Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Turğay Yetkin Southport'u Kaç YıLda Barclays Premier Lige Cıkarır?

Voters
62. You may not vote on this poll
  • 5

11 17.74%
  • 7

15 24.19%
  • 10

14 22.58%
  • 12

5 8.06%
  • 15

17 27.42%
1 ile 30 arası toplam 187 sonuç

Konu: SouthPort'le Dev YoLculuk Son Kariyer [9.0.3][7.sezon]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk senede Premier lig'den destekçi bulman harika olmuş, ben daha bulamadım herhalde bulamadan da oyunu bırakacağım.

Benim gibi ilk çıktığın sene düşmemek için işi biraz sıkı tut. Ben düşünce çok zaman kaybettim, toparlanmak zor oldu.

Bu liglerde defansa fazla önem verme derim, sürekli hücum oyna, kazmalar çok, yediğinden fazlasını atarsan sorun yok. Bir de benim takım ne yapmış yahu, çıktı mı onlar da?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İlk senede Premier lig'den destekçi bulman harika olmuş, ben daha bulamadım herhalde bulamadan da oyunu bırakacağım.

Benim gibi ilk çıktığın sene düşmemek için işi biraz sıkı tut. Ben düşünce çok zaman kaybettim, toparlanmak zor oldu.

Bu liglerde defansa fazla önem verme derim, sürekli hücum oyna, kazmalar çok, yediğinden fazlasını atarsan sorun yok. Bir de benim takım ne yapmış yahu, çıktı mı onlar da?

Evet Harika Fakat Finansım Eksilerde :S Onun İcin Heralde Bir Darbe yiyecem Gibi.

Sıkı Tutuyorum Ofansı Hemen Hemen Yeniledik Sayılır.
    Defansa Zaten Önem Vermiyorum Ama Yinede Tedbiri Elden Bırakmamak En Güzeli
    Senin takım 2. oLmus 3 Puan Fark Yemiş Liderden Su An Oda Blue Square Premier Ligde Boy Gösterecek
    Tavsiye Edecegin OYuncu oLursa sEvinirim
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Mesaj Yetkileri