Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Uzun Yolculuk'ta İkinci Durak Sunderland

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Uzun Yolculuk'ta İkinci Durak Sunderland

Kendime ilk olarak Getafe takımını seçtim çok büyük bir klüp degil ve kadroda gelecek vaad eden bir kaç isim var ayrıca çokta kötü oyunculardan oluşmuyor bu takım. Ekonomik yapısı normal İspanya standartlarının altında ama yinede kötü sayılmaz. İlk sezon için orta sıraları hedefliyorum ilerleyen sezonlarda neler olacagını kimse bilemez belki daha üst bir takıma geçebilirim yada kovulabilirim
    Yıldız Oyuncularımız ;

Roberto Soldado
    Juan Angel Albin
    Estaban Granero
    Cata Diaz
    Jaime Gavilan
    Ayrıca kadromda İbrahim Kaş ve Eugene Polanski gibi şans verilirse daha çok gelişebilecek futbolcularda mevcut.

Database : Large
    Sürüm:903
    Açılı Olanlar Ligler: İngiltere , Türkiye , İspanya , İtalya , Almanya'nın 1. ligleri.

Kuralları Okudum ve Kabul Ediyorum ;

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Default kariyer onaylanmıştır

Başarılar dilerim..
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Başarılar Dilerim Eralp

Başarılar ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Getafe transfer dönemine hızlı girdi !

Norveç'in en çok gelecek vaad eden defanslarıdan olan Trömsö'lü Tore Reginiussen 1.1 Milyon € karşılıgında transfer edildi. Defansta ki oyuncular yaşlıydı yada fazla tecrübesiz ve gençti Tore genç olmasına ragmen özellikleriyle bence göz kamaştırıyor. Ayrıca maliyetide ucuz.

Profili ;

Inter takımının gelecekte ki en önemli oyuncularından biri olarak gösterilen Davide Santon sadece 900 bin € karşılıgında Getafe'de. Bu transferi yapma nedenim Contra'nın yaşlı olması ve yedeği olan futbolcunun tam 6 ay sahalardan uzak kalacak olması böyle iyi bir futbolcuyu bu kadar ucuza aldıgım için çokta mutluyum ayrıca

Profili ;

Ayrıca başarı dileyen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ/Çorlu

Başarılar, devamını bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

La Liga 1. Hafta

La Liga 2. Hafta

İlk 2 haftayı deplasmanlarda geçirdik ve 2 zor maçımızdanda çok güzel futbol ve galibiyetler ile ayrıldık şu ana kadar her şey çok güzel gidiyor inşallah nazar falan değmez. İlk maçın skoru daha farklı olabilirdi bu arada ama forvetimiz Albin çok gol kaçırdı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Vay Eralp kariyer açmış .Transferler çok iyi.Ligede harika başlamışsın Eralp başarılar dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Vay Eralp kariyer açmış .Transferler çok iyi.Ligede harika başlamışsın Eralp başarılar dilerim
    Sağol Tolgacıgım evet güzel başladık gibi (:

La Liga 3. Hafta

La Liga 4. Hafta

La Liga 5. Hafta

Bu maçlardada çok iyi futbol oynadık kornerleri affetmiyoruz doğrusu Regniussen çok yerinde bir transfer oldugunu kanıtladı diyebiliriz sadece Racing maçı kaza oldu ama düzeltiriz. Bu iyi performansımız sonucunda şu an La Liga'nın zirvesindeyiz.

Güzel Başlamışsın Umarım Sonuna Kadar da Güzel Gidersin. Santon'u Gerçekten İyi Kapatmışsın. Çok Büyük Takımlar Kolay Kolay Elindeki Genç Yıldız Adaylarına Hemde Ucuza Vermez. Ayrıca Genç Oyuncularda Kulübü Kolay Kolay Bırakmaz.
    Sen Muhteşem İş Başarmısın. Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Güzel Başlamışsın Umarım Sonuna Kadar da Güzel Gidersin. Santon'u Gerçekten İyi Kapatmışsın. Çok Büyük Takımlar Kolay Kolay Elindeki Genç Yıldız Adaylarına Hemde Ucuza Vermez. Ayrıca Genç Oyuncularda Kulübü Kolay Kolay Bırakmaz.
    Sen Muhteşem İş Başarmısın. Başarılar
    Umarım sonuna kadar güzel giderim (: evet Santon bence çok büyük bir futbolcu olacak ileride ama kendisi sanırım Inter'de oynamayı sevmiyor ve çogu klüple onu alabiliyorsunuz ucuz fiyata herkese öneririm.

La Liga 6. Hafta

La Liga 7. Hafta

Espanyol maçı çok şanssızdı 90 dakika tek kale oynadık ama bir türlü golü bulamadık aynı şekilde Betis maçında yine tek kale oynadık diyebilirim ama arada sırada Betis'te iyi geldi ama Stojkovic çok iyi bir performans gösterdi ve maçı kazanmamızı sağladı diyebilirim şu an için iyi gidiyoruz umarım dahada iyi oluruz ligde 4. sırada bulunuyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Güzel Başlamışsın Eralp Ayrıca Santon Transferi Çok Şık Duruyor

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Eralp transfer sezonu bitmediyse ve paran da varsa Skjelbred'i de almanı öneririm. 2-3 sene sonra Man city muhakkak düşüyor adamın peşine, artık değer biçme işi sana kalmış
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Güzel Başlamışsın Eralp Ayrıca Santon Transferi Çok Şık Duruyor
    Teşekkür ederim Bugra (:
    Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Eralp transfer sezonu bitmediyse ve paran da varsa Skjelbred'i de almanı öneririm. 2-3 sene sonra Man city muhakkak düşüyor adamın peşine, artık değer biçme işi sana kalmış
    Transfer sezonu biteli epey oldu ama sanırım param yetmeyecekti zaten fazla bir bütçe vermemişti klüp bana Umut abi. Skjelbred'i biliyordum ama o bölgede bolluk var diye düşünmemiştim ama Man City olayını bilmiyordum

La Liga 8. Hafta

Puan Tablosu ;

Numancia maçı yine zor geçmedi diyebilirim son günlerin formda isimleri Granero , Uche ile sonuca gittik 2 golün asistinide Santon yaptı.

Puan tablosu içinse yorum yok bence gurur tablosu diyebiliriz ama yakında zorlu Real Madrid Sevilla Barcelona Atletico Madrid Sevilla maçlarından sonra bu tablodan eser kalmayabilir

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Olsun Eralp Buda Güzel

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Sadece Man City değil ne kadar büyük kulüp varsa

Bu arada deplasmanda galibiyet güzel olmuş. Liderlik de yakışmış 8 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik. Taktiğin iyi olmalı

Büyük takımlara karşı kendi evinde galibiyet deplasmanda beraberliği hedeflersen ilk 3'e girersin.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Olsun Eralp Buda Güzel
    Sağol
    Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Sadece Man City değil ne kadar büyük kulüp varsa

Bu arada deplasmanda galibiyet güzel olmuş. Liderlik de yakışmış 8 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik. Taktiğin iyi olmalı

Büyük takımlara karşı kendi evinde galibiyet deplasmanda beraberliği hedeflersen ilk 3'e girersin.
    Eski bilgisayarım yüzünden oyunda 2 sezondan fazla ilerleyemedigim için bilmiyorum oyuncuların ilerleyen yıllardaki akibetini .

Ya aslında taktik fena değil ama rakiplerde kolaydı diyebilirim taktigin rüştünü ispat etmesi için ilerleyen haftalarda ki zorlu maçlardada puan çıkarmam lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Süper başlamışsın ayrıca Santon transferi süper. Gelecekte onu isteyecek çok kulüp var bu yüzden minimum release clause fee'sini yüksek tutmanda fayda var

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Ben söyleyecektim Skjelbred i norveçli defansı görünce ama Rossoneri hızlı davranmış Çok iyi başlamışsın devamı gelir umarım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Süper başlamışsın ayrıca Santon transferi süper. Gelecekte onu isteyecek çok kulüp var bu yüzden minimum release clause fee'sini yüksek tutmanda fayda var
    Teşekkür ederim bende aynı fikirdenim ve bu yüzden 55 milyon € yaptım free release'i.
    Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Ben söyleyecektim Skjelbred i norveçli defansı görünce ama Rossoneri hızlı davranmış Çok iyi başlamışsın devamı gelir umarım
    Teşekkür Ederim artık bakarız seneye gelir anca Skjelbred

Kral Kupası 4. Tur 1. Maç

La Liga 9. Hafta

La Liga 10. Hafta

Kral Kupası 4. Tur 2. Maç

Kral kupası ilk maçında açıkcası berbat bir futbol oynadık belki futbolcuların kafası Madrid maçındaydı belkide yorgundular herneyse mağlubiyeti hak etmiştik.

Real Madrid maçında bence nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık erken golü bulabilirsek bulup sonra kontra atak oynamaya çalıştık golüde bulduk hemde 3. dakikada fakat sonra Madrid öyle bir yüklenmeye başladıki ellerinden kurtulamadık.

Valladolid maçında klasik futbolumuzu oynadık ve 10 kişi kalmamıza ragmen rahat bir galibiyet aldık.

Artık işin şakası yoktu Kral Kupası 2. maçta Gimnastic karşısında taraftarımız önünde bir futbol resitali sunduk ve maçtan 4-0 gibi bir skorla galip ayrıldık sonraki turda rakibimiz geçen sene küme düşen Zaragoza oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

İbrahim Kaş Gol Atmış Jimnastik Maçında

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

çok iyi gidiyorsun ispanya liginde böyle performans çok zor ama sen yapıyorsun başarılar

sakary Ali Misafir

Başarılar dilerim Eralp..

Güzel bir kariyer oluyor.İyi de gidiyorsun bakalım ilerde neler olacak

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

İyi gidiyorsun Eralp.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Real Madrid maçı hariç gene çok iyi gidiyorsun Eralp .Kral kupasında Gimnastic'i parçalamışsın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İbrahim Kaş Gol Atmış Jimnastik Maçında
    Forma şansı verdim iyi degerlendirdi frikikten gelen ortaya güzel çaktı kafayı
    Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    çok iyi gidiyorsun ispanya liginde böyle performans çok zor ama sen yapıyorsun başarılar
    Teşekkür ederim
    Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Başarılar dilerim Eralp..

Güzel bir kariyer oluyor.İyi de gidiyorsun bakalım ilerde neler olacak
    Teşekkür ederim Ali ileride şampiyonluk bekliyorum
    Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    İyi gidiyorsun Eralp.
    Teşekkür Ederim Ozzy
    Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Real Madrid maçı hariç gene çok iyi gidiyorsun Eralp .Kral kupasında Gimnastic'i parçalamışsın
    Yahu zaten Madrid maçı normal skor . Zaten Gimnastic'i parçalamazsak ayıp

La Liga 11. Hafta

La Liga 12. Hafta

La Liga 13. Hafta

La Liga 14. Hafta

La Liga 15. Hafta

La Liga 16. Hafta

La Liga 17. Hafta

Genel olarak maçlarda güzel futbol oynadık ama Atletico Madrid ve Sevilla maçını ayrı tutuyorum Atletico maçında berbat bir futbol oynadık 1 puanı almamız kesinlikle şanstı fakat tam tersi Sevilla maçında ise hem ofansta hem defansta harikaydık ve güçlü rakibimizi 4-0 gibi farklı bir skorla geçtik Valencia maçında ise 1 puana çok yaklaşmıştık fakat hakem yanlış bir penaltı düdügü çaldı ve 1 puanımızı gasp etti.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Sevilla'ya ne yaptın Eralp öyle .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Sevilla Maçı Süper Olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sevilla Maçı Süper Olmuş
    Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Sevilla'ya ne yaptın Eralp öyle .
    Çok güzel yendik vallahi

La Liga 18,19,20. Hafta Maçları

Kral Kupası 5. Tur 1. 2. Maçları

Kral Kupası Çeyrek Finali 1. Maçı

Bu maçlarda yine güzel futbol oynadık özellikle Villarreal maçında harikaydık Villarreal'in yeni Teknik Direktörü Christoph Daum'a futbol ögrettik

Ligde Son Durum ;

Ligde iyi durumdayız ama en ufak formsuzlugumuzda kendimizi bir kaç sıra aşagıda bulabiliriz onun için iyi futbol muhakkak lazım bize.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

ispanya böyle bir lig ya puanlar çok yakın oluyo ama 1 takım koparıyor ligi bu sen olursun inşallah
    Football is simple,but Football Manager is not

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri