VS
Yer: Fransa(Lyon)
Stad: Stade de Gerland
Saat: 22:00
Hakem: Manuel Grafe
Yayın: TRT 1
VS
Yer: Fransa(Lyon)
Stad: Stade de Gerland
Saat: 22:00
Hakem: Manuel Grafe
Yayın: TRT 1
Milli takımın 11'i belli oldu;
-----------------Volkan----------------
Sabri--------G.Zan----H.Balta-------Deli
-------------M.Topal---Nuri------------
Tuncay----------------------------Arda
------------Mevlüt----Halil-------------
Arda ya da Tuncay'dan biri göbeğe,Mevlüt sağa yine Arda ya da Tuncay'dan biri sola alınıp 4-3-3 te olabilir diziliş...
HaLa BaLta yı göbekte oynatma ısrarı sürüyor ya ne diyim. Yahu oynat işte gencecik Eren var orda bırak pişsin adam biraz. Bırak DeLi yi adam futboLu bırakacak ne Lazım bize.. Sabri ne ayak. Garip. İnşaLLah parçaLamazLar bizi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ahahaha DeliStoperleri deniyor heralde Terim. Her maç farklı stoperler.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gerçi Hakan Baltaya pek stoper denilmez amaMecburi anlarda kullanabileceği için hazırlıyor heralde. Eren veya Ceyhun da olabilirdi onun yerine. Ki Ceyhun diğer stoperlere göre daha teknik gördüğüm kadarıyla. Onu kazanmak lazım.
Last edited by DaveJones : 06.Haziran.2009 at 01:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
O çimler ne ya yama mı yapmışlar![]()
Daha deminki pozisyonda, Anelka'nın Beşiktaş'a attığı gol aklıma geldiYine geçti Deli İboyu.
yapma be arda yahu boş kale be.. Bravo tuncayeski tuncay olsa kaleye vurmuştu
Hakan Balta-Gökhan Gönül yapsaydı aslında stoperi Gökhan Gönül kadroda değil mi?
Tuncay acayip iyi oynuyo. Transferi gündemde olduğundanmıdır nedir.
Sen misin İbrahim'i oynatan ?
İbrahim duman oldu, kırmızıyıda gördü. En baştan hatalı bir karardı İboyla başlamak..
İbrahim mac basından beri Anelka tarafından rencide ediliyordu. Neticesinde de hatayı yaptı kırmızıyı gördü. Allahtan hazırlık macı diyoruz![]()
Penaltılıkta bişi yoktu sanki.Anelka dengesini yitirip düşmüş gibi geldi bana![]()
İbo kızardıHakan Baltayı solda başlatması gerekiyordu maçın başında.Gökhan Gönül'ü de oynatması lazımdı ..
2 gün önce konuşuyordu Maldini'den eksigim yok fazlam var falan diye İbrahimcevap gibi oldu biraz bu maç (: Aslında bende Tolgaya katılıyorum İbrahim orda Anelka'yı düşürmeyide becerememiş sadece dengesini bozmuş ama hakemin takdiri aslında bıraksa Volkan o topu alırdı ama Anelka'nın yapması gerekeni yaptı
![]()
Klasik Deli icraatları...
Bu adamı niye oynatır hatta takıma niye alır.Keza Sabride...
Neyse Nuri ve Tuncay iyi isimler...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Gökhan Gönül diyen arkadaşlar.Sakatlığı dolayısıyla kadrodan çıkarıldı...
Last edited by anilton : 06.Haziran.2009 at 02:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bende Nuri konusunda katılıyorum ilk yarı çok önemli müdaheler yaptı defansta kademelere falan girdi oyunu iki taraflı oynayan bir oyuncu ikinci yarıda Sinan Bolat'ı oyuna alsada Terim görsek nasıl kaleciymiş.
Deli ibo bi maç iyi oynadıya, illa batıracak takımıAyrıca şu Sinan Bolat'ı da bi görsek iyi olur yani.
maç bu akşam mıydı yaa :S off ben maçı unutmuşum ulan fm
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ilk yarı bitmiş ikinci yarı kaçmasın bare![]()
Last edited by sakary Ali : 06.Haziran.2009 at 02:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Volkan olmasa halimiz duman ..
REZALET!
Lanet olsun böyle taraftar zihniyetine.Bu beyinsizleri tek tek tespit edip kamuya açık alanlara sokmamak lazım. Böyle ahmaklar yüzünden toplumumuzun imajı zedeleniyor.YAZIK!
Bu ne rezilliktir ya maç iptal oldu sanırm rezalet
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Haydaaa ne oluyor yahu öyle Tuncay,Yusuf tribünleri yatıştırmaya çalışıyorlar.Sahaya giriyorlar adamlar..Yazık valla !!!
Bunlar Türk felan değildir...
Rezalet...
Utanıyorum, utandırıyorsunuz...
Bize Uluslararası bir turnuva vermesinler, gerçekten hak etmiyoruz... Müstehaktır bize...
Ne kadar cahil, koyun varsa toplamışlar oraya.. Rezillik ya
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Sonrada Fransa Türkiye AB'ye girmesin diyince karşı çıkıyoruz ülkelerinde yaşıyan türklere bakmak lazım aslında ilk.
maç yayını kesilince izlemeyi bıraktım nası gidio maç![]()
Futbolcu Bilgileri
Maç 1-0 bitti ama olayları felan kaçırdım. Biri özetliyebilir mi ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kaybettik, Caner son iki dakikada iki mutlak golü önledi. Caner olmasa maç sonucu 3-0 Fransaydı...
Yaklaşık 1 saat 10 kişi kaldığımız karşılaşmayı kaybettik !!