Oyuncunun haklarını sattık diye bir laf insan haklarına aykırı neredeyse. Sponsorlarda, menajerlerde bu hak olabilir ama futbolcu mal değildir ki kulübü istediğine satsın.
Oyuncunun haklarını sattık diye bir laf insan haklarına aykırı neredeyse. Sponsorlarda, menajerlerde bu hak olabilir ama futbolcu mal değildir ki kulübü istediğine satsın.
Topuz ağız değiştirmediği sürece tekrar söyLüyorum Fenerbahçe aLamaz...
Tümer ve İLhan oLayında da Samsun başkanı güya başka takıma vermişti, ne oLdu ? Yine aynısı oLur. Tümer ve İLhan ısrar etti, ve sonunda geLdiLer. Topuz da ısrar ederse ortada imza yok birşey yok hiçbirşey oLmaz Beşiktaşa kaLır..
Ha derki tamam ben Fenerde de oynarım. O zaman tamadır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bonservisini aldık.Bizde oynamak istemesse başka takım bulur bizden bonservisini alır bu kadar net.
kayserisporl yoneticileride tebrik etmek lazm verdikleri sozun arkasında durdukları için.
Kayseri ile konuşmama gibi birşey yok.Kayseri'de biliyor olayı.Dün akşamda bu sabahta Kayserispor ve Süleyman Hurma ile görüşülmüş ve anlaşılacağı konusunda mutabakata varılmıştır.Çünkü M.Topuz'un Beşiktaş'ta istemesinden dolayı Kayserispor'un eli kolu bağlanmıştır...
Süleyman Hurma F.Bahçe'ye söz verdiği için çok zor durumda kaldı.Kendisini aklamak için çıkıp böyle açıklamalarda bulundu sabah.Daha sonra iş iyice inada bindi ve bonservisini Aziz Yıldırım'a verdiler.Yoksa 5'i 6'yı Beşiktaş'ta veriyordu...
M.Topuz hala Beşiktaş'ta oynayacağını ve F.Bahçe'ye gitmeyeceğini belirtiyor.Buda en büyük kozdur.He M.Topuz bu açıklamalrdan sonra Fb'ye giderse orası ayrı zaten.Ama Beşiktaş'lı yöneticilerle birlikteyken nasıl F.Bahçe ile anlaşacak...
Kardeş Bana Şunu Açıklarmısın..Kayserispor Bonservisi Fenerbahçe 'ye Verse Bile Futbolcu Fenerbahçe'yle Sözleşme İmzalamazsa Bonservisi Nasıl Fenerbahçe'de Olacak ? Tekrar Kayserispor'da Kalmazmı Bu Kişinin Bonservisi..En Basitinden FM Oynuyoruz.Külübüyle Anlaşsak Bile Oyuncuyla Anlaşamadığımız Zaman Oyuncu Külübünde Kalmaya Devam Etmiyor mu ?
Kayserispor'un oyunlari bunlar ben Mehmet Topuz'un kullanildigini dusunuyorum
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Topuz Fenerbahçe'de oynamazsa onun için bonservis verecek takıma gider, bu da Beşiktaş olacaktır. Bu kadar basit.
Süleyman Hurma olayın kayserispordan çıktığını Mehmet Topuzu almak isteyen başka bir kulüp olurs Fenerbahçe ile görşmesi gerektiğini, söyledi
Kayserinin sorunu zaten 5-6 deil onu herkes verir, Beşiktaşlı yöneticiler topuzla birlikte olacaklarına gidip önce Kayseriyle anlaşsalardı olurdu merak ediyorum bu olay tam tersi olsaydı yorumlar aynı olacakmıydı !! taraftar kimliğinizi bi yana bırakıp konuşun lütfen
oda yusuf gibi doner zaten anlasmak istiodu kendi soledi daha once .profosyonel futbolcu sonuctaa.
Topuz Fenerbahçe'de forma giymeyi kabul etmezse bonservisinide paşa paşa verir. Merak etmeyin..![]()
ya hala aynı şey dönüyor. çıldıracam! ya bunlar kim ki bir oyuncuyu isteği dışında alıp-satıyorlar? bonservis nasıl el değiştirir?!
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
C.Ronaldo da gidip Real'le imzalayıp deseydi ki "Ben doğuştan Real'liyim, başka takımda oynamam." Ama yapmadı, niye, çünkü başına gelecekleri biliyor? Man Utd rıza göstermediği için R.Madrid alamadı Ronaldo'yu. Bu durum da öyle. Kayserispor vermiyor Beşiktaş'a bonservisi, adamı kaçıracaklar mı?
M.Topuz'un davranışları baştan sona yanlış. Çelişkiler yumağı. Madem doğuştan Beşiktaşlısın neden Fenerbahçe ile 10 gün görüşüyorsun? Madem Beşiktaş'tan başka takımda forma giymem diyorsun ne diye Fenerbahçe ile görüşüyorsun? De ki Aziz Yıldırım'a ilk görüşmede "Ben BJK'liyim, size gelmeyeceğim." Fenerbahçe de çekilirdi zaten transferden.
Çıkıp da "GS beni alsa alırdı, oyalamazdı." diyor, o da ayrı bir facia zaten. BJK'li adam GS'nin kendisini almasını niye bekliyor, oyalıyorlar beni diyor, umrunda bile olmaması lazımken...
Futbolcu sözleşmeyi imzalamazsa, top oynamazsa, parayı sokağa atmış olacak kulübünüz, o zaman ne olacak peki ?
Arada Mehmet Topuz kullanılmıştır Kayserispor ve Fenerbahçe tarafından. Başka açıklaması yok.
Mhmet Topzu şuan ne dediğini bilmiyor Süleyman Hurmada bunu söyledi.Mehemt Topuz başka kişilerin etkisi altında söylemiştir BJKde oynamak istiyorum diye dedi
Ne futbolcuymuş bu adam.
saçmalık. O zaman SiGames iyi takip etsin türkiyede ki transfer düzenini
seneye aynı işleri FM'de yapamazsam almam oyunu![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Bu olay FIFA'ya giderse Fenerbahçe ve Kayserispor zor duruma düşebilir. Sonuçta futbol bu, insan ticareti değil ki.
Neyse kimin olursa olsun hayırlı olsun Mehmet, buradan sonra olabilirse.
FB niye zor duruma düşüyor? Aurelio gitti FB rızası olmadan imzaladı Betis'le, sonuç ortada, 5 milyon Euro tazminat.
Eğer oyuncunun isteği olsa şu an C.Ronaldo 50 bin defa R.Madrid forması giyiyor olurdu. FIFA başkanı da "köle ticareti değildir futbol" dedi ama sonuç değişmedi, Ronaldo Madrid'e gidemedi, sebebiyse bonservis.
FB hukuksal prosedürleri sonuna kadar yerine getirdiği için sorun yaşamaz.
Fenerbahçe doğru olan yoldan, yani ilk olarak oyuncunun kulübüne başvurarak transferi gerçekleştirmek istiyor. Ne gibi bir zor duruma düşebilir ? Kaldı ki Fenerbahçe'nin hukukçularının kulübü zor duruma düşürecek hamleleri çok iyi bildiğini ve adımlarını buna göre attığını düşünüyorum.
Topuz Fenerbahçe'ye gelmek istemezse muhtemelen Kayseri'ye dönüyor ve o durumda da Kayseri'de nasıl bir performans sergiler, Hurma'yla yüz yüze nasıl bakar bilemiyorum ama 4-5 yıl Mehmet Topuz'un kime gideceği tartışıldı bir - iki hafta da hukuki sürecin ne olacağı tartışılır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
BekLeyip göreceğiz. Yaşarmı, yaşamaz mı.
İki takımında bir biLdiği vardır eLbet..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
asada ki roportajda bunu kanıtlar
http://www.ensonhaber.com/Spor/73450...ok-ozel...html
HAYALİNE KAVUŞMUŞ BİRİSİ OLARAK ÇOCUKKEN HANGİ TAKIMI TUTARDIN ?
İnanın ben çocukken de şimdi de Kayserisporluyum. Benim ağabeyim taraftarlar derneğinin üyesiydi ve Kayserispor maçlarını asla kaçırmazdı. Bende yalvar-yakar onun yanında maçlara girer ve avazım çıktığı kadar bağırırdım. Susmak bilmezdim. 90 dakika bittiğinde bende ses soluk kalmazdı. Kayserispor diye bağırır dururdum. O zamanlardan bana sorarlardı hangi takımlısın diye de ben Kayserispor derdim. Şimdi de aynısını diyorum. Yarın öbür gün bir başka kulübe gitsem yine diyeceğim takımın adı Kayserispor olacak...