Bence 2 yabancı ön libero lazım bu takıma, Emre sakatlanır vs. gibi durumlarda Selçuk'u görmek istemem.
Bence 2 yabancı ön libero lazım bu takıma, Emre sakatlanır vs. gibi durumlarda Selçuk'u görmek istemem.
YerLi diyorum, BaLiç yerLimiydi![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Helal olsun başkanım.Gitti aldı ve geldi![]()
Mehmet Topuz imza töreninde, ben doğuştan fenerliydim, derse hiç şaşırmam, normal bir durum olur bu.
Aziz Yıldırım'ın sırf lafını yememek için bu kadar para harcaması bence gereksizdi, Mehmet Topuz için çok yüksek bir fiyat ödedi Fenerbahçe.
O paraya belki daha da azına Giovani dos Santos, Cristian Poulsen gibi isimler dolaşıyor medyada. Hiçbiri de imkansız değil.
Poulsen ile büyük oranda anlaşıldı zaten. Reddetmişti ama girişimler sonucu yüzde 99 anlaşıldı. Sadece yabancı kontenjanının açılması bekleniyor. Her ihtimale karşı Poulsen olmaz ise yedekleri var.
(/s)
Mehmet Topuz transferi hayırlı olsun. Sabırlı olmanın ve kuralları uygulamanın meyvelerini topladık bu transferde. FIFA kurallarıyla transfer yaptık ve sonuç ortada. Poulsen ismide geçiyo ama ben Real Madrid'li Diarra'ı daha çok istiyorum nedense.
Bu arada BJK TV'ye teşekkür etmek istiyorumHala daha oyuncumuz Mehmet Topuz'la ilgili Beşiktaş taraftarlarının iyi dileklerini yolluyolar bize
Az önce İşte Taraftar işte Mikrofon programında ' yeni transferimiz mehmet topuz hakkındaki görüşleriniz neler '' diye soruyolardı
![]()
7,5M€ ödendi Topuz için.
Takas yok.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Özer Hurmacı için de 4M€ + Gökhan Emreciksin + İlhan Parlak.
Last edited by Cengo : 13.Haziran.2009 at 17:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Last edited by Cengo : 13.Haziran.2009 at 17:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Tolunay Hocanın emrecikisni istemeyeceğini pek sanmıyorum geçen seneden beri istediği bir oyuncu para alsa yerine daha iyi birini alacağını düşünmüyorum yerine bakalım ne olacak o konu
Luca Toni'ye 8 milyon Euro
Bild Gazetesi, Fenerbahçe´nin Bayern Münih´in İtalyan golcüsü için bir servet ödemeye hazır olduğunu yazdı. 32 yaşındaki oyuncunun bonservis bedeli ise 15 milyon Euro dolayında.
Almanlar’dan müthiş iddia
Başkan Aziz Yıldırım’ın yakın çevresine 2 bomba transfer müjdesi vermesi camiada büyük heyecan dalgası yaratırken, Alman Bild Gazetesi Fenerbahçe’nin Luca Toni için kesenin ağzını ardına kadar açtığını yazdı. Haberde, bu transferi gerçekleştirmek isteyen Sarı-Lacivertli kulübün Bayern Münih’e 15 milyon Euro bonservis bedeli, futbolcuya ise yıllık 8 milyon Euro vermeyi göze alması gerektiği vurgulandı. ‘Daum Toni’yi Fenerbahçe’ye mi alacak’ başlığı altında verilen haberde, Luca Toni’nin 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunduğu, ancak Gomez, Olic ve Klose’yle çok iyi forvet oyuncuları kadrosunda bulunduran Bayern Münih’in Toni’yi satabileceği kaydedildi. Aziz Yıldırım’ın Daum ile birlikte üst düzey bir takım kurmak istediği, bunun için de Bayern Münih’in diğer yıldız oyuncusu Hamit Altıntop’u da transfer etmek istediğinin ileri sürüldüğü haberde, “Yıldız futbolcunun 32 yaşına gelmesi nedeniyle Bayern bu alışverişe sıcak bakabilir” ifadesine yer verildi.
Karim Matmour sırada
Fenerbahçe’nin güçlü ve iddialı bir takım kurma çabaları, Avrupa’da da çok yakından merakla izleniyor. Bu kez de Almanya’nın önde gelen gazetelerinden Köln Express bir iddia ortaya attı. Haberde, Daum’un, Mönchengladbach’ta forma giyen Karim Matmour’u kadrosuna katmak istediği ifade edildi. Daum’un dikkatini çeken oyuncu, Fransa’da doğdu ve Cezayir Milli Takımı’nın formasını giyiyor. Kulübü ile kontratı 2012 yılına kadar devam eden 23 yaşındaki golcü, gelecek vaat eden futbolcular arasında gösteriliyor.
Köln Express
---------------------------------
Bence bu para veriLmemeLi 32 yaşında bi oyuncu için 15M€ bonservis + YıLLık 8M€ para çok fazLa kim oLursa oLsun KaKa 25 yaşında 9,5M€ aLırken bu para çok sırf bu adama veriLecek maaşLa kaç oyuncu aLınır. Bu paraya geLecekse hiç geLmesin ayrıca Toni -bence- bu parayı edicek bi oyuncuda değiL yine söyLiyim sercan yıLdırım'ın bonservisi 7M$ diye duydum şimdi ki döviz kurLarına bakarsak $yakLaşık 1,53TL, €yakLaşık 2,1TL sercan 22 yaşında Toni 32 yaşında kararı siz verin...
Last edited by goosfraba : 13.Haziran.2009 at 20:05
Screw you guys, I'm goin' home
Toni bize değil Barcelona'ya gidiyor.
Basına inanmayın artık..
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Toni'ye yıllı 8M€ verecek kadar aptal bir başkana sahip olduğumuzu sanmıyorum. Onun yerine çok zorlarsın Sercan'ı alırsın.
Özer ve Poulsen gelse muhteşem olur. Gündemde Diarra varsa tabiki Polsen'e tercih ederim.
Toni yerine daha yararlı bir forvet alınabileceği kesin ama Sercanla Toni'yi karşılaştırmak gibi bir hataya düşmeyelim lütfen.
Fenerbahçe'li hiçbir arkadaş Topuz'u istemiyordu.Topuz galiba Fener'e gitmiş 2-3 gündür hiçbirşeyden haberim yok.Hayırlı olsun![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
hocam çok zorlarsın falan deyince sercanı niye zorlayalım yani bende şaşırdım =)
seneye transferlerle oluşan 11imiz [elbette hepsi ilk 11 de oynamicak ama bi 11 oluşturalım]
volkan
g.g-bilica-bekir-carlos
----paulsen--emre---
-özer--alex---topuz-
--------güiza------------
Fenercell'liere de mesaj gelmiş.İş resmileşti hayırlı olsun![]()
İngiliz Kulübü’nün, uzun süredir transfer listesinde bulunan sarı-lacivertli ekibin İspanyol golcüsü için, takımdan ayrılmak isteyen Brezilyalı yıldızı önereceği, bu takasta her türlü zararı göze aldığı ileri sürüldü
İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester City’in, Fenerbahçe’nin İspanyol golcüsü Daniel Güiza’ya olan ilgisi büyük bir takası da gündeme getirdi.
Manchester City’nin sarı-lacivertli kulüpten Güiza’yı resmen isteyeceği, karşılığında İngiltere’de mutsuz olan ve takımdan ayrılmak isteyen Brezilyalı yıldız Robinho’yu önermeye hazırlandığı öğrenildi.
İngiltere’den ayrılacağını kulübüne ileten Robinho’nun, Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak baktığı bildirildi. Manchester City’nin Güiza için 12 milyon euroyu gözden çıkardığı, Robinho takasının gerçekleşmesi durumunda sarı-lacivertlilerin İngilizlere bir miktar para ödeyebileceği kaydedildi.
Manchester’ın yaklaşık 40 milyon euroya mal olan Robinho konusunda zararı göze aldığı, hiçbir verim alamadığı Brezilyalı oyuncunun yeni sezonda kesinlikle takımda düşünülmediği ileri sürüldü.
Güiza’yı satma konusunda kararsız olan ve bu oyuncudan en az bir yıl daha yararlanmayı planlayan Fenerbahçe Yönetimi’nin ise Robinho ismiyle geri adım atabileceği ve İngilizlerle masaya oturabileceği belirtildi.
Türkiye’ye büyük umutlarla gelen ancak başarılı olamayan Güiza’nın İngiltere’ye gitmek istediği, hatta menajerinin sarı-lacivertli kulübe, “Güiza’yı isteyen kulüpler var. Göndermeyi düşünürseniz bizim açımızdan bir sorun olmaz” mesajını yolladığı bildirildi.
Robinho da geçen hafta İspanyol basınına yaptığı açıklamada, Manchester City’de istediğini bulamadığını belirterek ayrılık sinyalleri vermişti. İngiliz Kulübü de talep olması halinde bu oyuncu için masaya oturabileceğini bildirmişti.
MilliyeT.......
Pazartesi saat 11.30 da imza töreni var.. bütün taraftararı bekliyolar..
Bırakalım özer'i topuz'u şimdi de, Semih ağzıyla kuş da tutsa şu takımda ilk 11de olamayacak mı?
Transferler hakkındaki yorumum ise şöyle;
Bence bu sene Fener başarılı oldu, oldu. Olmadı, işleri yaş. O paraların dönüşü olmak zorunda. Bugün 7.5 milyon euro'ya alacağınız bir çok oyuncu var. Topuz Türk'tür, anlarım ama parasının (maaşının demiyorum) karşılığını verecek mi, hep birlikte göreceğiz..
Özer konusunda ise Ankaraspor inanılmaz kârlı. İlhan Parlak'ı da Gökhan'ı da ne umutlarla almıştı Fenerbahçe.. Özer'in de bunlardan farkı olacağını düşünmüyorum..
Bi soL kanat daha alınması Lasım yada Vederson artık oynamalı R.CarLos'un yerinde
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Adam gibi Teknik Direktör gelse bence oynayabilir ama bilmiyorum.Daum bence Semih'e sans verir sonuçda Semih'in satılmamısını o istemis ve sistemi çift forvet Guiza'da dedi çift forvetle daha iyiyim diye bunu göz önünde bulunduracaklardır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teknik Direktor adm gibi gelse dediğim yerde ki kastım G.Emreciksin ve ilhan için..
Last edited by HooijDonk07 : 13.Haziran.2009 at 20:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Neden inandırıcı gelmiyor? Basbaya ben katiyyen istemiyordum ama Aziz Başkan çıktı televizyonda yorumunu yaptı, konuştu ve transferi yapacağını söylediği an benim düşüncelerim değişti. Benim olduğu gibi bir çok Fenerbahçe'li hatta çoğu Fenerbahçe'li arkadaşımında fikri değişti. Hepimiz Aziz Başkan'ın arkasında yer aldık.
Öneml, olan içimizdeki samimiyeti bulmak. Sana inandırıcı gelmemesinin sebebi, beşiktaşlıların bir nebze de olsa hayal kırıklığına uğramış olmasından kaynaklanıyor.
edit@ gider sözcüğü pek hoş kaçmadı.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Sen git o kadar Ben Beşiktaş'lıyım.Ailecek Beşiktaş'lıyız,Beşiktaş'ta top oynamak istiyorum de.Sonra Fenerbahçe'ye transfer ol.Oda iyi![]()