Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sezon sonu ne yapayım?

Voters
108. You may not vote on this poll
  • AFC Wimbledon ile kupalara devam

11 10.19%
  • Büyük takımın başına geç

4 3.70%
  • 2024'de büyüklüğü kalmamış, günümüzün büyüklerini tekrar büyük yap

40 37.04%
  • En başa dön, amatörden bir takım al

16 14.81%
  • Türkiye Süper Ligi'nden bir takım al

10 9.26%
  • Türkiye 1.Lig'inden bir takım al

8 7.41%
  • Kulüp takımı çalıştırma, Brezilya ile devam et

3 2.78%
  • Kariyeri bitir

16 14.81%
1 ile 30 arası toplam 995 sonuç

Konu: Sir Yuvada "10 Sezon 10 Şampiyonluk" [18.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    trabzon

gene play off lardan kıvırırsın gibi görünüyo.kupa kaldırmadan premer lige çıkacan ha gayrethele bi premiere çık sana bütün kapılar açılır.ligde kalmak için sana premier ligin prestiji yeter..çokda paraya gerek yok
    yalnız bonservis ss lerini koyarsan takımın hakkında daha çok bilgi sahibi olabiliriz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    Düşme yeter.
    Düşmem düşmem.

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Hocam iyi Gidiyosun Bu YıL Cıkacaz Gibi Azda oLsa Umut Var
    Umudumu hiç yitirmem.

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    23 hafta sonunda 6. Burnley ile aranda 8 puan fark var Serkan abi. Takımı birazcık toparlarsan playofflara kalabileceğini tahmin ediyorum
    Toparlayabilsem iyi olacak ama mutlaka duraklama dönemine gireceğimi düşünüyorum, zaten 2. devreye başladım pek istikrarlı gitmiyoruz. Playoff zor gibi duruyor.

Quote Originally Posted by berksus View Post
    Eğer bu sene çıkarsan yine çok paran olmayacak.Yeterli transferleri yapamayacaksın ve üst ligde büyük bir hüsran yaşayacaksın.Bence bu sene bekle.
    Birde deneyimli değil kesinlikle genç oyuncu almalısın böyle bir takımda ki gelecekte oyuncuyu nakite çevirebilesin.Böyle bir takımı ne reklam gelirleri ne de bu sene başka bir gelir kurtarabilir.
    Belki biraz da olsa finans düzelebilir ama oyuncu gelirleri olmadan takımın paralanması çok zor gözüküyor...
    Bonservisi elinde olan oyuncuları alırım yine muhtemelen. Takımın tamamının genç olmasının sıkıntılarını yaşamıştım, bu nedenle deneyimli oyuncuları da mutlaka kadroya dahil ediyorum. Benim üst ligi istememin ya da çıkamasam da yukarılarda bitirmek istememin sebebi takımın ve oyuncuların tanınırlılığının artması, bu sayede fiyatlarının da artması. Ama herşeyi sağlama alıp çıkmak daha iyi, çıktığın gibi düşmemek için.

Quote Originally Posted by gargi_17 View Post
    gene play off lardan kıvırırsın gibi görünüyo.kupa kaldırmadan premer lige çıkacan ha gayrethele bi premiere çık sana bütün kapılar açılır.ligde kalmak için sana premier ligin prestiji yeter..çokda paraya gerek yok
    yalnız bonservis ss lerini koyarsan takımın hakkında daha çok bilgi sahibi olabiliriz
    Oyuncuların değerinin olduğu ss istiyorsun herhalde, koyarım onu da. Playoffa kalsam bile oynadığım maçlara bakarsak oradan çıkmak da zor olur, hatta fark bile yerim herhalde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri