Biz ligi 4. bitirdiysen bu yıl onun payı çok büyük..
Selçuk ne gibi Fenerbahçe formasını hakedecek özelliklere sahiptir ? Bu seneki takımda yer bulmasına zaten itiraz edecek pek bir durum yok. Çünkü bir zamanlar Appiah ve Aurelio'nun olduğu bölge Maldonado ve Josico'ya kaldı. Onlar da doğal olarak birşey yapamayınca Selçuk oynadı. Bu yönetim hatasıdır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Rotasyon bencede Selçuk'tan başlamalıdır . 6 senedir Türkiye'nin en büyük takımlarından birinde oynuyor hala çalım atmayı öğrenemedi. Hala topu defanstan alıp hızlı bir şekilde oyuna sokamıyor.
Alaattin Metin az önce FB TV'de yaptığı programda Aragones için, " Bu adam garip kazandığımız Bursa maçını Gürhan'ı sokarak kaybetti.Bak şimdi gidenin arkasından konuşturuyosunuz beni " dedi![]()
Hayırlı olsun hepmize![]()
Belliydi canım zaten gideceği, resmiyete dökülmesi kaldı.
A.Metin söylediyse benim için resmi açıklamadır![]()
Daum'a karşı gelenleri anlamıyorum.3 senede 2 şampiyonluk aldık birini nasıl bıraktığımız belli.Tek soru işareti Şampiyonlar ligi ama Daum'da bizi izleyip öğrenmiştir bu takımın avrupada ve büyük maçlarda nasıl oynaması gerektiğini![]()
Antu'da gözüme takıldı, temennimi yoksa böyle birşey varmı bilmiyorum ama her yabancı hocanın yanına -Aykut Kocaman takısı var.
Aragones gitsinde, Daum'un geri gelmesine bile razıyım en azından başkan sözünü tutup 3 sene şampiyon yapar.
Özdemir, ''Aragones gidecek mi? Kalacak mı?'' sorusuna verdiği yanıtta ise, ''Herhangi bir şey söylememiz şu anda söz konusu değildir'' dedi.Nihat Özdemir Sivassporlu futbolcu Bilica'nın transferiyle ilgili olarak da, ''Daha henüz biten bir şey yok. Görüşmeler devam ediyor. Bittiği anda açıklayacağız'' diye konuştu.Toplantının gündem maddelerini mazbata, yönetim kurulu görev tarifleri ve tanışma olarak sıralayan Özdemir, ''Transfer konusu herhangi bir şekilde görüşülmedi. Hocamızla ilgili olsun transferlerle ilgili olsun bu hafta yaşanacak gelişmeleri size anında herzaman olduğu gibi sunacağız. Her gelişme olduğu zaman sayın basın temsilcilerine gelişmeler açıklancaktır'' şeklinde konuşturesmi siteden kırptım bu yazıları.Koç, ''Bu sezon en çok hoca konuşuldu. Aragones'ten gerçekten memnunmusunuz?'' şeklindeki soruya şöyle yanıt verdi:
''İyi bir sezon geçirilmediği zaman önce teknik kadro sonra yönetim hedef alınır. Bu sene Fenerbahçe'nin yaşadıkları ortadadır. Kongrenin sonunda verilen çok ciddi büyük sorumluluk arzeden beraberinde sorunlar da getirebilecek taahhütlerimiz olmuştur. İnanın o günden bugüne her gün yöneticiler başkanımız liderliğinde, gelecek gidecek, kalacak, olabilecek her alternatif senaryolar değerlendirilmektedir. Olduğu zaman açıklayacağız. Şu anda bir şey açıklamıyor olmamız kafanızda yalnış fikirler edinmenize neden olmasın.''
(/s)
Bizde resmi açıklama diye birşey yok zaten.Sözleşme feshedilir, ardından bir kaç gün sonra biri sözleşmenin fotosunu çeker sitesinde yayınlar, ertesi gün açıklar yönetim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bizde resmi açıklama diye birşey yok zaten.Sözleşme feshedilir, ardından bir kaç gün sonra TTF kayıtlarına işlenir, ertesi gün açıklar yönetim![]()
Last edited by Cengo : 02.Haziran.2009 at 02:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Daum geri gelirse Roland Koch yine iyi bir kondisyon yükler takıma son dakikalarda oyundan kopmalar düzelir ve ligte şampiyon oluruz diyorum fakat Daum ile Avrupa'da başarı çok zor..
E bizde adettir abi napalımEn son taraftar duyar F.Bahçe'de
![]()
Marca ve El Mundo, Türk basını kaynaklı olmayan haberlerinde Aragones ile yolların ayırdığını duyurmuş son dakika olarak ve Alman Bild gazetesi de son dakika gelişmesi olarak manşetten Daum'un Köln ile olan sözleşmesini fesh ettiğini ve Fenerbahçe ile anlaştığını açıklamış.
Yönetim hafta içi tekrar toplanacak, orada açıklama yapılır umarım.
"YÜCE ATATÜRK"
SON DAKİKA... Alman basını: Fenerbahçe Daum´u getiriyor
SON DAKİKA... Reuters Haber Ajansı: Fenerbahçe Aragones´in görevine son verdi
(/s)
Eurosport Aragones'in Fenerbahçe'den kovulduğunu yazmış ama kaynak olarak Reuters'i göstermiş![]()
(/s)
Köln doğruladı
Haberin yayınlanmasından çok kısa bir süre sonra Alman medyasının konuya geniş yer ayırması üzerine FC Köln kulübü de, Alman çalıştırıcının takımdan ayrıldığını doğruladı.Kulüp adına Express gazetesine bir açıklamada bulunan Köln İkinci Başkanı Jürgen Glowacz, gelişmeyi doğrulayarak, "Daum saat 19.00'da Wolfgang Overath (FC Köln Başkanı) ile görüşerek 'Ben gidiyorum' dedi" şeklinde konuştu.
hayırlısı olsun![]()
Aykut Kocaman a teklif yapılmış futbol direktörlüğü için o da düşünmek için süre istemiş ama keşke Rıdvan Dilmen e yapılsaydı bu teklif.
eğer varsa tabi böyle birşey
(/s)