Ne var ki, bunda tarikko, belki adam hakemden izin alıp Gonzales'e "Şu köşeye at" tarzı talimatlar vermiştir.![]()
Ne var ki, bunda tarikko, belki adam hakemden izin alıp Gonzales'e "Şu köşeye at" tarzı talimatlar vermiştir.![]()
olabilir ..
Normalde o da bir hata. Penaltının tekrarlanması gerekirdi.
(/s)
O penaltı gol olmasa, hakemin saymaması doğaldır. Ama gol olmuş sayması ilginç. Büyük ihtimalle oyuna bunun kodu girilmedi....
Değişik maç olmuş ezmişsin resmen ama olmamış.. Bu Fm'de insanı delirten özelliklerden birisi gerçekten20 şut atıyorsun adamlar 1 tane atıyor ve maç berabere bitiyor..
Atamayana Atarlar Hesabı
İyide arkadaşım taktiğin tutmaması sana bağlı maç başı taktik değiştirirsen adamlar taktiğe alışamaz, tutmaz, Çok transfer yaparsan oyuncuların birbirlerine alışma süreci vardır taktik yine tutmaz. Antrenman sistemleri ille de sakatlık önlicek diye bişi yok oyuncu antrenmanda da sakatlanabilir ayrıca doğru ayarlarsan performansa direk etkisi olur. Takım ve oyuncu komutlarını iyi yerleştiremezsen sana messide gelse tıkanır kalır aynı zamanda rakip takımın yaptığı baskıyıda es geçme. Bu söylediklerim oyuna gerçekçilik katıldığının bir göstergesidir. Hataları yok değil ama oyun hiç de keyifsiz değil. Oyunu kötülemek içinde bu kadar abartılmaz.
Görevliler içerde sakatlanan adamı aldılar, Tottenhamlı oyuncular yenik olmanın etkisiyle adamların dışarıya çıkmalarını bile beklemedi, direk kaleye yüklendiler
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
[quote=Togiii;1433010]
Beşiktaşın küme düşmesinden daha çok ligdeki puan durumu gerçekten çok ilginç şampiyon 59 puanla çıkmış belkide tarihin en az puanla şampiyonluğa ulaşan takımlarından birisi ama gerçekten çok zevkli olmuştur lig
1 maç alıyosun uefaya 1 maç kaybediyorsun düşme potasındasın
Her şey ortada
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
[quote=sowkay;1449918]
Galiba oyuncular sahaya rakibi öldürmeye çıkmış
gerçekten çok saçma bişey ya :S
Last edited by sowkay : 28.Mayıs.2009 at 00:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by sowkay : 28.Mayıs.2009 at 01:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
şampiyonlar ligi finali oynarken maç 2-2 bitti ve uzatmalara gitti. Uzatmalarda 2 gol atıp 4-2 kazandığımı zannederken bi de baktım 4-3 yazıyo. Karşı takım gol atmadan gol atmış gibi gösterildi.Gol 113. dakikada penaltıdan geldi diye yazıyodu ama inceledin o dakikayı gol falan da yok![]()
Almanya'da Asamoah gibi Almanya'ya gidip oranın milli takımına giden oyuncular vardır, aynı zamanda Almanya'da yetişmiş Türk oyuncular vardır. Oyunda da regenlere böyle özellikler verilirken ilginç bir tesadüf olmuş iki özellik te birden verilmiş oyuncuyaYani buna hata demek yanlış olur bence
soyadı Konak orası ayrı bi karışıklıkbence babası Almanya'ya işçi olarak gitmiş bi Türk, annesi de Gana'dan Almanya'ya göçmüş biri
birinin de Alman vatandaşlığı vardır.. babası Türk simi koydurmuş zorla sanırım
karışık bi ilişki işte..
hata demedik zatensadece ilginç..
Bu ne perhiz bu ne Lahana turşusu
0-0 biten maçta Simao gaLibiyetimde büyük roL oynamış Simao emekLi oLana kadar satmam daha hatta emekLi oLunca da koçLuk görevi onu bekLiyor
Not: Türkçe yama TurksportaL ekibinin yaptığı Türkçe yama değiLdir...
Screw you guys, I'm goin' home
Arkadaşlar bu nasıl çelişki?
Morgan De Sanctis'in favoured club galatasrayAma scoutumla soruşturduğumda "He has no intention"
![]()
ya beyler Galatasarayla 2017 yılındayım sampliyonlar ligi macımı oynuyorum.Lyon ile kendi evimde 2. yarı seyirci sayısına bi baktım 48 000 yukarı bi baktım Ali Samiyen Spor Complex yazıyoNew userden bi bakayım dedim yeni stad kurmus Galatasaray ama hic bir mesaj gelmedi farketmesem ole gidicek
![]()
hadi yayuh ben ne yaptım acaba o kadar
Stadta 52 000 kişilikmiş
![]()
Ali Samiyen Sports Complex zaten her oyun başladığında var 2012 de geçilecek diye gözüküyor.
Arkadaşlar resimde altı çizili olarak gördüğünüz yer bana bir hayli ilginç geldi. İlk defa rastlıyorum.
![]()
Guardiolanında favari kişileri arasındayım. Etkileşimimiz çok iyi kendisi ile![]()