Sayfa 27 / 1204 İlkİlk ... 17252627282937771275271027 ... SonSon
781 ile 810 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Çift forvete gerek yok bence.Günümüzde büyük takımların çoğu tek forvet oynuyor artık.Arkadan Arda ve Kewell destek vericek zaten.

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Özer Hurmacı sanırım bu sezon asist kralı oldu
    Özer ve Lincoln beraber asist kralı oldular.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o barışın yerine lincoln oynamalı son arkadasın yazdıgı kadroda tabii bence
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

O zaman yönetim neden Oliveira gibi meşhur isimlerin peşinden kosuyor Galatasaray çift forvet oynamalıdır bana kalırsa...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    O zaman yönetim neden Oliveira gibi meşhur isimlerin peşinden kosuyor Galatasaray çift forvet oynamalıdır bana kalırsa...
    Vallaha Alican basındaki haberlere inanma derim.Yönetim 2 senedir basını ters köşeye yatırıyor..Basında ismi çıkmayan futbolcuları getiriyor.Alışkanlık haline getirdiler

Rijkaardın as takım için forvet isteyeceğini sanmıyorum ben şahsen.Yönetim bomba patlatmak için alabilir alırsa.Onun yerine stoperle orta sahaya bi yıldız alınsın.

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

@Pazzini_06
    benim Ayhan ve Barış'ta dikkat çekmek istediğim noktalar her ikisinin de tam olarak Rijkaard'ın istediğini, şu anki halleriyle- karşılayamayacak olması. her ikisi de çok faydalı oyuncular, bunu inkar etmiyorum. koşan ve mücadele eden adamlar ama Barış 10 pasının 4'ünü filan rakibe atıyor. Ayhan ise inanılmaz üksek bir pas yüzdesiyle oynuyor ama topu ayağında çok tutuyor. keşke Barış ve Ayhan'ı toplayıp 2'ye bölerek 2 tane oyuncu yaratabilsek, tam Rijkaard'ın istediği yapıda oyuncularımız olurdu ama şu anki halleriyle bir yönleri eksik. ama oynayamazlar mı, tabi ki oynarlar, TSL'de başarılı bile olurlar hatta.

taktiksel açıdan bakarsak şayet, Rijkaard'ın 4-5-1'e yakın bir 4-3-3 oynatacağı kesin gibi, bu durumda kanat adamları forvete dönük oynamak durumunda kalacaklardır. ben Arda-Kewell kanat değiştirme organizasyonlarının bu sene de devam edeceğini düşünüyorum. zaten her ikisi de buna büyük ölçüde alışmış durumda artık ve bu durum rakip takımın dengesini de bozan bir yapıya neden oluyor. şöyle bir diziliş olabilir belki:
    ---------------------Aykut-------------------
    Transfer - Servet - Transfer - Hakan
    ----Barış - Mehmet Topal - Ayhan----
    -------------- Arda - Kewell-------------
    ---------------------Baros--------------------

şu kadro diziliminde bile yedekte Lincoln gibi bir sihirbaz (her ne kadar çok kaprisli olsa da yeteneği tartışılmaz), Emre Güngör, Semih ve Aydın gibi gelecek vaadeden adamlar var. bir de yeni bir forvet gelecek gibi duruyor. sakatlık derdi yaşamazsak önümüzdeki sene ligde iyi işler yapabiliriz, Avrupa'da ise 2-3 sene içerisinde başarı gelir, şayet yönetim ve taraftar olarak biz Rijkaard'ın arkasında durabilirsek.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Farketmez yahu Galatasaray yinede çift forvet oynamalıdır bol pozisyona girmelidir , yediginden fazlasını atmalıdır arka saglam olmalı ama Gerets döneminde neydik

Ümit---Necati-----Hakan

Ara sıra Hasan Kabze de giriyordu 4 forvet oluyorduk maç bası 4-5 tane atıyorduk

4-3-3 oynarken zaten Kewell , Arda gibi isimler gizli forvet olacaklar.Bol bol gol atacağız

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Rijkaard ya 4-3-3 sistemiyle oynamassa.Barcelona'da bunu kullandı diye bizde de kullanacak diye bir kaide yok bence.

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

4-3-3 oynatmayabilir tabi ki. aklındaki taktiği bilmiyoruz sonuçta ama şu ana kadar yönettiği 3 takım olan Hollanda Milli Takımı, Rotterdam ve Barcelona'da hep 4-3-3'ün varyasyonlarını oynattı. sevdiği oyun stili olan takım halinde hücum takım halinde savunma anlayışına da en uygun taktiktir 4-3-3 diziliş açısından, Hollanda'dan ortaya çıkan Total Futbol anlayışı da bu dizliş üzerine kuruludur neredeyse. hiçbirimiz zihin okuyamıyoruz ya da geleceği göremiyoruz tabi ama geçmişte ne yaptığına bakarak gelecekte yapacaklarına dair tahminlerde bulunmaya çalışıyoruz

Yine Sabri konusu açılmış tartışmayı bırakında habertürkü açın Arda canlı yayına çıkacak az sonra

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Hakan Ünsal Ve Sergen Yalçın'ı dinliyordum biraz önce ve bence bu 2 adam futboldan harbi anlıyorlar
    Yaptıkları yorumlar yerinde ve akıllıca yapılmış yorumlar aklımda kalan bir kaç yorum var onları söylemek istiyorum şimdi ; (Hakan ve sergen konuşuyo gibi düşünün)
    Rijkaard Adnan Polat'tan iyi oyuncu transferi garantisini almadan gelecek bir teknik adam değil ve kesin almıştır bu sözü.
    İyi bir Menejer oyunlarını kullanabildiği zaman iyi bir menejerdir.Rijkaard Sabri ve Linconl'ü kenera çekerek konuşacak ve onları güzel oynattıracak.Galatasary'da zaten agresif olmasına rağmen Türkiye'nin en iyi sağ beklerinden biri olan Sabri ve istediği zaman neler yapabileceğini gördüğümüz Lincoln diye 2 kaliteli oyuncu var eğer Rijkaard bunları takıma kazandırırsa ve Total Futbol için bi kaç nokta transfer yaparsa Galatasaray sadece ligde değil Avrupa'da da büyük başarı yakalayacaktır

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bobo ya beş para etmez, Sabri ye Dünya yıLdızı muameLesi yapan Sergen değiLmi bu, az önce NTV de bır bır konuşuyordu..

90 dakika programında çok güzeL yorumLadıLar bu oLayLarı, çok daha kaLiteLi ve keyifLi bir programdı..

HıncaL uLuç Rijkaard transferi için şöyLe birşey dedi ''Rijkaardı bırakın, bu gün yardımcısını Fenerbahçe Teknik direktör oLarak aLacak oLsa ve taraftara sorsaLar Neeskens mi Daum mu diye bakım bakaLım hangi cevabı vericekLer, GaLatasaray Neeskens gibi bir ismi yardımcı oLarak aLdı tepesine de Rijkaardı dikti, bundan ötesi yoktur dedi.

Haşmet BabaoğLunun da Rijkaard iLe İniesta arasında geçenLeri anLattığı yazı da çok güzeLdi.

Bıdı bıdıcı Sergen ve Hakan yerine bu adamLarı dinLerim daha iyi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

@ eXcitinG : Sen belli ki Sergen'in Beşiktaş için yaptığı yorumlara kızmışsın ben onları hiç dinlemediğim için bişi diyemiyecem ama Galatasaray için yaptıkları yorumlar bence çok doğru

Neeskens zaten ayrı bir konu.Rijkaard kadar sevindirici bir durum.Gerçekten 1 taşla 2 kuş vurmak diye buna denir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
    Türkiye'nin en iyi sağ beklerinden biri olan Sabri
    Bu cümleye takıldım..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Bence yine medyada ismi pek yazılmayan kaliteli isimler gelecek takıma..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bu cümleye takıldım..
    Bence de burda Sabri'ye büyük haksızlık yapılıyor.Tamam agresif ve biraz kendine hakım olamayan bi oyuncu olabilir ama istediği zamanda çok iyi şeyler yapabilecek bir oyuncu ve Rijkaard Sabri'yi kazanırsa Sabri çok iyi işler yapıcak..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post

Bence de burda Sabri'ye büyük haksızlık yapılıyor.Tamam agresif ve biraz kendine hakım olamayan bi oyuncu olabilir ama istediği zamanda çok iyi şeyler yapabilecek bir oyuncu ve Rijkaard Sabri'yi kazanırsa Sabri çok iyi işler yapıcak..
    Beklenti güzel bir şey ama yine de Sabri için pek beklenti içinde olmayın derim.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Beklenti güzel bir şey ama yine de Sabri için pek beklenti içinde olmayın derim.
    Ben hiç beklenti içinde olmayın derim Yanlış anlamayın ama bu ligde oyun stili olsun, yetenek olsun, karakter olsun en sevmediğim oyunculardan biridir. Tabi bu benim görüşümdür. Bağzı oyunculara karşı ön yargım var, Örneğin Sabri, Selçuk Şahin, Servet, Ayhan, Gökhan Zan, kafama taş düşse bunlardan bilirim, ağızlarıyla kuş tutsalar bana yaranamazlar

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sheriff , bak şimdi onlar kahrolmustur sana yaranamadıkları için .

Sabri inşallah bu sezon gitmezde iyi oynarda tüm yorumculara yazarlara forumdaki yorumculara iyi bir ders verir

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

--------------------Kameni/Leo/Asenjo------------------------------

Lucas Neill-------Ujfalusi---------Servet-----------Hakan Balta-------

----------------------Mehmet Topal---------------------------------

---------------Emana---------Ayhan Akman--------------------------

Arda-------------------------------------------------------Kewell----

--------------------------Milan Baros---------------------------------

Bu 11 kafama yatıyor gelelim bu 11 deki transferlere:

Kameni - Benim kaleye istediğim ilk aday ayrıca bonservisi elinde bonservis konusunda hiçbir sıkıntımız yok.

Neill - Ondan daha iyi sağ bek gelmesini bende istiyorum ancak onunda bonservisinin elinde olması sorun olmasını azaltıyor tek sorun Ada da oynadığı ve orada çok kazandığı için çok para isteme ihtimali.Gerçi çok istese bile Lincoln'den az ister

Ujfalusi - gerçekten Servet gibi sağlam ve kaliteli bir stoper eğer topu oyuna sokucak Ujfalusi'den daha iyi birisi aranıyor deniliyorsa buna da olur deriz

Emana - İşte burda yazan basan topu ayağında tutan Xavi,İniesta gibi hem hücum hem de defansın önünde 90 dakika koşarak pres yapan bir oyuncu bu özellikleri nedeniyle ayrıca kulübünün küme düşmüş olmasından dolayı bonservisinin de düşecek olmasını düşünürsek bu oyuncu için elimizden geleni yapıp bu oyuncuyu almamız lazım....

Peki bu oyuncuları almak hayal mi???

Cevap hayır ;

1 - Rijkaarda deyince oyuncunun gelmesi için bir etkileyicilik söz konusu ,
    2 - GALATASARAY deyince daha büyük bir etkileyicilik var ortada ,
    3 - En az 7-8 tane gitmesi gereken oyuncu sayıyoruz bunları ortalama
    1 milyon dolar dan satarsak ayrıca Rijkaard'ı getirmişsin onun için ayırdığın transfer ücretlerini de eklersek yukarıdaki kadroyu kurarsak karlı bile çıkabiliriz

Demek istediğim tüm GALATASARAY'lılar Haldun Üstünel gibi güvendiğimiz bir transfer komitemizin en önünde bir abimiz var ben biraz düşünerek bu kadroyu kurdum ve takımı karlı duruma çıkardım neden Haldun abi daha iyisini daha mantıklı şekilde kuramasın ?

Evet bana bir heyecan geldi ve önümüzde inşallah hayırlı günler görücez GALATASARAY'ımız adına bunu seziyorum ve bütün heyecanla transfer dönemini takip etmeye devam

Nesil
    2007
    Yer
    34

Galatasaray Franco'yla kesin olarak anlaştı diye biliyorum. Anlaşmadımı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Mehmet Topal birçok avrupa kulübü tarafından isteniyormus bence önünün acılması lazım hem kendi acısından hemde kulübümüzüm menfaatleri acısından çok cok iyi bir futbolcuydu o ayrı kalırsada daha iyi olur ama Mustafa Sarp transferi bu olayın olma ihtimalini yükselltti , Sarp ,Ayhan Barıs'ın arkasında yedek bekleyecek ve rötasyon oyuncusu olacaktır.

--------Linderoth---------

----Barıs---------Ayhan--

Çok diri ve iyi bir orta sahamız olur , Linderoth artık bu sezon başlayabilir umarım oynamaya geldiginden beri mr makinasına girmemiş olan Linderoth bizde 2 sezonda ancak 10 maça cıkabildi büyük şansızlık var üstümüzde su sakatlık konusunda ,Terminatör'den çok iyi bir geri dönüş bekliyorum artık.

Sakatlıgı kronikleşti haberleri vardı kalçasında kemik büyümesi sorunu vardı ancak aramıza bekliyoruz Tobi'yi artık oynasın yahu millet ön libero görsün ,Zaten oynayan bir Linderoth Tr'nin en iyi ön liberolarındandır Ersnt ile birlikte.

Quote Originally Posted by sitte View Post
    --------------------Kameni/Leo/Asenjo------------------------------

Lucas Neill-------Ujfalusi---------Servet-----------Hakan Balta-------

----------------------Mehmet Topal---------------------------------

---------------Emana---------Ayhan Akman--------------------------

Arda-------------------------------------------------------Kewell----

--------------------------Milan Baros---------------------------------

Bu 11 kafama yatıyor gelelim bu 11 deki transferlere:

Kameni - Benim kaleye istediğim ilk aday ayrıca bonservisi elinde bonservis konusunda hiçbir sıkıntımız yok.

Neill - Ondan daha iyi sağ bek gelmesini bende istiyorum ancak onunda bonservisinin elinde olması sorun olmasını azaltıyor tek sorun Ada da oynadığı ve orada çok kazandığı için çok para isteme ihtimali.Gerçi çok istese bile Lincoln'den az ister

Ujfalusi - gerçekten Servet gibi sağlam ve kaliteli bir stoper eğer topu oyuna sokucak Ujfalusi'den daha iyi birisi aranıyor deniliyorsa buna da olur deriz

Emana - İşte burda yazan basan topu ayağında tutan Xavi,İniesta gibi hem hücum hem de defansın önünde 90 dakika koşarak pres yapan bir oyuncu bu özellikleri nedeniyle ayrıca kulübünün küme düşmüş olmasından dolayı bonservisinin de düşecek olmasını düşünürsek bu oyuncu için elimizden geleni yapıp bu oyuncuyu almamız lazım....

Peki bu oyuncuları almak hayal mi???

Cevap hayır ;

1 - Rijkaarda deyince oyuncunun gelmesi için bir etkileyicilik söz konusu ,
    2 - GALATASARAY deyince daha büyük bir etkileyicilik var ortada ,

3 - En az 7-8 tane gitmesi gereken oyuncu sayıyoruz bunları ortalama
    1 milyon dolar dan satarsak ayrıca Rijkaard'ı getirmişsin onun için ayırdığın transfer ücretlerini de eklersek yukarıdaki kadroyu kurarsak karlı bile çıkabiliriz

Demek istediğim tüm GALATASARAY'lılar Haldun Üstünel gibi güvendiğimiz bir transfer komitemizin en önünde bir abimiz var ben biraz düşünerek bu kadroyu kurdum ve takımı karlı duruma çıkardım neden Haldun abi daha iyisini daha mantıklı şekilde kuramasın ?

Evet bana bir heyecan geldi ve önümüzde inşallah hayırlı günler görücez GALATASARAY'ımız adına bunu seziyorum ve bütün heyecanla transfer dönemini takip etmeye devam

Komiksin Galatasaray ismi senin sandigin kadar büyük filan degil. Türkiye'nin en iyi klüblerinden biri olabilir ama Avrupa'da ilk 30 bile girmesi zor. Birde lig farki var, Ingiltere'de herkesin önünde ortaseviyede bir takimdami oynarsin yoksa Türkiyedemi?

Rijkaard'in gelmesi iyi oldu, birazcik daha taninmislik edindik böylece.
    Ednan Bolat'in ayirdigi büdje mühtemelen 5-10M €'dur fazlasi degildir. Tabi buna oyuncu satisindan gelecek para'da eklenecek.

M.Güven, A.Yilmaz, Orkun,Nonda?, Süper yenetek Sabri!, Volkan Yaman, H.Sas ve Ümit Karan gibi oyuncular gönderilmeli, Morgan zaten gidiyor.

-----------------------------Transfer------------------------------

Ugur-------Transfer---------Servet-----------Hakan Balta-------

-------------------------Tobias-------------------------------------

---------------Transfer--------------Arda--------------------------

-Transfer-------------------------------------------------Kewell---

--------------------------Milan Baros-------------------------------

Cafercan'in ve Özgürcan'in en azindan denenmesi gerektigini düsünüyorum.

Ayrica M.Topal'i iyi bir bonservis bedeli ile satip, ek büdje yaratmis oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Tobi'den umudumuzu keselim bence ... Müthiş bir ön libero , çok kaliteliydi çok da severim kendisini ama Rijkaard'ın onu izleyebileceği bir maç kaseti bile yok . 2 sezonda 10maç oynamış mı belli değil oynayıp oynamayacağı da belli değil . Böyle bir adama bel bağlamamız ne kadar doğru olur ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Frank Rijkaard' ın önce bütün futboluları alışkanlıklarından kurtarması gerekecek. Oyun içinde kendine saçma sapan alışkanlıklar edinen bir sürü futbolcumuz var. Arda dahil. Saçma sapan ezberler edindi oyuncular kendilerine, önce bunlar giderilip Rijkaard' ın ve Neskeens' in doğru alışkanlıklar yüklemesi lazım takıma. Mesela defans bloğunun üstüne dribling eden oyuncu olunca sürekli geri geri devam ederek top ayağındaki oyuncuya pozisyon hediye etmesi...(en basit örnek, beşiktaş maçı; yusuf' un golü.)

Zamanlama hataları, karar verme anında duraksama sonucu bol keseden top kaybı, kondisyon yetersizliğinden dolayı oyunu yürüyerek oynama çabaları, top sadece ayağa gelince aksiyon gösterme, Arda' nın hız eksiği, son vuruşlardaki eksiği (buna orta açmadan şutlarına herşeyi ekleyebilirsiniz)..

Benim ilk istediğim, Galatasaray' ın düzenli bir oyun oynaması. Kim ne yapacağını bilsin, herkes ortak hareket etsin.

Ver topu Arda' ya, Arda üç kişi arasına girsin. Topu otuz saniye ayağında tutsun, sonra aldığı yere geri pas. Kewell bile ilk geldiğinde daha iyi oynuyordu, ne biçim antrenman ne biçim hazırlık yapıldı, ne gösterildi ne taktik verildi futbolculara ben anlamdım son sezon.

Önce hangi sistemi oynayacağımızdan çok, hakikaten "sistem" ile oynamamız önemli.

Ondan sonra da transferler. Şayet bence orta sahaya (ne Topal' ın, ne Barış' ın ne Ayhan' ın yeterli olduğunu düşünüyorum) hakikaten oyunu iki yönlü oynayan, dayanıklı; tekniği olan ve doğru kararlar verebilen, sürekli oyunun içinde olan bir orta saha oyuncusu lazım.

Sağ ve sol beklerin çok yüksek kondisyona sahip oyuncular olması lazım, sürekli koşmaları, doksan dakika boyunca durmamaları lazım. Orta açabilmeleri, bacaklarını kullanmayı bilmeleri lazım.

Ben "temel" ilkelerin eksik olduğunu düşünüyorum.
    - En bşata kondisyonsuzluk; dolayısıyla maç içinde sadece ilk 25 dakika ne yaptığının farkında olan dutbolcular.
    -Orta açamamak. Bizim takımda bir oyuncu yok ki, sağ çizgide ayağına topu verin, topu sürsün ve doğru yere orta açsın.
    -Alışkanlık belli; "topu sür, dur, geri dön, nefes al, ortayı öyle aç."
    -Şut çekerken ya abanmak, ya da kaleciye bowling topu yuvarlar gibi vurmak.
    -Alan savunması yaparken kademe oluşturamamak.
    -Adam marke ederken bunun sadece gerisinde durarak yapıldığını sanmak.
    -Defans çizgisi oluşturamamak.
    -Defans oyuncularının kendilerini oyunun bir parçası olarak görmemeleri; oyunun içinde olmamaları.
    bir sürü şey geliyor aklıma yazdıkça, sorun "sistemli oynama" sorunu. Futbolcularımızın malesef çoğu fizik yönden zayıf oyuncular, ve futbolun %70' i fizik, %30' u teknik. ilk otuz dakikadan sonra koşamayan, üç dakika durup bir dakika koşabilen oyuncular "mahkum oynamaya" mahkum oluyor. Adamın gücü kalmamış mücadele etmeye, top kontrolü iyi olsa kaç yazar. vücudunu geliştirmemiş ikili mücadelede vücudunu kullanamıyor, faul yapmak zorunda kalıyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Çok ii noktlara değinmişşsin..

Bence rijkard ın 4-3-3 oynaması için takımda pas özelliği yüksek oyuncular olması lazım defanstaki oyuncular da meira gibi ileri oynamalı pas hatası yapmamalı.Ayrıca defansı çok ileri çıkardığı için hızlı olması lazım servet bu noktada bi soru işareti.Bence Galatasaray'a bi tane forvet de lazım Baros sağ da da oynayabilir hızından dolayı ayrıca iyide top sürüyo.Ayrıca Arda'nında sol çizgiden kurtulması lazım 4-3-3 oynamak istiyorsak daha çok ceza sahasına kat etmesi lazım çizgiden fazla bi ayrımıyor...

Mesaj Yetkileri