Quote Originally Posted by 3842 View Post
Süper başlamışsın ayrıca Santon transferi süper. Gelecekte onu isteyecek çok kulüp var bu yüzden minimum release clause fee'sini yüksek tutmanda fayda var
Teşekkür ederim bende aynı fikirdenim ve bu yüzden 55 milyon € yaptım free release'i.
Quote Originally Posted by DaveJones View Post
Ben söyleyecektim Skjelbred i norveçli defansı görünce ama Rossoneri hızlı davranmış Çok iyi başlamışsın devamı gelir umarım
Teşekkür Ederim artık bakarız seneye gelir anca Skjelbred

Kral Kupası 4. Tur 1. Maç

La Liga 9. Hafta

La Liga 10. Hafta

Kral Kupası 4. Tur 2. Maç

Kral kupası ilk maçında açıkcası berbat bir futbol oynadık belki futbolcuların kafası Madrid maçındaydı belkide yorgundular herneyse mağlubiyeti hak etmiştik.

Real Madrid maçında bence nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık erken golü bulabilirsek bulup sonra kontra atak oynamaya çalıştık golüde bulduk hemde 3. dakikada fakat sonra Madrid öyle bir yüklenmeye başladıki ellerinden kurtulamadık.

Valladolid maçında klasik futbolumuzu oynadık ve 10 kişi kalmamıza ragmen rahat bir galibiyet aldık.

Artık işin şakası yoktu Kral Kupası 2. maçta Gimnastic karşısında taraftarımız önünde bir futbol resitali sunduk ve maçtan 4-0 gibi bir skorla galip ayrıldık sonraki turda rakibimiz geçen sene küme düşen Zaragoza oldu.