1 ile 30 arası toplam 1012 sonuç

Konu: Ankaragücü Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Ankaragücü'nün savunma oyuncusu Abdullah Elyasa Süme'nin, İspanya'nın Malaga kulübüyle anlaştığı öğrenildi.

Hürriyet'in haberine göre, Orta saha oyuncusu Semavi Özgür'ün Bursaspor ile anlaşmasının ardından Abdullah Elyasa Süme de takımdan ayrılıyor.

Almanyı'nın Köln ve Hannover kulüplerinden de teklif alan Elyasa'nın, İspanya'nın Malaga kulübü ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Başkent ekibiyle sözleşmesi sona eren Elyasa'nın, anlaşmada bir problem olmaması halinde önümüzdeki sezon Malaga forması giymesi bekleniylor.

İspanya La Liga'da mücadele eden Malaga, geçtiğimiz sezonu 8. sırada tamamlaşmıştı.

Goal
    Çok ilginç, ilginç..
    Anlamadım ben bu işi.Malaga sağ bek olarak başka alternatif bulamadı mı?
    İspanya futbolu daha teknik bir lig, Elyasa için çabukluğunu kullanacağı bir lig daha iyi olurdu.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Çok ilginç, ilginç..
    Anlamadım ben bu işi.Malaga sağ bek olarak başka alternatif bulamadı mı?
    İspanya futbolu daha teknik bir lig, Elyasa için çabukluğunu kullanacağı bir lig daha iyi olurdu.
    Tekniğinin çok kötü olduğunu düşünmüyorum. Pozisyon bilgisi bir çok oyuncumuzdan da iyi. Elyasa'ya başarılar...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Tekniğinin çok kötü olduğunu düşünmüyorum. Pozisyon bilgisi bir çok oyuncumuzdan da iyi. Elyasa'ya başarılar...
    Tekniği çok kötü demedim ki zaten..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Default Ankaragücü'nde 3 İmza !!

Ankaragücü, iç transferde Mehmet Yılmaz ve Metin Akan ile yeniden anlaşırken, Akçaabat Sebatspor'dan Emre Aygün'ü de renklerine bağladı.

Alınan bilgiye göre, Mehmet Yılmaz ve Metin Akan ile bugün yapılan görüşmeler sonunda yeniden anlaşma sağlanırken, iç transfer görüşmelerinin en kısa sürede tamamlanacağı ve dış transfere hız verileceği öğrenildi.

Bu arada Akçaabat Sebatsporlu 24 yaşındaki forvet Emre Aygün ile de anlaşan sarı-lacivertli kulübün yönetimi, golcü futbolcunun gelecek sezon Ankaragücü forması giyeceğini açıkladı.

Maraton

Mesaj Yetkileri