Sayfa 29 / 1204 İlkİlk ... 19272829303139791295291029 ... SonSon
841 ile 870 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Özbekistan 1. Ligi’ni ikinci bitiren Pakhator’un başkanı Babayan, Samet Aybaba’ya teknik direktörlük teklifinde bulundu. Aybaba yıllık 2 milyon euro’ya ‘Evet’ derse Özbekistan’a gidecek. Babayan’ın Galatasaray’dan Sabri, Beşiktaş’tan Rüştü ve Gökhan Zan’ı da istediği belirtildi.

Sabri'ye talip çıktı

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Sabri Özbekistan'a gideceğine ölür daha iyi bence zaten Özbekistan'a gittiğinde ölmüş olacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Özbekler çok para veriyor futbol için. Scolari bile Zico'nun eski takımı Bundyokor mu ne ona transfer olmuş.
    Sabri yıllık 3mn€ deseler koşarak gider

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Koşarak gitse bile bence futbol hayatını çok olumsuz yönde etkileyecek bir hamle olur..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gitsin..Birazda özbek kuşlarını vursun..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
    Koşarak gitse bile bence futbol hayatını çok olumsuz yönde etkileyecek bir hamle olur..
    Burada çok olumlu etkliyor Bence gitsin, hiç değilse para kazansın.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Sheriff , bak şimdi onlar kahrolmustur sana yaranamadıkları için .
    Kahrolup kahrolmamalarından sanane? Benim söylediğim laftan sanane?
    Ya yazma ya düzgün mesaj yaz..
    Last edited by Sheriff : 10.Haziran.2009 at 00:31

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    Carrusca Cruz Azul kirasında ne fiziksel ne de mental olarak geliştiremedi kendini, ilk maçların ardından kulübeye kazık çaktı. Bir daha saha da bile görünmedi. Bu halde ki bir oyuncunun takıma kazandırılması, performans beklenmesi çok büyük süreçtir. Tutup tutmayacağı bile meçhul zaten. Herşey bir yana, yabancı kontenjanı boşluğu için gönderileceğini düşünüyorum.
    Carrusca'nın Cruz AzuL da sakatLık geçirdiği için bekLenen performansı veremedi ve yedek kLubesine kazık çaktı...

Carrusca gerçekten iyi bi futboLcu ama iLk oLarak mentaL anLamda güçLenmesi Lazm ben bunu Rijkaard'ın yapabiLeceğine inanıyorum. Carrusca zaten GS'deyken 2 maç mı 3 maç mı ne 11'de çıktı biri ilk maçıydı geLdikten 3-4 gün sonra oynamıştı daha oyun stiLini biLmio Türkiyenin iLetişim yok falan 2. Maçı LiverpooL oLdu onda da coştu zaten ama yine yedek bırakıLdı sonra 3. maçta kafa oLarak bittiği için oynatıLmayacağı beLLi oLduğu için oynamadı bu kadar bunun açıkLaması değerLendiriLebiLirse iyi para edebiLecek bi oyuncu Carrusca.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hala mı Carrusca, Cafercan ? Onların bu takımda işi yok. Balonduular ve söndüler. Kabul edin artık şunu, daha fazla beklenti içine girmeyin

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

valla carrusca'ya tahammülümüz kalmadı artık hiç gerek yok...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Carrusca Yaşıyormu hala ya Yine dandik bi klübe vermemiz lazım onu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Arkadaşlar sizde de sabır denilen bişi yok
    Hele bi gelsin bi hazırlık maçı yapsın bi bakalım durumu nasıl diye..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sabredecek ne var ki? Galatasaray 25ine merdiven dayamış bir adamın iyi oynamasını bekleyecek, onu egitecek kulüp degil. Floryaya geri dönemez onlar. Ne Carrusca, ne Cafercan nede Necati.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Kahrolup kahrolmamalarından sanane? Benim söylediğim laftan sanane?
    Ya yazma ya düzgün mesaj yaz..
    Tamam bir daha mesaj yazarken sana ö.m atarım , ne zaman mesaj yazacagımıda sana sormam , burayada gelip Sabri bana ne yapsa yaranamaz yazarsan böyle bir cevap alman normaldir.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sarı fırtına yolda

10 Haziran 2009 Çarşamba * 08:31

Cimbom'un peşinde olduğu Barcelona'nın yıldızı Gudjohnsen'in, İspanyol gazetecilere "Büyük olasılıkla Galatasaray'a gideceğim" dediği belirtildi.

Cimbom'un peşinde olduğu Barcelona'nın yıldızı Gudjohnsen'in, İspanyol gazetecilere "Büyük olasılıkla Galatasaray'a gideceğim" dediği belirtildi.

Galatasaray'ın yeni hocası Rijkaard'ın kendisini istediğini vurgulayan İzlandalı golcünün, "Rijkaard'a 'Sen varsan ben de varım' cevabı verdim. Umarım bu transfer gerçekleşir" ifadesini kullandığı kaydedildi.

Sarı fırtına geliyor

Barça'nın ünlü golcüsü Eidur Gudjohnsen, "Rijkaard varsa ben de varım" diyerek transfere yeşil ışık yaktı.

Rijkaard'a imza attırarak dünya çapında ses getiren Galatasarayımız, yeni bir bomba daha patlatmak üzere. İki sezondur Eidur Gudjohnsen ile ilgilenen ancak transferinde yol alamayan sarı-kırmızılılar, Rijkaard'ın havası ile birlikte İzlandalı
    CHRYSLER C3
    2006 / 73.000 km
    45.000 EUR
    golcüyü kadrosuna katmak için gün saymaya başladı. Hollandalı hocaya övgü yağdıran Gudjohnsen,

İspanyol basınına "Rijkaard'ın olduğu yerde ben de varım. Büyük olasılıkla Galatasaray'a gideceğim" dedi.

5 MİLYON EURO ÖNERDİ

Bu sözler üzerine Barcelona ile görüşmelerini hızlandıran sarı-kırmızılılar, 2010'a kadar sözleşmesi bulunan oyuncu için 5 milyon euro teklif etti. Başkan Laporta ile yakın ilişkileri bululan Rijkaard'ın da katılımıyla görüşmelerin sürdüğü ve önümüzdeki hafta içinde imzaların atılabileceği bildirildi. 2006'da Chelsea'den Barça'ya transfer olan İzlandalı oyuncu, fazla forma şansı bulamaması nedeniyle kulübünde mutlu değildi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Neill imzaya yakın

10 Haziran 2009 Çarşamba * 08:27

Yönetimimiz, İngiltere'nin West Ham United kulübünde forma giyen Lucas Neill ile her konuda anlaşıldığı iddia edildi.

Yönetimimiz, İngiltere'nin West Ham United kulübünde forma giyen Lucas Neill ile her konuda anlaşıldığı iddia edildi.

Bu transferde aracı olan Kewell vatandaşını ikna ederken, yönetimin son noktayı önümüzdeki hafta koyacağı ve futbolcuyu İstanbul'a getirterek imza attıracağı ileri sürüldü.

Kaynak: Fotomaç
    Last edited by E.Cartman : 10.Haziran.2009 at 15:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Galatasaray sağlam transferler peşinde bu ikisinide alabilrise birde kalaciyle çok iyi yerelere gelebilir buz uefada

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben olsam bu 2 transferi de gerçekleştirmem. Özellikle Lucas Neill yerine çok daha iyi bir oyuncu bulabileceğimize inanıyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lucas Neill bedavaya alınabilecek cok iyi bir oyuncu. Stoper ve sagbek oynayabiliyor. Kariyerinin tamamını EPL de gecirmiş; Milwallde 150 küsür, west ham ve Blackburn takımlarında 260 küsür maca cıkmış. Kalitesiz bir isim olsaydı orada işi olmazdı. İsim olarak bir yıldız olmayabilir, ama ihtiyacımız olan mevkii için alabilecegimiz bir görev adamı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Meira transferinde de bunları konuştuk, kaliteli dedik, yarım sezon tutunabildi. Üstelik yaşı da 31 şu anda. Ciddi şüphelerim var bu transfer konusunda. Daha iyi bir isim bulmalıyız bence stoper mevkiine.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

[IMG]http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2009/06/10/fft17_mf277154.Jpeg[/IMG]
    Rijkaard eski öğrencisi için devrede

Yeni sezona bomba gibi transferlerle başlamak isteyen G.Saray’da Giovanni dos Santos için girişimler hızlanmaya başladı. Frank Rijkaard’ın, Barcelona’dan eski öğrencisi olan ve şu anda İngiliz temsilcisi Tottenham’da forma giyen 20 yaşındaki Meksikalı yıldıza ’seni almak istiyorum, bir yere imza atma’ şeklinde yaptığı telkin üzerine sarı-kırmızılılar harekete geçti. G.Saray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, yarın Amsterdam’a uçarak Hollandalı teknik adamla Giovanni dos Santos’un transferiyle ilgili buluşacak.

İkili buradan da Londra’ya uçarak Tottenham’la, Giovanni için bir görüşmede bulunacak. Meksikalı yıldız sarı-kırmızılı takıma gelmeye oldukça sıcak bakarken, İngilizler de yaklaşık 5 milyon Euro talep ediyor.

‘BÜYÜK PROJE İÇİN GELDİM’

G.SARAY’A iki yıllık imza atan Rijkaard, Hollanda’ya döner dönmez hemen Dos Santos’u arayarak ilginç bir teklifte bulundu... Hollandalı teknik adam genç futbolcuya “Ben G.Saray’a büyük bir proje için geldim. En az 4 yıl burada kalmayı planlıyorum. Benim yanıma geleceksin. 4 yıl sonra seni kendi ellerimle Avrupa’nın en büyük kulüplerine yollayacağım. Sen para sorununu da düşünme... Benim yanıma gel. Yeniden eski parlak günlerine döneceksin” diyerek Meksikalı eski öğrencisini G.Saray’a gelme konusunda ikna etti. Bu konuşma sırasında Hollandalı teknik adamın G.Saray’daki gerçek sözleşmesinin süresi de ortaya çıktı... Tam 4 sezon!

MALİYETİ ÇOK DAHA DÜŞÜK

YÖNETİM ise bu durumdan çok memnun... Çünkü Dos Santos’un maliyeti Castillo’ya göre çok daha ucuz... Castillo’yu Shakthar, Olympiakos’tan 23 milyon Euro’ya almıştı. Ve kendisinden faydalanamayarak iki sezon üst üste kiraya göndermişti. Şimdi ise satmak istiyorlar ve en az 12 milyon Euro talep ediyorlar. Dos Santos ise Barcelona’dan Tottenham’a 6.5 milyon Euro’ya gitmişti. Tottenham’daki hoca değişiminden sonra ligin ikinci yarısında Ipswich Town’a kiralanmıştı. Tottenham genç oyuncuyu 4-5 milyon Euro arasında elinden çıkartmayı düşünüyor.

MENAJERİ DE ‘OKEY’ VERDİ

OYUNCUNUN menajeri ise tanıdık bir isim... Pini Zahavi. Zahavi daha önce Rüştü’nün menajerliğini yapmış ve tecrübeli file bekçisini Barcelona’ya götürmüştü. Zahavi bu transferin mümkün olduğunu, oyuncusu Dos Santos’un Rijkaard’ın gittiği her yere gidebileceğini belirterek “Giovanni, Rijkaard’a çok inanıyor. Onunla çalışmak istiyor. G.Saray’a transferi bunun için mümkün” diye konuştu. G.Saray ise bu transfer için tüm maddi imkanları seferber etmiş durumda.

ÜSTÜNEL-RIJKAARD BİTİRECEK

SARI-KIRMIZILILAR 4-5 milyon Euro arasındaki bonservis bedeli için Tottenham ile masaya oturacaklar. Bu parayı ya bir sene kiralık önümüzdeki sezon satın alma opsiyonuyla ödemek ya da bonservisi satın alıp parayı 3 yılda ödemek gibi iki seçeneği masaya koyarak Tottenham’ı ikna etmeye çalışacaklar. Bu transferin bu hafta yönetici Haldun Üstünel ile teknik direktör Frank Rijkaard’ın Amsterdam’da buluşmasından sonra bitmesi bekleniyor.

Kaynak: MiLLiyet

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

İşte Rijkaard'ın yönetime verdiği rapor

Aslan’ın hocası takımı kasetlerden izledikten sonra Lincoln, Hasan, Ümit ve Aykut’un gitmesine karar verdi. Rijkaard yönetime, Nonda ve Sabri’den yararlanacağını bildirdi

Galatasaray’da yaprak dökümü mevsimi geliyor. İmza attıktan sonra Cim-Bom’un maç kasetlerini alıp ülkesine dönen Aslan’ın yeni hocası Rijkaard, yönetime futbolcular hakkındaki raporunu verdi. Hollandalı teknik adam, oyuncuları tek tek değerlendirdiği raporunda başta Brezilyalı yıldız Linclon olmak üzere 5-6 ismi gözden çıkardı.

Galatasaray bir yandan yeni transferler ile kadrosunu güçlendirmeyi planlarken, bir yandan da yurt dışından Servet ve Mehmet Topal için gelen transfer tekliflerine direniyor. Frank Rijkaard'ın, Galatasaray'ın maçlarını izledikten sonra öncelikle bu iki oyuncunun kesinlikle satılmaması yönünde istekte bulunduğu öğrenildi. Ancak Mehmet Topal'ın gitmek için diretmesi durumunda sarı kırmızılı yönetimin başarılı ön libero yerine alternatif transfer arayışında bulunduğu bildirildi. Mustafa Sarp ile bir gün önce mukavele imzalayan sarı kırmızılıların ayrıca Manisaspor'un 24 yaşındaki ön liberosu Yiğit İncedemir'i düşündükleri ileri sürüldü. Ancak 2011 yılına kadar kulübü ile sözleşmesi bulunan Yiğit için Galatasaray'ın, takas teklifinde bulunacakları ifade edildi.

DİSİPLİNSİZ, BENİM SİSTEMİME UYMAZ

Rijkaard’ın raporunda Lincoln için ‘Yetenekli ama disiplinsiz. Benim oyun sistemimde yararlı olamaz’ yazdığı belirtildi. Hollandalı hocanın ‘Hasan ve Ümit hiç verimli olamamışlar. Aykut kalede güven vermiyor. Linderoth ve Serkan Çalık’tan da yararlanamayız. Ama Sabri ve Barış faydalı olur’ yazdıği bildirildi.

NONDA İŞİME YARAR

Aslan’ın yeni hocasının Nonda’nın kalmasını ‘Az oynatılmış. Ben Nonda’dan verim alırım’ sözleriyle istediği öğrenildi. Rijkaard’ın Arda için de ‘Bize çok şey katacak. Seneye onu tutmamız zor olur’ diye yazdığı belirlendi.
    Last edited by E.Cartman : 10.Haziran.2009 at 18:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

giovani dos santos keşke gelse ama çok zor hatta imkansız diyorum ben .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Topal Valencia'ya yakın

Galatasaraylı futbolcu Mehmet Topal'ın menajeri Batur Altıparmak, başarılı oyuncunun transferi konusunda İspanyol Valencia ve Sevilla kulüpleriyle görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Altıparmak, Radyospor'a yaptığı açıklamada, milli oyuncunun transferi hakkında, ''Valencia ve Sevilla ile görüşmeler devam ediyor. Tahmin ediyorum Valencia Galatasaray'a teklif yapacak'' dedi.

Batur Altıparmak, Mehmet'in Sevilla'nın ikinci alternatifi olduğunu ifade ederek, ''Mehmet Topal, kalacak mı yoksa Avrupa'ya mı gidecek, bu konuda net bir bilgi veremem. Menajeri olarak birtakım görüşmeler yapıyorum. Ben Valencia ile görüşme yapıyorum. Sevilla ile görüşmelerimiz devam etmesine rağmen Mehmet, Sevilla'nın ikinci alternatifi. Sevilla şu anda Tottenham Hotspurs'dan Didier Zokora'yı transfer etmeye çalışıyor. Eğer Zokora olmazsa Mehmet'i almak için Galatasaray'a başvuracaklar'' diye konuştu.

Yıldız oyuncu konusunda Valenci'nın yöneticilerine gerekli bilgileri verdiğini kaydeden menajer Altıparmak, ''Bize yazılı bir teklif gelmesi durumunda Galatasaray'ın kapısını çalacağız. Mehmet Topal, her futbolcu gibi yurt dışında oynamak istiyor. Ama Galatasaray'da da hiçbir sorunu yok. Buna karar verecek olan Galatasaray. Kulüp izin verirse Mehmet Avrupa'ya gider'' değerlendirmesinde bulundu.

Batur Altıparmak, ayrıca, menajerliğini yaptığı, geçen sezon Hacettepe'de forma giyen Orhan Şam için Galatasaray ve Trabzonspor'un girişimi olduğunu, ancak kulübünün bu futbolcuyu satmak istemediğini söyledi.

10.06.2009
    Kaynak : AA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İyi bir fiyata satılsın..Çok panik bir oyuncu zaten..

Default Necati Ateş Geleceği İle İlgili Konuştu ..

Bonservisi Galatasaray'da bulunan ve İspanya'nın ikinci lig takımlarından Real Sociedad'ta kiralık olarak forma giyen Necati Ateş, Türkiye'ye dönmek istediğini belirtti.

Lig Tv'de yayınlanan "Futbol Gündemi" isimli programa bağlanan Necati Ateş gelecek planlarından bahsetti.

Necati Ateş yaptığı açıklamada "Burada sezon 2 hafta sonra bitiyor. Sezon bittikten sonra Türkiye'ye Galatasaray'a döneceğim. Galatasaray ile hala 1 senelik sözleşmem bulunuyor. Geldiğimde yöneticilerimizle oturup konuşacağız. Şartlarımız uyarsa Galatasaray ile devam etmek isterim.

Aracılar vasıtası ile Yunanistan'dan teklif alıyorum ama benim ilk tercihim Galatasaray. Yöneticilerimizde uygun görürse yeniden Galatasaray forması giymek isterim.

Bu ayın 21'inden sonra Türkiye'ye geleceğim ve Galatasaray yönetimi ile görüştükten sonra planlarımı yapacağım" dedi.

Maraton

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Nihat bu sene Sociedadda 1 gol atmış snaırım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Nihat bu sene Sociedadda 1 gol atmış snaırım
    Pardon Necati
    Last edited by deniz.91 : 10.Haziran.2009 at 19:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Haldun Üstünel bu sezon herhangi bir yerli oyuncunun yurt dışına gitmeyeceğini Arda'nın Ada'ya transfer olacağı söylentileri içinse Arda giderse sadece Galatasaray Adası'na gidebilir dedi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    giovani dos santos keşke gelse ama çok zor hatta imkansız diyorum ben .
    Dos Santos çok genç bir futbolcu olmasına ragmen kariyeri düşüş içerisinde Premier League'e adapte olamadı hatta devre arası Championship ekiplerinden birine kiraya verilecekti. Ben Dos Santos için neden olmasın diyorum ama Tottenham bırakırmı bilemem.

Gudjonsenin faydalı olacağına inanmıyorum [iyi oynarsa bu mesajı koymayın lütfen kaliteli adam sonuçta ]
    diğer adamı da 1 maç falan izlemiştim çok extra bi olayı yok ama sırıtmaz yani

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Dos Santos çok genç bir futbolcu olmasına ragmen kariyeri düşüş içerisinde Premier League'e adapte olamadı hatta devre arası Championship ekiplerinden birine kiraya verilecekti. Ben Dos Santos için neden olmasın diyorum ama Tottenham bırakırmı bilemem.
    Tottenham'ın yeni teknik direktörü Dos Santos'u istemediğini beLirtti zaten devre arasnda gittiği ipswich ide sırtLadı diyebiLiriz premier Lig deki hızLı ve fizik isteyen oyuna aLışamadı tek sorunu bu barceLoNa da A takıma çıktığında Yeni RonaLdinho geLio demişLerdi ben izLediim maçLarda da oyunundan gayet memnundm Hem düşüş içinde oLması daha iyi Rijkaard ve Gs onun için daha iyi oLur geLmeden önce BaRos a da böLe dioduk adam GoL KraLı oLdu KeweLL sakat dedik hem performansı düşüo dedik kaç maç kurtardı bence ön yargıLı davranmamak Lazım genişçe bi düşünüp öLe yorumLamak Lazım...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    inşallah gelir . ayrıca tottenham'da düşüşe geçmesi normal her sene 100 adam geliyo takıma

Mesaj Yetkileri