Originally Posted by
sakaryaligocmen
Mehmet Topuz: "Para değil, Beşiktaş!"
Beşiktaş'ın yeni transferi Mehmet Topuz, neden siyah beyazlı takımı tercih ettiğini açıkladı. Tecrübeli oyun kurucu, Fenerbahçe'nin teklifinin aklını karıştırdığını, Galatasaray'ıysa hiçbir zaman düşünmediğini söyledi.
05.Haz.2009 10:06:01
Günün adamı Mehmet Topuz konuştu. Yıllardır Kayserispor'da neredeyse kelepçeyle tutulan milli futbolcu Mehmet Topuz, sonunda transfer olduğu Beşiktaş'a bir hayli mutlu gidiyor gibi.
Doğan Haber Ajansı'nın mikrofonlarına konuşan taze Kartal, "Fenerbahçe'nin ısrarlı teklifleri kafamı karıştırmıştı. Ama çocukluktan beri renklerine gönül verdiğim Beşiktaş'ın başkanı Sayın Yıldırım Demirören'in beni ciddiye alıp tatil yaptığım Antalya'ya kadar gelmesi, teknik direktörlüğüne ve ağabey tavırlarına saygı duyduğum Mustafa Denizli'nin orada olması beni çok etkiledi. Bir de, Beşiktaş kulübünü kendime daha sıcak buldum" dedi.
"Söz Kayseri'de"
Mehmet Topuz, bu açıklamalarını, "Bunları anlaştıktan sonra söyledi" şeklinde yorumlayanların çıkacağını bildiğini vurgulayarak, "Parayı değil, Beşiktaş'ı ön planda tuttum" dite konuştu.
Mehmet Topuz, kendisinin 3 yıllık anlaşmaya vardığı Beşiktaş'ın Kayserispor Kulübüyle görüşeceğini belirterek, "Kulüp bul gönderelim dediler, buldum. Şimdi sıra Kayserispor kulübünde. Başkan Yıldırım Demirören, Kayserisporlu yöneticilerle görüşüp bonservisim için anlaşma yapacak. Şimdi kafa rahatlığıyla tatilimi yapıp, kendimi yeni sezona hazırlayacağım" diye sözlerini tamamladı.