1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Trabzonspor olağanüstü kongreye gitme kararı aldı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Default Trabzonspor olağanüstü kongreye gitme kararı aldı.

Flaş! Flaş! Trabzon karıştı!
    Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener'in, 'Samet Aybaba ile prensipte anlaşmaya vardık' şeklinde açıklama yapmasının ardından sıcak saatler yaşandı. Camianın önde gelen isimlerinin yönetim kurulunun bu kararına tepki göstermesi üzerine Samet Aybaba'dan vazgeçen yönetim, sürpriz bir karar daha alarak olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. Kongreye gitme kararı almalarının detaylarını DHA'ya açıklayan Başkan Sadri Şener, "Ben bu işi bırakıyorum" dedi.

Şener, önümüzdeki günlerde bir olağanüstü kongre gerçekleştireceklerini de belirterek, "Tekrar aday olmayı düşünmüyorum. Kongre yapılana kadar görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Kongre kararımızı aldık ama bunu imzalamadık. 'Biz Samet Aybaba ile prensipte anlaştık' dedik. Resmi anlaşma yoktu. Ama herkes ayaklandı. Benim kendi yöneticim bile cep telefonuma mesaj atarak, 'Biz ikinci sınıf hocalarla çalışmak istemiyoruz' dedi. Böyle bir ortamda daha sağlıklı kararlar çıkabileceğini düşünmüyorum" dedi.

Şener, camiada bu işi kendilerinden daha iyi yapabileceklerin çıkması durumunda aday olması gerektiğini de belirterek, "Kongre kararımızı resmileştirdiğimizde bu çok konuşanlar çıkıp adaylığını açıklasınlar. Benim cep telefonuma o mesajı atan yönetici, bir gün önce ben futbolculara 1 Milyon 850 bin TL ödeme yaparken, 'Bu parayı nereden buldun' diye bana arayıp teşekkür etmezken, bana bu mesajı geçiyor. Artık yoruldum. Trabzonspor'u en iyi yerlere getirmek için çalıştık. Umarım bundan sonra hayırlısı olur. Hoca konusunda bu kadar duyarlı olanlar belediye konusunda niye duyarlı olmadı anlamıyorum" diye konuştu.

Şener, kongreye kadar hoca konusu netleştireceklerini de belirterek, "İki İspanyol hoca ile konuşuyoruz. Bu konuda en kısa zamanda karar vereceğiz" dedi.

Öte yandan, Bordo - mavili takımın Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ise, Samet Aybaba ile hiçbir bağlayıcı imzalarının bulunmadığını belirterek, "Camianın beklentileri doğrultusunda, bu aşamadan sonra yabancı bir teknik adamı takımın başına getirmek için çalışmalar yürüteceğiz. Yerli hoca almayacağız. Yabancı ve kaliteli bir ismi takımın başına getirme düşüncesindeyiz. Bunda, camiamızın beklentileri önemli rol oynadı" dedi.

Kaynak: DHA

Nesil
    2006

Trabzonspor için kötü gelişmeler, bir anca bu sorun çözülmesi gerek, eğer çözülmesse başta futbol takımı olmak üzere bir sezon sonrası için çok zorlanacak...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Başarının anahtarlarından biri istikrardır. Trabzonspor tam tersine hareket etmeye devam ediyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Sadri Şener'in açıklamaları..
    http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?c=11&r=1&hid=57383

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yahu Trabzon bir kere de karışma, bir kez de probLem oLmasın yahu. Hayret.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Naz yapmaya gerek yok baskan. Taraftarin senden ne bekledigini gayet iyi biliosun, Ersunu kovup Sametimi getircek.

Saka yapmasinlar bize boyle aksam aksam. Kongreyse kongre, o isi yapcak cok kisi var

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sinirle alınmış gereksiz bir karar bence

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Samet Aybaba'nın gelmesi yanlış olurdu bunun önlenmesi çok doğru oldu.Aslında zaten konu ona karşı çıkılması degil.Sadri Şener'inde dediği gibi para ihtiyacı olduğu zaman gözükmeyen isimler böyle birşeyde hemen tepkisini gösteriyor.Bakalım önümüzdeki günler neler göstericek bana kalırsa Sadri Şener tekrar aday olur ve yönetimdeki çürük elmaları dışarıda bırakarak yeni bir ekiple başa geçer.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Benim mesajım siliniyorda şu yukardaki ibig61'in mesajı niye silinmiyor?
    Last edited by goosfraba : 05.Haziran.2009 at 17:22 Reason: !
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Cyzio View Post

Adam görüşünü beLirtmiş.. İyi ya da kötü. Sana kaLmamış ki adamın adamLığını sorguLamak, biLmem ne yapmak..

Artık beLirtiLen fikirLere karşı daha farkLı davranmaya aLışın. Hoşunuza gitmeyen bir fikir oLduğunda hemen varyansın etmeye gerek yok.. Ha aşağıLıyıcıdır, zarar vericidir o zaman zaten biz müdahaLe ederiz. FikirLere de müdahaLe edicek haLimiz yok.
    Last edited by goosfraba : 05.Haziran.2009 at 17:28 Reason: alıntı edit
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

belediyenin yaptıklaı yüzünden bu karar alındı.Sadri Şener gittiğ zaman yine takımın başkanı gereksiz bir isim gelir ve yine Nuri Albayrak zamanıundsaki gibi takım dökülür.Ne yapıp ne edip başkanı bu krardan vazgeçiröek lazım.Bu takım onun gibi birini zor bulur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sadri Sener bence iyi işler yapıyordu, bir anlık sinirle pire için yorgan yakmak olmuş bu sanırım. Hayırlısı olsun bakalım. diyecegim de pek hayırlı olmayacak gibi. 5 Temmuzdaymış sanırım kongre. O zamana kadar TD konusu, transflerler falan ne olacak? Büüyük zaman kaybı.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

benim muhatapim sen degilsin bi kere canim kardesim

Sadri Sener o curuk elmalar yuzunden bi adami kovdu. Ersun Yanal.

Teknik direktore sorun dicene kendine yakisir bi cevap verseydiya, bi baskan takiminin koruma kalkani gibi biseydir.

En son 34 mac tamamliyan teknik adamimiz varmi bizim hatirladiginiz Baskanin birden boyle bize arkasini donmesi hicte guzel degil, biz hep onun yanindayiz. Gerekirse belediyeyede yururuz protestoda ederiz. Ama bizi hice sayarak boyle bi karar almasi hosuma gitmedi. Heleki Samet Aybaba ismi hicte hos degil, bize laik gorulen isim bu olmamasi lazim

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Ah Canalioglu ah senin degerini bilemedik şimdi ugraşıyoruz milletle..bize herşey müstahak hiç mi hiç şaşırmıyorum ve hakediyoruzda..bizim neyimize Sadri Şener gibi başkan Canalioglu gibi Belediye Başkanı..biz alışmışız Nuri'lere Asım Aykanlara..Durmak yok özleme devam..

Ha bu arada yukarıda bir arkadaşım demiş Trabzon'da o görevi yapacak çok kişi var diye..Emin ol çok kişi yok bu görevi yapabilecek sadece maddiyatı iyi olan birinin başkanlık yapması hiçbir yarar saglamaz saglamıyorda zaten..Hani biraz klasik olacak ama futbolu bilen bir başkan gerçekten çok önemli bir faktör..bunu Trabzonspor çok güzel sergiledi son 5 yılda..

Ayrıca PesimiSTyLa kardeşim başkan 5 Temmuz'a kadar Transfer ve hoca konusunda gerekli girişimlerin devam edeceğini söyledi..Yani 5 temmuza kadar klüp sahipsiz değil gibisinden şeyler söyedi..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    benim muhatapim sen degilsin bi kere canim kardesim

Sadri Sener o curuk elmalar yuzunden bi adami kovdu. Ersun Yanal.

Teknik direktore sorun dicene kendine yakisir bi cevap verseydiya, bi baskan takiminin koruma kalkani gibi biseydir.

En son 34 mac tamamliyan teknik adamimiz varmi bizim hatirladiginiz Baskanin birden boyle bize arkasini donmesi hicte guzel degil, biz hep onun yanindayiz. Gerekirse belediyeyede yururuz protestoda ederiz. Ama bizi hice sayarak boyle bi karar almasi hosuma gitmedi. Heleki Samet Aybaba ismi hicte hos degil, bize laik gorulen isim bu olmamasi lazim
    Senin muhattabının Nuri Albayrak ve türevleri olduğunu biliyorum.Bu yüzden şanslıyım.Ayrıca ben senin ne canın ne de kardeşinim.Saçma sapan hitaplarda bulunmayalım

Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama Trabzon'un, Türkiye'nin gerçeklerine uzak kaldığın anlaşılıyor.Burada neler döndüğünü biraz araştır, sonra gel tartışalım.Selametle..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben gerçekten anlamıyorum, bu takımı Ersun Yanal ve başkan beraber kurdular, bazı olaylar döndü Ersun Yanal'ın başı yendi, şimdi de başkanı bırakma noktasına getirdiler.

Bu 2 isim olmasa Trabzon sezonu açıncı bitirirdi acaba? Doğru şekilde dönen çark, gelecek yıllara damgasını vurabilcek bir takım oluşturulurken şimdi bir kaos ortamı hakim.

Sadri Şener yeni hocayla anlaşırsa, gelen isim de ben bu hocayla çalışmak istemiyorum dese ne olacak? Bu kaos ortamı 6 ay daha devam eder, devre arası başkan kim olursa olsun Şenol Güneş takımın başına geçer. 6 aylık sözleşmesi kalmış diye okumuştum sanki.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Senin muhattabının Nuri Albayrak ve türevleri olduğunu biliyorum.Bu yüzden şanslıyım.Ayrıca ben senin ne canın ne de kardeşinim.Saçma sapan hitaplarda bulunmayalım

Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama Trabzon'un, Türkiye'nin gerçeklerine uzak kaldığın anlaşılıyor.Burada neler döndüğünü biraz araştır, sonra gel tartışalım.Selametle..

Tamam canimli olmasanda, kardesimsin Nuri Albayrak ismini demen komik sizde bizim gibi onun vaatlerine inanmistiniz. Hem ben tartismiom kendi gorusumu belirtiom

Baskan niye kaciyor onu niye sormuon ? Belediye izin vermedide biz oturdukmu, gider protestomuzu yapariz. Samet Aybaba gorusulcek isimi ? Ersun Yanal olsa yine 3cu bitircektik ama teknik direktorumuz sezonu tamamlamis olcakti Seneye de bu ekibin ustune bisiler katardilar ve daha basarili olurdu takim. Senol Gunes e harcadigimiz zamana bakarmisin, hani transferler. Takimdan kim gitcek kim kalcak derken basimiza kongre cikti. Yapilcak ismi bu. Serkan ve Huseyin bosta onlarin ne olacagi belli degil

Istikrar dedik, bumu istikrar. Bu takim bu seneye 3cu bile bitiremez Her zaman basa donuoz belki kaset bu sefer istedigimiz sarkiyi calcak diye, ama yok Trabzon ayni Trabzon

Taraftar olarak beynimize bisey sokmamiz gerekiyor, bu takim Turkiyenin Real Madridi veya Manchestersi degil. Sampionluk kac yildir gelmemis, once gercekci hedefler koyalim.

Samet Aybaba gelseydi sen napcaktin

Yonetimin icindeymis gibi konusma ayrica senmi bilcen Trabzonsporun icinde ne donuyor, senin takip etigin forumlari ve haber sitelerini bizde takip edioruz

Turkiyenin gerceklerini ben biliyorum sen hic kendini yorma Bence sen bilemiosun

Mesaj Yetkileri