1 ile 30 arası toplam 104 sonuç

Konu: Sonsuza Kadar " Adapazar "

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Giresun maçı çok iyi olmu.Ligte harika konumdasın.TR Kupasını boşver bu sene .İnşl. Süper lige çıkarsın

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Transfer dönemin bitmediyse Anton'a kancayı tak
    Ayrıca sağ bekte Hasan'ı oynatıyorsan onun yerine hızlı bir sağ bek bulmanı öneririm...
    İlk 11 ve dizilişinin taktiğinin resmini koyar mısın ?

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Giresun maçı çok iyi olmu.Ligte harika konumdasın.TR Kupasını boşver bu sene .İnşl. Süper lige çıkarsın
    aslında TR kupası gelir kaynağımızdı ama olmadı..

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Transfer dönemin bitmediyse Anton'a kancayı tak
    Ayrıca sağ bekte Hasan'ı oynatıyorsan onun yerine hızlı bir sağ bek bulmanı öneririm...
    İlk 11 ve dizilişinin taktiğinin resmini koyar mısın ?
    Sağ bekte Levent oynuyor ve performansıda mükemmel son maçlarda takımı yaşıyor 2 maç öncesine kadar 4 maç üst üste gol attı hemde duran toplardan değil..

Taktiğe gelince..

Kalede Martinez oynuyor satmaya çalıştım ama istediğim fiyatı veren olmadı ve seneye sözleşmesi bitiyor büyük ihtimalle gidecek.

Defansın sağında Levent ortada Mustafa Aydın,Süleyman ve Serkan Özsoy 3lüsünden 2sini oynatıyorum.. sol bek ünsal onunda performansından çok memnunum..

Orta sahada bir üçlü var Diakate,Mustafa Sevgi ve Abdülvahit oynuyor..Bunlardan biri sakat oldumu öncelikli tercihim Erhan sonrada Kerem Eryılmaz geliyor..

İlerde de 3 lü var.Özgürcan her zaman değişilmez isim Ferdi ile.Ferdi sağ sol kafasına göre oynuyor.Özgürcan ortada.Okan Koç cezası bitince yavaş yavaş takıma girmeye başladı.Okan Koç yokken ise İlhan Ummak oynadı.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Okan'ın ne cezası vardı.

Ayrıca İlhan koşabiliyomu gerçek hayatta maçta tek deparda tıkanıyo adam gerçek hayatta takımımızda en sevmediğim 2 oyuncudan biridir

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Okan'ın ne cezası vardı.

Ayrıca İlhan koşabiliyomu gerçek hayatta maçta tek deparda tıkanıyo adam gerçek hayatta takımımızda en sevmediğim 2 oyuncudan biridir
    İlhan iyi ya ilk yarı Okan yokken o oynadı baya asisti var Okanıda zaten belirtim cezası bitince yavaş yavaş takıma alıyorum diye..

-----

Bank Asya 1.Lig 19.Hafta

Manisa karşısında kendi sahamızda 2 puan bıraktık.Altayında kendi sahasında yenildiği bir haftada güçlü rakibimizi mağlup etsek süper olacaktı ama olmadı.Kısmet değilmiş.Maçın hakkıda beraberlikti zaten.64. dakikada geriye düştük ama 9 dakika sonra beraberliği sağladık.Daha sonra atabilirdikte yiyebilirdikte berabere bitti.

Mesaj Yetkileri