Sayfa 15 / 22 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 637 sonuç

Konu: FM 2009 - Oyun İçerisinde Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Ne var ki, bunda tarikko, belki adam hakemden izin alıp Gonzales'e "Şu köşeye at" tarzı talimatlar vermiştir.

olabilir ..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Normalde o da bir hata. Penaltının tekrarlanması gerekirdi.
    (/s)

Nesil
    2006

O penaltı gol olmasa, hakemin saymaması doğaldır. Ama gol olmuş sayması ilginç. Büyük ihtimalle oyuna bunun kodu girilmedi....

Yorum yok..

Değişik maç olmuş ezmişsin resmen ama olmamış.. Bu Fm'de insanı delirten özelliklerden birisi gerçekten 20 şut atıyorsun adamlar 1 tane atıyor ve maç berabere bitiyor..

Atamayana Atarlar Hesabı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Thumbs down

Quote Originally Posted by maestro_alper View Post
    Ben oyun çıktığı günden beri oynuyorum ama bakın şimdi nasıl döktürücem !!!

Öncelikle şunu söylemeliyim ki ben hayatımda bu kadar rezil bir CM-FM görmedim !

Hiç bir taktiğin tutmamasını mı istersiniz !
    Hiçbir antrenman paketinin performansa ve sakatlığa çözüm olmamasını mı istersiniz !
    Oyunda orta saha konusunda büyük bir saçmalık var iddia ediyorum hiçbir AMC forvetin arkasında ya da orta sahanın göbeğinde 7 ortalama ile oynayamıyor inanılmaz çıldırtıyo insanı resmen ! DMC'ler hele hele MC'ler rezalet ötesi ! Şimdi takımınıza en baba orta saha oyuncusunu alıyosunuz ve en iyi oynadığı yerde oynatıyosunuz yok abi mümkün değil 5 ile oynuyo adam ya bu nasıl oyun nasıl bi hata nedir bu !!!!

Gelelim forvetlere ! Akıl alacak gibi değil keirrison diosunuz marquinhos diyosunuz pogreb. vs.... kim aklınıza geliosa ! Böyle bişey olamaz ya forvet 5 le oynarmı Allah aşkına !!!!! 34 maçta 10 tane gol atamaz mı ? yok işte atamıyor !

Kalecilerin yaptığı asistler kanını donduruyo insanın , her savunmanın arkasına atılan topun golle sonuçlanmasını çıldırtıyo tat tuz bırakmıyo insanda bu nasıl oyun verdiğim 80 TL haram zıkkım olsun en sonunda bunu söylettiler !

Oyunu aldığım günden beri yaklaşık 50 gündür tek bir sezon bitiremeden oyunu her seferinde kapattım ve biraz sonra da siliyorum ! birine hediye edicem .

Kısacası daha önce söylediğimi tekrar ediyorum verdiğim para haram zıkkım olsun bu insanlara bu kadar keyifsiz saçma sapan hatalarla dolu bir oyun olmamalı . Gece gündüz bu oyunu bekleyen insanlara büyük terbiyesizlik bu söylediklerimi yönetici arkadaşlar mutlaka iletsinler ingiltere'ye LÜTFEN !!!!!
    İyide arkadaşım taktiğin tutmaması sana bağlı maç başı taktik değiştirirsen adamlar taktiğe alışamaz, tutmaz, Çok transfer yaparsan oyuncuların birbirlerine alışma süreci vardır taktik yine tutmaz. Antrenman sistemleri ille de sakatlık önlicek diye bişi yok oyuncu antrenmanda da sakatlanabilir ayrıca doğru ayarlarsan performansa direk etkisi olur. Takım ve oyuncu komutlarını iyi yerleştiremezsen sana messide gelse tıkanır kalır aynı zamanda rakip takımın yaptığı baskıyıda es geçme. Bu söylediklerim oyuna gerçekçilik katıldığının bir göstergesidir. Hataları yok değil ama oyun hiç de keyifsiz değil. Oyunu kötülemek içinde bu kadar abartılmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Görevliler içerde sakatlanan adamı aldılar, Tottenhamlı oyuncular yenik olmanın etkisiyle adamların dışarıya çıkmalarını bile beklemedi, direk kaleye yüklendiler

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

[quote=Togiii;1433010]

Beşiktaşın küme düşmesinden daha çok ligdeki puan durumu gerçekten çok ilginç şampiyon 59 puanla çıkmış belkide tarihin en az puanla şampiyonluğa ulaşan takımlarından birisi ama gerçekten çok zevkli olmuştur lig
    1 maç alıyosun uefaya 1 maç kaybediyorsun düşme potasındasın
    Her şey ortada
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    [quote=sowkay;1449918]
    Quote Originally Posted by Togiii View Post

Beşiktaşın küme düşmesinden daha çok ligdeki puan durumu gerçekten çok ilginç şampiyon 59 puanla çıkmış belkide tarihin en az puanla şampiyonluğa ulaşan takımlarından birisi ama gerçekten çok zevkli olmuştur lig
    1 maç alıyosun uefaya 1 maç kaybediyorsun düşme potasındasın
    Her şey ortada
    Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    FM 09 un FM tarihinin en saçma, en mantıksız ve en hataLı serisi oLduğunu defaLarca söyLememize gerek yok sanırım.. Ama birazdan göreceğiniz SS Ler artık bu oyunun ne kadar amacından saptığının göstergesi oLacaktır..

Boca iLe Copa Sudamericana kupası çeyrek finaL maçındayız. İLk maç depLasmanda. Biz FLuminense oLarak oyun oynamaya çaLışıyoruz ama daha maçın başında iki sakat veriyoruz oyuncuLarı değiştiriyoruz mecburi. Rakibe tek sarı kart yok. Sonra bir sakat daha, bir sakat daha, ve bir sakat daha... Tamaen dağıLıyoruz geriye düşüyoruz ona rağmen beraberLik goLünü buLuyoruz, sonra resmen daLga geçer gibi 4545 metre dışarda oLan bir pozisyona penaLtı ve itiraz eden oyuncum iLe yanında biLe durmayan oLaya tamamen metreLerce uzak oLan adamıma bir kırmızı kart ve maç sonunda bu tabLo çıkıyor ortaya.. AdamLara tek sarı kart biLe yok 6 adamı sakatLıyorLar... Bu kadar mı saçmasın FM, bu kadar mı gerçekcisin sen ya. Bu adamLarın hepsi düşerek kendi kendiLerini sakatLamadıLarya...

YazıkLar oLsun yapanLara yani..

Galiba oyuncular sahaya rakibi öldürmeye çıkmış

gerçekten çok saçma bişey ya :S
    Last edited by sowkay : 28.Mayıs.2009 at 00:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Maça ıyı basladık one gectık ama sora gole engel oalamadık.maç 1-1 bıttı ve penaltılar işte o an her gelen attı 22-21 yendım en son reına kacırdı ve kaznadık.
    22. penaltıyı Robınson atınca dedım al ıste bıda baslıyor ama reına kacırdıbı ara hıc bıtmıcek sandım

Penaltı atışları hiç bitmeseydi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Penaltı atışları hiç bitmeseydi
    Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Merhaba Arkadaşlar hayırlı akşamlar.

Oynadığım oyunda son dakikada bir gol attım, ve bu ofsayt gerekçesiyle sayılmadı, benimde canım sıkıldı nasıl verilmez böyle temiz bir gol diye biraz inceledim şimdi bu hakem bey'in durduğu yer doğru mu sizce?

+ top ayaktan çıkmadan önce hiç bir problem yok ve sayın yan hakem ofsayt veriyor. !

orda durarak neyi belirtiyor anlamış değilim acaba ilk ayaktan çıktığı anda mı ofsayt kararını verdi sayın yan hakem bey.

buyrun ekran görüntüsü.

bende sorun varsa belirtiniz.
    bu fm nin en basit hatalarından

sadece bu kadarsa öpde başına koy
    Last edited by sowkay : 28.Mayıs.2009 at 01:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Adamlar sadece gol yememek icin cikmislar galiba^^ Ayrica bu macta 3. dakika da tek forvet oynayan oyuncularida kirmizi kart gördü (:

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    O Bir Komutan,O Mutasyon Regenlerin Kralı...

Anam bu ne

şampiyonlar ligi finali oynarken maç 2-2 bitti ve uzatmalara gitti. Uzatmalarda 2 gol atıp 4-2 kazandığımı zannederken bi de baktım 4-3 yazıyo. Karşı takım gol atmadan gol atmış gibi gösterildi.Gol 113. dakikada penaltıdan geldi diye yazıyodu ama inceledin o dakikayı gol falan da yok

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by irfankeskin61 View Post
    şampiyonlar ligi finali oynarken maç 2-2 bitti ve uzatmalara gitti. Uzatmalarda 2 gol atıp 4-2 kazandığımı zannederken bi de baktım 4-3 yazıyo. Karşı takım gol atmadan gol atmış gibi gösterildi.Gol 113. dakikada penaltıdan geldi diye yazıyodu ama inceledin o dakikayı gol falan da yok
    bu senin dediğin olay fm 2008de de vardı ve skinden kaynaklanan bi sorundu.maçta gol olmadığı halde olmuş gibi gösteriyordu senin sorunun da böyle bişey olabilir

Quote Originally Posted by juanov View Post
    bu senin dediğin olay fm 2008de de vardı ve skinden kaynaklanan bi sorundu.maçta gol olmadığı halde olmuş gibi gösteriyordu senin sorunun da böyle bişey olabilir
    orijinal skin kullanıyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Karabüklü-Sinop/Ayancıkta

Arrow

O Bir Komutan,O Mutasyon Regenlerin Kralı...

İşte gelleceğin riberysi iyi antreman yaptır olsun ribery
    Veya tevezde olabilir

Nesil
    2005
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Hadi canim
    Yakinda Burkina Faso'danda bir oyuncu cikar
    Burkina Faso değil de Ganalı çıktı ilginç olan bir de Alman vatandaşlığının olması..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Almanya'da Asamoah gibi Almanya'ya gidip oranın milli takımına giden oyuncular vardır, aynı zamanda Almanya'da yetişmiş Türk oyuncular vardır. Oyunda da regenlere böyle özellikler verilirken ilginç bir tesadüf olmuş iki özellik te birden verilmiş oyuncuya Yani buna hata demek yanlış olur bence

Nesil
    2005
    Yer
    Kocaeli

Yok Büyük ihtimal onun babası ganalı,Anasının kökü Osmanlılardan geliyor ama Almanyada büyümüş,orada yetişmiş Alman vatandası olmus. Oğluda 2. vatandaslıgı ordan almıştır. Sinanda melez olmuş ve anası Sinan adını koymulştur
    soyadı Konak orası ayrı bi karışıklık bence babası Almanya'ya işçi olarak gitmiş bi Türk, annesi de Gana'dan Almanya'ya göçmüş biri birinin de Alman vatandaşlığı vardır.. babası Türk simi koydurmuş zorla sanırım karışık bi ilişki işte..

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Almanya'da Asamoah gibi Almanya'ya gidip oranın milli takımına giden oyuncular vardır, aynı zamanda Almanya'da yetişmiş Türk oyuncular vardır. Oyunda da regenlere böyle özellikler verilirken ilginç bir tesadüf olmuş iki özellik te birden verilmiş oyuncuya Yani buna hata demek yanlış olur bence
    hata demedik zaten sadece ilginç..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu ne perhiz bu ne Lahana turşusu
    0-0 biten maçta Simao gaLibiyetimde büyük roL oynamış Simao emekLi oLana kadar satmam daha hatta emekLi oLunca da koçLuk görevi onu bekLiyor

Not: Türkçe yama TurksportaL ekibinin yaptığı Türkçe yama değiLdir...
    Screw you guys, I'm goin' home

Arkadaşlar bu nasıl çelişki?

Morgan De Sanctis'in favoured club galatasray Ama scoutumla soruşturduğumda "He has no intention"

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Görünmez Adam

ya beyler Galatasarayla 2017 yılındayım sampliyonlar ligi macımı oynuyorum.Lyon ile kendi evimde 2. yarı seyirci sayısına bi baktım 48 000 yukarı bi baktım Ali Samiyen Spor Complex yazıyo New userden bi bakayım dedim yeni stad kurmus Galatasaray ama hic bir mesaj gelmedi farketmesem ole gidicek

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Catma22 View Post
    ya beyler Galatasarayla 2017 yılındayım sampliyonlar ligi macımı oynuyorum.Lyon ile kendi evimde 2. yarı seyirci sayısına bi baktım 48 000 yukarı bi baktım Ali Samiyen Spor Complex yazıyo New userden bi bakayım dedim yeni stad kurmus Galatasaray ama hic bir mesaj gelmedi farketmesem ole gidicek

Sen geç farketmişsin 2012 gibi değişiyor o isim yani bende öyle mesaj banada gelmedi
    Football is simple,but Football Manager is not

hadi ya yuh ben ne yaptım acaba o kadar Stadta 52 000 kişilikmiş

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Ali Samiyen Sports Complex zaten her oyun başladığında var 2012 de geçilecek diye gözüküyor.

Enterokinaz Misafir

Arkadaşlar resimde altı çizili olarak gördüğünüz yer bana bir hayli ilginç geldi. İlk defa rastlıyorum.

Default Barcelonanın pilot takımı oldum

Guardiolanında favari kişileri arasındayım. Etkileşimimiz çok iyi kendisi ile

Sayfa 15 / 22 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon

Mesaj Yetkileri