Sayfa 36 / 896 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
1,051 ile 1,080 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Sence bunu F.Bahçe yönetimi düşünmedi mi? Demek ki Topuz ile de anlaşıldı.Resmi siteden duyuruldu.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=57418

İzle O Zaman Mehmet Topuz Ne Diyor Bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

S.Hurma'da söyledi sorun para değil Beşiktaş'ın takındığı tavır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Afedersiniz de Fener yönetimi salak değil.. Sizce futbolcuyu ikna etmeden duyurur mu sitesinde? Adamın Background'unu bile yazmışlar.. Amatör klüpten değil Fenerbahçe'den bahsediyosunuz..

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Kim kimi konuşturuyor ne sallıyorsunuz?

M.Topuz şu an Antalya'da Beşiktaş'lı yöneticilerle birlikte.Sözleşme imzalanmış durumda 3+1 yıllık olmak üzere...

F.Bahçe'de Kayserispor ile anlaştı...

Göreceğiz bakalım M.Topuz kime kalacak?
    Sizinkide İlginçmiş...Sizde Takımıyla Anlaşmadan Futbolcuyla Sözleşme İmzalıyorsunuz Fener Takımla Anlaşıyor Futbolcuyla Anlaşamıyor , Beşiktaş Takımla Anlaşamadan Futbolcuyla Sözleşme İmzalıyor..Nası Oluyor Bunlar

M.Topuz Fenerbahçe'de arkadaşlar, ortada prosedür var. Fenerbahçe'nin yaptığı her hareket prosedüre uygun, hukuka uygun. M.Topuz ısrarında devam ederse eğer, Beşiktaş da M.Topuz da yüklü bir tazminat ödemek zorunda kalırlar Fenerbahçe'ye.

Aurelio vakası var önümüzde. Betis'e gitti imzaladı da ne oldu? 5 milyon Euro tazminat ödeyecek.

Beşiktaş hem bonservis bedeli olan 5-6 milyon Euro (Kayserispor'un isteği) hem de tazminat bedeli ödemeyi göze alıyorsa, yaklaşık 10-12 milyon Euro, M.Topuz BJK forması giyebilir.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Pesimistr View Post

Birkaç sayfa geriye gidersen cevabı var .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Merak etme ben onu canlı dinledim.Ama sen benim cümlemden bunu anlayıp videoyu koyuyosan sorun yok.

Yahu sitede niye yayınlasınlar haberi o zaman bizim yönetimin kafasımı çalışmıyor ?

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Afedersiniz de Fener yönetimi salak değil.. Sizce futbolcuyu ikna etmeden duyurur mu sitesinde? Adamın Background'unu bile yazmışlar.. Amatör klüpten değil Fenerbahçe'den bahsediyosunuz..
    Beşiktaş Yönetimi Duyurdu Ama Bi Kaç Gün Önce ... O Zaman Beşiktaş Amatör Bir Kulüp.Burdan Bunumu Çıkartıyoruz ?

Beşiktaş görüşmelere başlandığını duyurdu ...

Enterokinaz Misafir

Demek ki çalışmıyor arkadaşım..

Ya da Mehmet Topuz ortalığı karıştırmak için kafasından senaryolar uyduruyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayırca Topuz'la konuşulmadığını nereden biliyorsunuz?Adamın futbol hayatını bile yazmışlar.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Beşiktaş Yönetimi Duyurdu Ama Bi Kaç Gün Önce ... O Zaman Beşiktaş Amatör Bir Kulüp.Burdan Bunumu Çıkartıyoruz ?
    Beşiktaş aldık demedi.Borsaya görüşüyoruz diye haber verdi.Biz diyoruuz ki M.Topuz F.Bahçe'de.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu sözler Mehmet Topzun iki yıl önceki Kayserideki sportif dergisne röportajı

11 Ağustos 2007 Cumartesi 15:19

HAYALİNE KAVUŞMUŞ BİRİSİ OLARAK ÇOCUKKEN HANGİ TAKIMI TUTARDIN ?
    İnanın ben çocukken de şimdi de Kayserisporluyum. Benim ağabeyim taraftarlar derneğinin üyesiydi ve Kayserispor maçlarını asla kaçırmazdı. Bende yalvar-yakar onun yanında maçlara girer ve avazım çıktığı kadar bağırırdım. Susmak bilmezdim. 90 dakika bittiğinde bende ses soluk kalmazdı. Kayserispor diye bağırır dururdum. O zamanlardan bana sorarlardı “hangi takımlısın” diye de ben “Kayserispor” derdim. Şimdi de aynısını diyorum. Yarın öbür gün bir başka kulübe gitsem yine diyeceğim takımın adı Kayserispor olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ben Fenerbahçenin kesin birşey olmadan resmi siteden açıklama yapacağını sanmıyorum. şuan daum için bile bir açıklama gelmedi.

büyük ölçüde Topuz Fenerbahçe'de diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hurma NTVSporda biz FB ile anlastık diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yazdığım mesajda Beşiktaş namına bişi geçiyo mu hata yaptılar falan diye.. Ha sen bu sonucu çıkarıyosan o ayrı..

Ayrıca bi durum daha var yukarda yazılmış Antalyada 3+1 imzalandı diye.. Klüple anlaşmadan nasıl imzalanıyo onu bi anlatın hele bana

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Mehmet gayet de güzel oynayacak Fenerbahçe'de Bjk'liyim demesi birşeyi değiştirmez.

http://www.aksam.com.tr/2009/01/14/h..._tartisma.html

bu sayfanın en altına bakın şuanki durum farklı tabii ama sadece örnek
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Bu sözler Mehmet Topzun iki yıl önceki Kayserideki sportif dergisne röportajı

11 Ağustos 2007 Cumartesi 15:19

HAYALİNE KAVUŞMUŞ BİRİSİ OLARAK ÇOCUKKEN HANGİ TAKIMI TUTARDIN ?
    İnanın ben çocukken de şimdi de Kayserisporluyum. Benim ağabeyim taraftarlar derneğinin üyesiydi ve Kayserispor maçlarını asla kaçırmazdı. Bende yalvar-yakar onun yanında maçlara girer ve avazım çıktığı kadar bağırırdım. Susmak bilmezdim. 90 dakika bittiğinde bende ses soluk kalmazdı. Kayserispor diye bağırır dururdum. O zamanlardan bana sorarlardı “hangi takımlısın” diye de ben “Kayserispor” derdim. Şimdi de aynısını diyorum. Yarın öbür gün bir başka kulübe gitsem yine diyeceğim takımın adı Kayserispor olacak...
    Bunlar klasik tablolar..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ve Hurma açıkladı

Kayserispor'un, Mehmet Topuz'un transferi için Fenerbahçe ile anlaştığı bildirildi. Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, halen Kayserispor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan takım kaptanı Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye transferi için iki kulüp yönetiminin anlaştığını belirtti. Fenerbahçe'den, Mehmet Topuz'un karşılığında Gökhan Emerciksin'i alacaklarını ifade eden Hurma, Topuz'un bonservisinin Fenerbahçe'ye verildiğini kaydetti. Mehmet Topuz'un Beşiktaş'a transfer olmak istediği yönünde açıklamalar yaptığını hatırlatan Hurma, ''Bundan sonra Mehmet Topuz'un hangi takımda oynayacağı Fenerbahçe ile bu futbolcu arasındadır. Fenerbahçe isterse oyuncusunu başka takıma satabilir. Mehmet Topuz'un bonservisi Fenerbahçe'nin elindedir'' dedi.
    Mehmet Topuz'un transferi karşılığında Fenerbahçe'den ne kadar ücret alacakları sorusunu ise Hurma, ''Basında 5 milyon avro gibi rakamlar telaffuz ediliyor. Ama rakam söylemek istemiyoruz'' diye yanıtladı. Kayserispor'un takım kaptanı Mehmet Topuz, Beşiktaş'a transfer olmak istediği yönünde açıklamalar yapmış, Beşiktaş Kulübü de Mehmet Topuz için görüşmelerin başladığını ve konunun Borsa'ya bildirildiğini duyurmuştu.
    Kayseri Yolspor takımında amatör olarak başladığı futbol hayatında Kayseri Erciyesspor'da profesyonel olan Mehmet Topuz, 2004 yılında Kayserispor'a transfer edilmişti.
    26 yaşındaki başarılı oyuncunun Kayserispor ile 31 Mayıs 2010'a kadar sözleşmesi bulunuyordu.

05.06.2009
    Kaynak : AA

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

biz de klasik tablolar olduğunu anlatmaya çalışıyoruz ama arkadaşlar ısrarla Kayserispor ile anlaşmadan Mehmet Topuz'u aldıklarını iddia ediyorlar, ilginç.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Verilecek futbolcu konusunda bir kesinlik yokmuş. Emreciksin'in verilmemesi güzel olur. Burak, Can, Vederson bunlardan biri verilse yerinde olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İki tane çekemeyen Başkan bir tane oyuncunun kariyerini bitirmeye karar vermişLer.. Ne güzeL bitirin işte
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Yazdığım mesajda Beşiktaş namına bişi geçiyo mu hata yaptılar falan diye.. Ha sen bu sonucu çıkarıyosan o ayrı..

Ayrıca bi durum daha var yukarda yazılmış Antalyada 3+1 imzalandı diye.. Klüple anlaşmadan nasıl imzalanıyo onu bi anlatın hele bana

Aynen Onu Bende Soruyorum Külüple Anlaşmadan Futbolcuyla Nasıl Sözleşme İmzalıyorlarmış

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

S.Hurma:Biz Topuz'un bütün haklarını F.Bahçe'ye verdik.İsteyen F.Bahçe'den gider alır dedi.

Enterokinaz Misafir

Topuz kabul etmeden nasıl formasını giyecek Fenerbahçe'nin ?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    Topuz kabul etmeden nasıl formasını giyecek Fenerbahçe'nin ?
    İsterse giymesin kendi bilir.Bulur bi takım gelir alır bonservisini bizden.Zaten en mantıklısı bu.F.Bahçe formasını giymesini istemiyorum bu adamın.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Evet yahu. Biri şu oLayı açıkLasın bize de bizde rahat edeLim..

Adam oynamam diyor, imza atmıyor ? NasıL Fenerbahçe de oLuyor, şunu bir güzeLce anLatın bizde rahatLayaLım, herkes rahatLasın..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    İsterse giymesin kendi bilir.Bulur bi takım gelir alır bonservisini bizden.Zaten en mantıklısı bu.F.Bahçe formasını giymesini istemiyorum bu adamın.

İyi de güzeL arkadaşım sen bunu Ortega mı sandın ? Orteganın orada kapı gibi imzası vardı. Topuzun varmı İmzası ? Hani nerde? NasıL göstericeksin yasaL kuraLLarı ?

Yahu bırakın bu işLeri..

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Hurma : topuzun ekonomik haklarını fenerbahceye verdik bjk de oynamak istiyorsa bjk fenerbahce ile anlasmak zorunda .....

Mesaj Yetkileri