1 ile 30 arası toplam 746 sonuç

Konu: Adım Adım Zirveye / İskenderun DÇ / 6. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

İskenderun Demirçelik Spor puan kaybetmeye devam ediyor. Tarsus deplasmanında sezonun genelinde olduğu gibi gol bulmakta sıkıntı çekmeyen lacivert kırmızılılar buna karşın çok basit goller yiyerek sahadan eli boş ayrıldı.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Evet arkadaşlar görüldüğü üzere işler pek iyi gitmiyor bu sıralar. Maçlara biraz ara verip transfer dönemi sona ermeden kiralık ve serbest oyuncular üzerine yoğunlaşacağım. 1 kaleci + 1 yada 2 stoper almaya çalışacağım.
    Last edited by Walter Sakana : 13.Haziran.2009 at 06:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İDÇ SPOR GENE KAZANAMADI

Son haftalarda büyük bir düşüş yaşayan İskenderun DÇ Spor Konya Şekerspor deplasmanında da sahadan puansız ayrıldı. İlk yarıda etkisiz kalan konuk ekip ikinci yarıda oyunda hakimiyet kursada bir türlü golü bulamayınca üstüste 3. mağlubiyetini aldı.

SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ 7 MAÇ SONRA GALİBİYETİ GETİRDİ

Uzun süredir maç kazanamayan İskenderun DÇ Spor, A.Sebat deplasmanında 7 maç sonra galibiyete ulaştı. Oyunun büyük bölümünde üstünlük kuran konuk ekip uzatma dakikalarında yediği golün şokunu çabuk atlatıp karşılık vererek sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı. Maçın sonuna 4 dakika ekleyen karşılaşmanın hakeminin 9 dakikadan fazla uzatma oynatması dikkat çekti.

5. Hafta itibariyle puan durumu şu şekilde :

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İlk kez Konya Şeker maçının ikinci yarısında denediğim Dominator v1 taktiğime geçtiğimden bu yana takım toparlanmaya başladı. Önce A.Sebat ardından Diski karşısında denedim ve 2 maçtanda galibiyetle ayrıldım. Daha önceki maçlarda takımın henüz rayına oturmamış olmasından dolayı denememiştim, üstüste gelen kötü sonuçların ardından zamanı gelmişti.

Mesaj Yetkileri