Sayfa 57 / 896 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon
1,681 ile 1,710 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bugün Radyospra bağlanan kayserisporun 2. başkanı Türker Horoz Mehmet Topuzla sürekli görüştüğünü söyeleyerek ''Mehmet Topuz 2 gün içerisinde Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacaktır'' dedi.

İnşallah artık bu transferde sonuçlanır

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

luis felipe scolari özbekistanın bunyodkar klübü ile sözleşme imzalamış bu takımı böle bir teknik adamı alabildiğine göre fener istese çok rahat alırdı gitti daumu aldı nese hayırlısı olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Kayserispor Başkan Yardımcısı olaya hemen hemen netlik kazandırdı.

''Mehmet 1-2 gün içerisinde Fenerbahçe'ye imza atacak. Bize, siz ne diyorsanız o olacak'' dedi.

diye konuştu radyospor'a.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    luis felipe scolari özbekistanın bunyodkar klübü ile sözleşme imzalamış bu takımı böle bir teknik adamı alabildiğine göre fener istese çok rahat alırdı gitti daumu aldı nese hayırlısı olsun
    Özbekler en az 10 milyon veriyorlardır senelik. Türkiye'de bir teknik direktöre bu kadar para verecek takım yok.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Kayserispor Başkan Yardımcısı olaya hemen hemen netlik kazandırdı.

''Mehmet 1-2 gün içerisinde Fenerbahçe'ye imza atacak. Bize, siz ne diyorsanız o olacak'' dedi.

diye konuştu radyospor'a.
    Türker Başkan dediyse olur o iş adam Kayserinin mafyası

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Topuz imza atarsa boşluktaydım, şaşırdım, özüe dilerim, artık bu forma için mücadele edeceğim ve giydiğim formanın hakkını vereceğim der. Sonra da kendini taraftara kabul ettirebilmek için çok fazla mücadele etmesi gerekir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

F.Bahçe 3. imzayı attırıyor!

(SPORX ÖZEL) Transferde taarruza geçen Fenerbahçe'de imzalar ardı ardına atılmaya başlandı. Takımın başına Alman teknik adam Christoph Daum'u getiren, Sivasspor'un yıldız oyuncusu Fabio Bilica ve Gaziantepspor'un deneyimli oyuncusu Bekir İrtegün'e imza attıran sarı-lacivertlilerde sıradaki isim Bursaspor'un genç golcüsü Sercan Yıldırım.

Gün boyunca Fenerbahçe Kulübü'nde bulunan Sercan'ın menajeri Efgan Erciyas'ın, yıldız oyuncunun transferi için sarı-lacivertli kulüple her konuda anlaştığı öğrenildi. Transferin önündeki tek engel Bursaspor yönetiminin belirsizliğiydi. Yeşil-beyazlılarda Başkan İbrahim Yazıcı ile yola devam kararı da Fenerbahçe için olumlu bir gelişme teşkil etti.

Bursaspor yönetimi bugüne kadar gerek yurt dışından gelen teklifleri öne sürerek, gerek taraftar baskısı, gerekse de yönetim belirsizliği nedeniyle bu transfere bir türlü onay vermemişti. Sercan Yıldırım'ın menajerinin, Bursaspor yönetimiyle çarşamba günü son kez bir araya geleceği ve Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde koştuğu genç oyuncunun trasferini büyük olasılıkla para artı oyuncu vererek noktalayacağı öğrenildi.

Bu transferle ilgili resmi açıklamanın bir-iki gün içinde yapılması bekleniyor.

Sercan Yıldırım, geçtiğimiz sezon Bursaspor formasıyla 30 maça çıkarken, 11 defa ağları sarstı. Samet Aybaba ile birlikte forma şansı yakalayan genç oyuncu, sürati ve futbol zekasıyla dikkat çekiyor.

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

bir gs li olarak eğer fener sercanı alırsa çok iyi bir transfer olur ama umarım yedek klübesine mahkum etmezler çoçuğu

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Topuz transferi netlik kazanmaya başladı. Aziz Başkanımızın açıklamalarından sonra camia olarak topuzu kabullenebiliriz. Aziz Başkan ne derse o
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sercan iyi transfer olur. İlhan'ın bu sezon kiralık verilmesi gerekir artık. Belki takasta kullanılacak oyuncu bile olabilir. Artık bir yere kiraya gidip kendini ispatlayıp geri dönmeli İlhan.

Özer transferi de gerçekleşirse, Topuz da eğer gelirse, defansın solu için yerli bir transfer daha yapılarak yerli transferi sonlandırılır diye düşünüyorum. Zaten Türkiye'den alınavbilecek oyuncular belli, biz yabancı transferleri bekliyoruz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    bir gs li olarak eğer fener sercanı alırsa çok iyi bir transfer olur ama umarım yedek klübesine mahkum etmezler çoçuğu
    Daum'un lig maçlarında tek forvetle oynamayacağını düşündüğümden eğer yabancı forvet transferi yapılmazsa mutlaka şans bulacaktır. Tabi Semih ve Güiza'yı kesemez muhtemelen. Tek forvet oynarsak ise daha az şans bulur, yine de şu anki İlhan'dan daha iyi halde, oyuna girdiğinde etki edebilecek bir oyuncu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Transferde çok hareketli günler yaşanıyor.

M.Topuz, Sercan, Özer, Hamit, Poulsen, bakalım neler olacak?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Daum'un lig maçlarında tek forvetle oynamayacağını düşündüğümden eğer yabancı forvet transferi yapılmazsa mutlaka şans bulacaktır. Tabi Semih ve Güiza'yı kesemez muhtemelen. Tek forvet oynarsak ise daha az şans bulur, yine de şu anki İlhan'dan daha iyi halde, oyuna girdiğinde etki edebilecek bir oyuncu.
    çok haklısın eğer çift forvet oynatırsa daum herhangi bir sakatlık durumunda forvetlerini yerini doldurabilir alınırsa güzel transfer olur

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Poulsen reddetti.

LigRadyo'ya göre Hamit şuan imza için İstanbul'da...
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Hamit'in geleceğini pek zannettimiyorum ki Bayern'de bırakmaz zaten.Bıraksa bile avrupada futbol oynar.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Pişekar View Post
    Hamit'in geleceğini pek zannettimiyorum ki Bayern'de bırakmaz zaten.Bıraksa bile avrupada futbol oynar.
    Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Poulsen reddetti.

LigRadyo'ya göre Hamit şuan imza için İstanbul'da...
    ...............

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

eğer Sercan Yıldırım bu ıkılyı kesebılecegını dusunuyorsa oyle gıtsın derım, eğer ki 11 sansı bulamazsa sımdı daha cok erken gıtmesı ıcın Bursaspor'da bıraz daha egıtım gorup tam anlamıyla gıtmesı gerektıgını dusunuyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    eğer Sercan Yıldırım bu ıkılyı kesebılecegını dusunuyorsa oyle gıtsın derım, eğer ki 11 sansı bulamazsa sımdı daha cok erken gıtmesı ıcın Bursaspor'da bıraz daha egıtım gorup tam anlamıyla gıtmesı gerektıgını dusunuyorum..
    Haklısın Serhat.

Semih bile daha doğru düzgün şans bulamazken. Sercan'a yazık olur malesef.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet aynen öyle birde Sercan şuanlık herşeye kapılıp gitme yaşında..

ALLAH göstermesin Emreciksin gibi olursa o dahada kötü..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Hamit gelirse Poulsen'e gerek kalmaz Emre ile süper ikili olurlar.

Çizme'den umut yok

Fenerbahçe'ye İtalya'dan iki kötü haber birden geldi. Sarı Lacivertlilerin transfer listesinde oldukları bilinen Juventuslu Poulsen ve Milanlı Seedorf Fenerbahçe'ye gelmeyi düşünmedikleri açıkladılar.

Teknik Direktör Daum'un ısrarla isterdiği Danimarkalı orta saha oyuncusu Poulsen'in menajeri Joern Bonnesen, Tuttosport'a yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin 7 milyon Euro luk bir teklif sunduğu, Juventus'un da Danimarkalı oyuncuyu satmaya hazır olduğunu, ancak Poulsen'in sarı lacivertlileri reddederek Juventus'ta kalmak istediğini söyledi. Menajer Bonnesen, Poulsen'in İtalya'yı çok sevdiğini, bu nedenle Çizme dışına çıkmak istemediğini belirtirken, Tuttusport, bu açıklamaya rağmen Fenerbahçe'nin bu transferde çok ısrarcı olduğu ve Juventuslu futbolcuyu almak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu da ileri sürdü.

Sarı-Lacivertlilerin peşinde olduğu diğer bir orta saha oyuncusu Milanlı Seedorf ise Skoy Sport kanalına yaptığı açıklamada, Ancelotti'nin kendisini Chelsea'ya götürmek istediğini ancak Milan'da kalmaya kararlı olduğunu belirtirken, Fenerbahçe'den hiç söz etmedi.

//
    ligtv.com.tr

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Hamit İstanbul'da fakat tedavisi için Milli takım doktoruna geldi.Fakat Fenerbahçeli yöneticilerin de Hamitle görüşme yapacağı söyleniyor.

Hamit gelirse nerede oynayacak? Sağ kanat için Özer, Topuz alınırsa, bir de mevcut oyuncular var, sağ kanada 3 tane yüksek bonservisli oyuncu almak akıl işi değil ama Hamit orta sahanın ortasında oynayacak bir oyuncu. Alınırsa orta saha süper olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Özer ortasahanın her yerinde oynayabiliyor. Sol kanat için Uğur'dan daha iyidir.

Hamit gelirse esas mevkisi olan ortasahada Emre ile beraber oynar(Hamit %51 gelmeyecek)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sercan Yıldırım müthiş transfer ama bu sene Bursa'ya kiralayalım . Semih bile yedek kalırken Sercan bu takımda oynayamaz fazla zorlamaya da gerek yok . 4 5 yıl kontrat imzalayıp bir sene Bursa'da oynasın . Ondan sonra Güiza da Semih de gider zaten Sercan da yıpranmadan uzun yıllar hizmet edet klübüze. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe, Selçuk Şahin'in ardından sözleşmesi sona eren Volkan Demirel ile de yeniden anlaşma noktasına geldi. Sarı lacivertliler iki gün içinde milli kaleci ile resmi sözleşme imzalayacak.

İSTANBUL - Transfer dönemine hızlı bir başlangıç yapan Fenerbahçe yönetimi Volkan Demirel ile de yeniden imza aşamasına geldi. Milli oyuncunun menajeri Erdinç Şehit ile kulüp binasında bir araya gelen yönetim, aradaki pürüzlerin büyük bölümünü giderdi.

Menajer Erdinç Şehit, görüşme sonrasında yaptığı açıklamada "Fenerbahçe kaptanına yakışır bir görüsme yaptık. Hem biz hem de Fenerbahçe kulübü birlikte yola devam etmek adına çok önemli adımlar attık. Aradaki pürüzlerin büyük bölümü halledildi. Bir iki gün içinde Volkan çok sevdiği Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacaktır" şeklinde konuştu.

Sarı lacivertli yönetim, Mehmet Topuz konusunda da bir kaç gün içinde net bir gelişme sağlanmasını bekliyor. Kayserispor'dan sözleşme fesih kağıdını resmen alan yönetimin, Mehmet Topuz'u görüşme masasına çağırması ve yaşanabilecek olumsuz bir gelişme durumunda da Futbol Federasyonu’na resmi şikayetini yapması bekleniyor.

Ntvspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

sayin fenerbahceli arkadaslarim buyrun usenmez iseniz bir okuyun derim

Konu: Bekir İrtegün'ün Gaziantep'ten Fenerbahçe'ye transferi.
    Kaynaklar Milliyet, fenerbahçe.org, AA dır.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Bekir İrtegün'ün Fenerbahçe'ye transferinin gerçekleşmemesinde karşı tarafın tavrının büyük etken olduğunu belirterek, ''Kendileri bir fiyat verdi, biz de karşı fiyatımızı sunduk. Anlaşamadık. Hiçbir güç sezon sonunda bizden bedavaya futbolcu alamaz, bu böyle bilinsin'' dedi.
    İbrahim Kızıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Kulübünün internet sitesinden, ''Bekir İrtegün transferini askıya aldık. futbolcunun sözleşmesi sezon sonu sona eriyor. Bekir ile sezon sonunda anlaşacağız'' şeklindeki açıklamalarını hoş karşılamadığını belirtti.
    ''Fenerbahçe gibi büyük bir kulübe bunları yakıştıramıyorum. Bunlar hiç etik davranış değil. Bekir'in hangi kulübe gideceğine kulüp başkanı olarak ben karar veririm, Fenerbahçe yönetimi değil. Kulüp başkanı olarak Gaziantepspor'un çıkarlarını düşünmek zorundayım. Ben burada kendi ticarethanemi işletmiyorum.

Fenerbahçe, Bekir'e talip oldu. Ancak verdiği rakam çok komik olduğu için Bekir'i Fenerbahçe'ye vermekten vazgeçtik. Fenerbahçeli yöneticiler sanki Bekir kendilerinin malıymış gibi açıklamalar yapıyor. Bu etik değil. Bekir Gaziantepspor'un sözleşmeli futbolcusu. Şu anda da Gaziantepspor'da forma giyiyor. Kimse bizim lisanslı futbolcumuz hakkında açıklama yapamaz. Bekir'in hangi kulübe vereceğimize ben karar veririm. Bizim haberimiz yokken Bekir ile irtibat kurulMuş ve bu futbolcunun kafası karıştırılmış, anlaşmaya varılmış ve sonra bizim haberimiz oldu. Ben Bekir için 3,5 milyon dolar istedim, sonra 2 milyon dolara, son olarak da 1,5 milyon dolara indim. Ancak bunlar şimdi de yok kardeşim 500 bin dolara vereceksin diyor. Vermezsen sezon sonu ben şu paraya alırım diyor. Gaziantepspor büyük bir camia, Fenerbahçe ne ise Gaziantepspor da odur.''

Ve Gaziantep Başkanı Kızıl'ın açıklamalarına Fenerbahçe resmi sitesinden verilen cevap. Özellikle kölelik kısmını daha dikkatli okumanızı tavsiye ederim.
    Açıklamanın başlığı "kınıyoruz!"

"Sayın Kızıl, yaptığı açıklamasında "ben bir ticarethane işletiyorum" diyerek kendisinin spor adamlığından uzak ve nasıl bir anlayışta olduğunu da açıkça ortaya koymaktadır. Oysa ki Sayın Kızıl ne Gaziantepspor Kulübü'nün ne de Bekir İrtegün'ün sahibidir. Bu itibarla köle ticareti zihniyeti ile bir futbolcuyu onun rızası dışında bir başka kulübe satma gibi bir hakkı ve yetkisi olmadığı gibi Gaziantepspor Kulübü adına belli bir ekonomik değeri olan söz konusu transferi de bedelsiz olarak yapamaz. Üzülerek görüyoruz ki Gaziantepspor'un efsane başkanı Sayın Celal Doğan'dan başkanlık bayrağını devir alan Sayın Kızıl, kısa sürede Gaziantepspor'un uzun yıllar ve büyük emekler ile yarattığı saygın duruşu ayaklar altına almış ve bu anlamda kulübünü geriye götürmüş ve götürmektedir.

Bu vesile ile belirtmek isteriz ki kendisinin de bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu her fırsatta ifade eden Sayın Kızıl, Fenerbahçe ismini ağzına alırken bundan sonra iyi düşünmeli ve hatta kulübümüzün büyük ismini bir daha ağzına almamalıdır. Fenerbahçe ismi Sayın Kızıl'ın kavrayamadığı kadar ağır ve kutsal değerler ifade etmektedir. Bizler için kutsal olan bu değerler parasal kaygı ve düşünceler ile kirletilemeyecek ve bu uğurda ağza alınamayacak kadar önemlidir. Aynı şekilde kurtuluş savaşımızın önemli kalelerinden Gaziantep şehri ve onun takımının ismi de Sayın Kızıl'ın kirletemeyeceği kadar şereflidir ve bizim için de önem ifade etmektedir."

Bundan sonrası daha da ilginç.
    Kulüple anlaşamaması halinde ne yaptıklarını Bekir'in Fener'e gelmeden önce bir hafta önce yaptığı şu açıklamadan daha net anlayabilirsiniz:
    "Ara transfer döneminden sonra Fenerbahçe ile yaptığım tek bir görüşme oldu. Bunu ilk kez açıklıyorum o dönemde Fenerbahçe ye verdiğim bir söz var"

Yani Bekir'in sözleşmesi sürerken Antep Bekir'i satışa çıkarıyor.
    FB Antep ile görüşüyor ama anlaşamıyor.
    O zaman Bekir ile görüşüyor ve "sezon sonunu bekle, bize bedava gel" sözü alıyor.

Bekir transferinde, etik davranan fenerbahce, etik davranmayan gaziantepspor.
    Topuz transferinde etik davranan yine fenerbahce, etik davranmayan besiktas.

Buna gulerim iste. Cokda zaman gecmedi sadece 6 ay once oldu bunlar. Herkes balik hafizali herkes...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yazıyı okumadım ama sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala oyuncu istediği takımla transfer görüşmesi yapabilir. Burada hatalı olan nedir? Fenerbahçe o dönemde gel Gaziantep sen de para kazan dedi ama kabul etmediler ve sözleşmesi sona erince transfer gerçekleşti.

Yanlış bir durum göremiyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şimdi yazıyı okudum. Fenerbahçe resmi sitesinden verilen cevap Bekir'i Fenerbahçe'ye vermem, gerekirse Fenerbahçe harici her takıma bedelsiz veririm demesinin ardından gerçekleşmişti.

Fenerbahçe sözleşmesi 6 ay sonra sona erecek oyuncuya kulübü de kazansın diye teklif sunuyor ama kabul edilmiyor. Gaziantep alamadığı paraya yansın, Bekir yine Fenerbahçe'ye geldi, hem de bedavaya.
    "YÜCE ATATÜRK"

Fenerbahçe'nin yaptığı nasıl etik değil anlayamadım ? "rıdvanv" bir şekilde Fenerbahçe'ye çamur atmaya uğraşıyorsun,ama bu çabaların boşuna.Ortada Fenerbahçe'nin yapmış olduğu bir yanlışlık yok ki.

Sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala her futbolcu istediği takımla transfer görüşmesi yapabilir.

Mesaj Yetkileri