Sayfa 33 / 1204 İlkİlk ... 23313233343543831335331033 ... SonSon
961 ile 990 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
    Sağ kanat oyuncusu için birinci öncelik Lucas Neill'miş. (Ntv Spor)
    Lucas NeiLL'i istemeLerinin asıL sebebi hem stoper hem'de sağ bek oynıyabiLiyo oLmasıymış...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Galatasaray'ın transfer gündemindeki isimlerden Eidur Gudjohnsen'e Barcelona'nın izin verebileceği bildirildi.

İzlandalı futbolcunun, eski hocası Frank Rijkaard'ın Galatasaray'a teknik direktör olmasından sonra Galatasaray'da oynamaya daha sıcak baktığı öne sürülmüştü.

Barcelona cephesinin İzlandalı milli futbolcu için "İstikrarlı bir futbolcumuz. Şimdilik bize Galatasaray'dan gelen bir teklif yok. Ancak gelirse başkanımız Laporta da Rijkaard'ın başarılı olmasını çok istediğinden uzlaşma mümkün" görüşünde olduğu bildirildi.

2010'DA SERBEST KALIYOR

Gudjohnsen için Barcelona'nın 2006'da Chelsea'ye ödemiş olduğu 12 milyon euroluk bonservis bedeli transferin önündeki en önemli engel olarak değerlendiriliyor.

Yine de İzlandalı yıldızın Eylül ayında 31 yaşını dolduracağı ve gelecek sezon da sözleşmesinin sona erecek olması Galatasaray'ın elini güçlendiren unsurlar olarak gösteriliyor.

12.06.2009
    Kaynak :
    Sabah
    Last edited by E.Cartman : 13.Haziran.2009 at 20:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ADNAN POLAT, "TARAFTARIMIZI HEYECANLANDIRACAK TRANSFERLER YAPACAĞIZ.."

Galatasaray başkanı Adnan Polat Lig Tv de yayınlanan GÜNÜN KONUĞU programına konuk oldu. Ömer Güvenç'in sorularını yanıtlayan başkan POLAT, Rijkaard'ın yardımcılığına bir Türk getireceğiz derken, HERKESİ HEYECANLANDIRACAK TRANSFERLER YAPACAKLARINI BELİRTTİ.. BAŞKAN POLAT, İLGİNÇ SORULARA NET VE YİNE İLGİNÇ CEVAPLAR VERDİ..

İşte Adnan Polat'ın maraton tarafından derlenen açıklamaları:

“YENİ BİR SAYFA AÇTIK”

İşin mali boyutuna bakınca TFF topladığı bütün paraları kendi ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra kulüplere katkı olarak dağıtmalı. Onu yapıyorlar bence doğru yapıyorlar. Bu TFF’yi şartsız destekleyenlerin başında geliyordum. Konu hakemlerin yaptığı hatalar değil, benim kavgam futbolun daha iyi yönetilmesi ve değerinin daha da arttırılmasıydı. Özgener’e destek verirken “lütfen anti futbola prim vermeyin” dedik. Yıldızı oyuncuların değerleri çok fazla. Bu nedenle kötü sahalarda oynamak istemiyoruz. Çok kötü sakatlıklar oluyor. Uğur 16 aydır futbol oynayamıyor bu nedenle. Futbolda hakemler değil, futbol öne çıksın. Seyirciler hakemi değil, takımları izlemeye geliyorlar. Vakit geçirmeye tolerans tanınmasın. Bu konularda ilerleme görülmeyince ilk yarıda yaptığımız ikazlara rağmen bu konuda ilerleme görülmeyince 2. yarıda bu itirazımızı kamuoyuna duyurduk. Yeni bir sezon başlıyor futbol barışı için yeni bir sayfa açtık. İnşallah bundan sonra Özgener Federasyonu bizlerin telkinlerini dinlerler.

“4 TEKNİK DİREKTÖRLE BİZZAT GÖRÜŞTÜM”

Bizim başından beri kafamızda 4 teknik direktör vardı. Bunları 4’üyle de görüştüm. Uzun uzun görüştük. 3-4 saatlik görüşmeler oldu. 4’ünün de özgeçmişi çok üst düzeydi ama karakter olarak G.Saray’a uyar mı? Onlara uyup uymayacağını anlamak için görüştük. Hepsi de kıymetli hocalardı. Rijkaard Türkiye’ye gelmeye ikna oldu. Bütün Avrupa’da hep birinci haber olarak çıktı bu transfer. Türkiye’nin futbol imajına katkısı oldu. Rijkaard’ın çalıştırdığı takımı diğer ülkelerde de izleyeceklerdir. Bu futbolcularımız için de bir şanstır.

“RIJKAARD’IN BİR TÜRK YARDIMCISI OLACAK”

Rijkaard’ın yanına bir yardımcı hoca ya da bir sportif direktör düşünüyoruz. Bu kişinin çok iyi lisan bilmesi, uluslar arası olması lazım. G.Saray’daki adaylar içinde kim olabilir onu tartışıyoruz.

“İKİNCİLİK BİZİM İÇİN BAŞARI DEĞİL”

G.Saray sezona başladığında yarıştığı tüm şampiyonalara kazanma için çıkar. 2.’lik bizim için başarı değildir. Süper Lig şampiyonluğu da bir amaç değil araçtır. G.Saray’ın 25 kişilik kadrosundan geçen 2 seneden 4-5 tane futbolcu kalmış olacak. Futbolcuların birbirlerini tanımaları bir süreç gerektiriyor. G.Saray bu değişim döneminde daha iyi bir takım olacaktır. Geleceğe yönelik yatırım yapıyoruz ama

“ŞAMPİYONLUĞUN GARANTİSİ YOK”

Aziz Bey seçim öncesi 3 sene üst üste şampiyonluk sözü verdi ve de vermeliydi bence. F.Bahçe ya da G.Saray’ın amaçları şampiyonluktur her zaman. Böyle bir şeyi hedeflersiniz ama bunu garanti edemezsiniz.

“SEYRANTEPE CANIMI SIKIYOR”

Seyrantepe canımı çok fazlasıyla sıkıyor. Bu stat bitecek. 2010-11 sezonunda açılışı yapmak amacındayız. Stadı biz değil, TOKİ yapıyor. Biz bu protokolü yaparken Sayın Başbakan protokole imza koydu ve bu stat zamanında bitecek dedi. Sayın Başbakan’ın sözüne imzasına güvenmeyeceğim de kime güveneceğim.

“BÜLENT KORKMAZ, G.SARAY’IN BAŞINA TEKRAR GELECEKTİR”

Bülent Korkmaz bir riske girdi G.Saray için. Geldikten 4 hafta sonra geldi istifa mektubunu verdi. “Ben G.Saray’ın bir neferiyim. Buraya ne zamanın tarihini yazarsanız o zaman ayrılırım” dedi. G.Saray’ın başına tekrar gelecektir. Birkaç sene sonra inşallah tekrar G.Saray başında göreceğiz onu.

“HASAN İLE VEDALAŞACAĞIZ”

Futbolcular geliyor ve yüreğini koyuyorlar bu işe ama bir dönem geliyor ki o takıma faydalı olmaları mümkün olmuyor. Göndermek istiyorsunuz ama bu sefer gitmek istemiyor. O zaman da adımız vefasıza çıkıyor. Hasan ile konuşacağız ve güzel bir şekilde vedalaşacağız.

“ADNAN SEZGİN YURT İÇİNDEN SORUMLU”

G.Saray’ın altyapıdan gelen bir fubolcu ordusu var. 70 tane futbolcuyla uğraşıyor Adnan Sezgin. Çok ozr bir iş bu. Adnan onla uğraşırken Haldun Üstünel de yurt dışı transferiyle uğraşıyor. Her ikisi de beni bilgilendiriyorlar.

“SIRADAN AVRUPA TAKIMLARINA FUTBOLCUMU GÖNDERMEM”

Birçok futbolcumuzun gönlünde yatan Avrupa’da oynamak ama ben onlara “G.Saray’a bir Avrupa kupası kazandırmadan göndermem sizi” dedim. İkincisi de gidecekleri takımlar sıradan takımlar olmamalı. Kendi ülkelerinde ilk 5 içerisinde yer alan takımlar olmalı.

“ARDA HAKKINDA GÜZEL DÜŞÜNCELERİMİZ VAR”

Arda’ya daha fazla sorumluluk verilmesi konusunu Rijkaard ile görüşeceğiz. Arda hakkında güzel düşüncelerimiz var.

“G.SARAYLILARI HEYECANLANDIRACAK TRANSFERLER YAPACAĞIZ”

Transferi tek başına Rijkaard yapmıyor. Bugün kendisi ve yardımcısıyla görüşeceğiz transfer konusunu. G.Saraylıları heyecanlandıracak transferler yapacağız.

Kaynak:
    Turkspor.net

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başkan Öss öncesi içime su serptin..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bugün Metin Oktay Tesislerinin önünden geçtim vallahi sadece göz ucuyla baktım içeri ona ragmen içim heyecanla doldu . Vallahi ben futbolcu olsam direk imza atarım

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

İçimde tek bir şüphe yok kesinlikle çok kaliteli transferler yapıcağız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sezon İngiltere Premier Lig'den düşen Newcastle United kaosa sürükleniyor.Kulübün içerisinde bulunduğu ekonomik krizden bunalan Mike Ashley, Newcastle United'ı önce 400 milyon pounda satışa çıkardı ancak talip çıkmayınca fiyatı 100 milyon pounda çekmek zorunda kalmıştı.Şu ana kadar Newcastle United'a satınalma konusunda herhangi bir teklif gelmezken, takımda bulunan yıldız futbolcular da geleceklerini sorgulamaya başladı. Özellikle Obefimi Martins ve Alan Smith ikilisi Newcastle United'dan ayrılmak istediklerini her fırsatta söylerken, diğer oyuncuların da kendilerine kulüp aramaya başladıkları ifade edildi. Yılların Newcastle United'i de küme düştü. Premier Lig'in en köklü kulüplerinden olan Newcastle kağıt üzerinde bakınca bazı yıldızlarınıda elinde bulundurmasına rağmen ekonomik sıkıntılar yüzünden bu durumlara düştü. Kulübün sahibi kulübü satılığa çıkardı kimse almadı. Eskiden olsa Arap işadamları hemen balıklama atlarlardı ama ligden düştükleri için piyasa değerleride düştü. Bu yüzden kulübüde satamıyorlar ve kriz giderek büyüyor. Newcastle'nin kadrosunda önemli futbolcular bulunuyor. Bir zamanlar İngilizlerin altın çocuğu olan Owen kariyerinin en kötü dönemlerini burada geçiriyor. Inter'de yıldızlaşan Martins Newcastle'de demir atmış durumda. Leeds United'in Avrupa'nın prensi dedikleri döneminin yıldızı olan ve Manchester United'de de oynamış olan Alan Smith'de bu kadroda bulunuyor. Premier Lig'de yıldızlaşan ve Chelsea'de de oynamış olan Damien Duff'da bu kadronun kağıt üzerindeki kaliteli futbolcularından. Sonra Cacapa, Geremi, Viduka gibi hala piyasası olabilecek düzeyde olan futbolcularda bu kadronun elemanları. Newcastle'de kulübün satışı olmasada ekonomik kriz güçlenecektir, hadi kulübü sattı diyelim bu futbolcular Premier Lig'de oynamayacaklarsa bu kulüpte durmayacaktır. Aslında Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi takımlar için bu takımda oynayan yıldızlar ideal futbolcular gibi gözüküyor. Owen, Martins, Viduka bugün üç büyüklerde oynarlarsa büyük işler yapabilirler. Bu olmadı Avrupa'nın çeşitli büyük liglerinde de bu futbolcular forma giyebilir. Hemde küme düşen takım olarak krizde de olduklarını düşünürsek fazla büyük bonservis ücretleride istenmez.
    Sömürün Newcastle United'ı
    Bu sezon İngiltere Premier Lig'den düşen Newcastle United kaosa sürükleniyor.Kulübün içerisinde bulunduğu ekonomik krizden bunalan Mike Ashley, Newcastle United'ı önce 400 milyon pounda satışa çıkardı ancak talip çıkmayınca fiyatı 100 milyon pounda çekmek zorunda kalmıştı.Şu ana kadar Newcastle United'a satınalma konusunda herhangi bir teklif gelmezken, takımda bulunan yıldız futbolcular da geleceklerini sorgulamaya başladı. Özellikle Obefimi Martins ve Alan Smith ikilisi Newcastle United'dan ayrılmak istediklerini her fırsatta söylerken, diğer oyuncuların da kendilerine kulüp aramaya başladıkları ifade edildi.

Yılların Newcastle United'i de küme düştü. Premier Lig'in en köklü kulüplerinden olan Newcastle kağıt üzerinde bakınca bazı yıldızlarınıda elinde bulundurmasına rağmen ekonomik sıkıntılar yüzünden bu durumlara düştü. Kulübün sahibi kulübü satılığa çıkardı kimse almadı. Eskiden olsa Arap işadamları hemen balıklama atlarlardı ama ligden düştükleri için piyasa değerleride düştü. Bu yüzden kulübüde satamıyorlar ve kriz giderek büyüyor. Newcastle'nin kadrosunda önemli futbolcular bulunuyor. Bir zamanlar İngilizlerin altın çocuğu olan Owen kariyerinin en kötü dönemlerini burada geçiriyor. Inter'de yıldızlaşan Martins Newcastle'de demir atmış durumda. Leeds United'in Avrupa'nın prensi dedikleri döneminin yıldızı olan ve Manchester United'de de oynamış olan Alan Smith'de bu kadroda bulunuyor. Premier Lig'de yıldızlaşan ve Chelsea'de de oynamış olan Damien Duff'da bu kadronun kağıt üzerindeki kaliteli futbolcularından. Sonra Cacapa, Geremi, Viduka gibi hala piyasası olabilecek düzeyde olan futbolcularda bu kadronun elemanları. Newcastle'de kulübün satışı olmasada ekonomik kriz güçlenecektir, hadi kulübü sattı diyelim bu futbolcular Premier Lig'de oynamayacaklarsa bu kulüpte durmayacaktır. Aslında Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi takımlar için bu takımda oynayan yıldızlar ideal futbolcular gibi gözüküyor. Owen, Martins, Viduka bugün üç büyüklerde oynarlarsa büyük işler yapabilirler. Bu olmadı Avrupa'nın çeşitli büyük liglerinde de bu futbolcular forma giyebilir. Hemde küme düşen takım olarak krizde de olduklarını düşünürsek fazla büyük bonservis ücretleride istenmez.

http://sportifcumleler.blogspot.com/...le-united.html

Yazıda belirtildiği gibi 3-4 büyüklerimiz harekete geçseler iyi olur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    reklam değildir blog ztn benim değil paylasmak istedim newcastle ı sömürmemiz gerek
    Last edited by Nocna Mora : 14.Haziran.2009 at 00:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yeni kampanya başLataLım NewcastLe SömürüLmeLi meseLa Martins GS'Li oLmaLı

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Bugün Metin Oktay Tesislerinin önünden geçtim vallahi sadece göz ucuyla baktım içeri ona ragmen içim heyecanla doldu . Vallahi ben futbolcu olsam direk imza atarım
    abi oranın ortamı müthiş orada değişik bi hava var insanı havaya sokuyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben oraya çok gittim geçen sene gs basketbol okulu adına mondragon la orda el sıkışmıştım basket okulu ile a takım yanyana yerlerde yapıolar tabii teller var ama olsun arda ya günaydın arda abi demiştik o da günaydın demişti bi keresinde yalnız çok güzel yer yani böyle sakinleştirici bi havası var cidden
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Moratti Deco için girişimde bulunmadıklarını açıklamış eğer Gs ilgileniyosa ve de alırsa mükemmel olur ama zor gibi..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tobi'ye son bir şans daha verilecekmiş bu cok iyi oldu artık sakatlıktan tamamen cıktıgına göre eski savasan , oynayan Tobi'yi görebilecegiz yeni transferimiz olur İnşAllah

Bu arada bir dipnot olarak Emre Aşık'ın bir acıklamasını koyayım bu Beşiktaş macından sonra abuk sabuk laflar dönmeye başlamıstı ;

''GALATASARAYLI OLDUĞUMU HİÇ GİZLEMEDİM''

Geçmiş sezonlarda Beşiktaş ve Fenerbahçe'de de forma giyen Emre Aşık, Galatasaraylı olduğunu ise gizlemediğini söyledi.

Fenerbahçe'ye transfer olduğu dönemde 18-19 yaşında olduğunu hatırlatan sarı-kırmızılı oyuncu, şöyle devam etti:

''O zaman bana bir gazeteci sorduğunda Galatasaraylı olduğumu söyledim. Ama gazetelere çok yanlış yansıtıldı. Sonra Beşiktaş'a geldim. Beşiktaş'ta dönemin ikinci başkanı Hüsnü Güreli 'Sen çocukluktan Beşiktaşlısın değil mi?' diye sordu, ben de 'Hayır, Galatasaraylıyım' dedim.
    Ben bu gerçeği hiç gizlemedim. Ama oynadığım bütün takımlarda en iyi şekilde mücadele ettim. Karşı takım Galatasaray da olsa hep sonuna kadar mücadele ediyordum. Galatasaray'a karşı oynarken de Galatasaraylı olduğumu hiçbir şekilde aklıma getirmiyordum. En iyi şekilde oynamaya çalışıyordum.''

Emre Aşık, kendine çok iyi baktığını vurgulayarak, ''Tecrübeli olduğumu da düşünüyorum ve bunun avantajını kullanıyorum. Haftada 4-5 gün fitnessa gidiyorum ve özellikle sabah antrenmanlarından sonra öğle uykusuna çok dikkat ediyorum. Uyku futbolcu için çok önemli diye düşünüyorum'' dedi.
    Kaynak: Anadolu Ajansı
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Owen ismi geçmiş yukarıda. Tamamen asparagas. Heyecan olmasın boşuna.

Zaten Owen "50 milyon sterlin verseler Galatasaray'a gitmem.Biz ailecek Newcastle'lıyız." diye açıklama yapmış, Hatta Newcastle forması giymiş...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yok abi owen değil tüm newcastle oyncuları mesela martins gibi
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    yok abi owen değil tüm newcastle oyncuları mesela martins gibi
    Yok kardeşim sitemim sana değildi. Hergün onlarca isim geçiyor medyada. Ve 1 tanesi bile doğru değil. Gudjohnsen "Gelirim" demiş güya. Nereye? Tatile mi ? 5 çayına da bekleriz...

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Owen ismi geçmiş yukarıda. Tamamen asparagas. Heyecan olmasın boşuna.

Zaten Owen "50 milyon sterlin verseler Galatasaray'a gitmem.Biz ailecek Newcastle'lıyız." diye açıklama yapmış, Hatta Newcastle forması giymiş...

Abi zaten Newcastle'da baska Aston Villa filan deseydin Ama Gs Dos Santosla ilgileniyormuş alırsa valla o adam sampiyon yapar Gsyi

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Yok kardeşim sitemim sana değildi. Hergün onlarca isim geçiyor medyada. Ve 1 tanesi bile doğru değil. Gudjohnsen "Gelirim" demiş güya. Nereye? Tatile mi ? 5 çayına da bekleriz...
    Fazla büyük konuşmamak lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sag gösterip sol vuruyor bizim Haldun üstad pek takılmayın bu haberlere , Almanya'ya gitmişse muhakkak birini kapıp getirir ucakla
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Ben Cimboma 2. Bir ribery istiyorum sadece sonları benzemesin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Acıkcası Owen'ı istemem. 2 haftada bir sakatlanan bir adam. Futbolu tamamen kafasından silmiş, yakında emeklilik kararını acıklarsa sasırmamak lazım. Sakat Kewell'ı aldık saglamlastı ve üst düzey performans verdi diye buna güvenip şansımızı pek zorlamayalım bence

Bir owen yerine Gudjohnsen cok daha iyi iş yapar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

RIJKAARD'IN ADI NEREYE VERİLİYOR?..

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olan Hollandalı Frank Rijkaard'ın adı bir firma tarafından ilginç bir yere veriliyor.. Peki bu kararı alan firma kim ve Hollandalı hocanın adı nereye verilecek?.. İŞTE DETAYLAR!..

Hollanda’dan Türkiye’ye en fazla turist getiren Türk sermayeli Corendon Turizm ve Hava Yolu Şirketi, uçaklarından birine
    "Rijkaard" adını verme kararı aldı.

Corendon Genel Müdürü Berk Güden, AA muhabirine yaptığı açıklamada,
    Hollandalı teknik direktör Frank Rijkaard’ın Galatasaray’a transferinin ülkesinde
    büyük yankı uyandırdığını söyledi.

Hollandalıların futbolu çok sevdiklerine dikkat çeken Güden,
    "Rijkaard’ın transferi Türkiye’ye karşı bir sempati doğurdu. İstanbul’un
    yaşanabilir olduğunu göstermek Türkiye için çok ciddi bir reklam" dedi.
    Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Van Hooijdonk’un da Hollanda’da
    Türkiye’nin elçisi gibi çalıştığını, her katıldığı toplantıda Türkiye’den
    bahsettiğini ve Türkler tarafından çağrıldığı her etkinliğe katıldığını dile
    getiren Berk Güden, "Onun transferi de ilgi çekmişti, ama Rijkaard çok büyük bir
    olay. Üstelik birkaç tane de futbolcu alır ve Türkiye’nin buradaki popülerliği
    daha artar" diye konuştu.

Filolarında 5 uçak bulunduğunu belirten Güden, "Uçaklarımızdan birine
    ’Rijkaard’ adını vereceğiz. Fenerbahçe taraftarları için uçaklardan birine de Van
    Hooijdonk adını verebiliriz" dedi.

HOLLANDA’DAN KAMP İÇİN FUTBOL TAKIMI GETİRECEKLER

Hollanda’dan kışın kamp için 20 futbol takımını Antalya’ya getirmeyi
    planladıklarını vurgulayan Berk Güden, "Bizim için Rijkaard transferi isabet
    oldu. Artık Türkiye’ye 30 takımı getirebiliriz. Bunun da tek sebebi Rijkaard"
    dedi.

Futbol takımlarının kış dönemi Antalya’da kamp yapmalarının Türk
    turizmine de büyük katkı sağlayacağını belirten Güden, bu sayede otellerin açık
    kalacağını ve çalışanların da işlerine devam edebileceğini kaydetti.
    Corendon Hava Yolunun kurulduğu 2005’ten bugüne kadar Türkiye’ye 1
    milyona yakın yolcu taşıdığını ifade eden Güden, geçen yıl Antalya’ya 240 bin
    turist getirdiklerini, bu sene krize rağmen 250 bin kişi getirmeyi
    hedeflediklerini söyledi.

---------------------------------------------------------------------------

NEESKENS G.SARAY İÇİN NE DEDİ?..

Galatasaray'da Rijkaard'ın yardımcılığını yapacak olan Hollandalı futbol efsanesi Johan Neeskens, Sarı Kırmızılı takım hakkında açıklamalarda bulundu.. Peki Neeskens Galatasaray'ı beğendi mi?.. İŞTE DETAYLAR!..

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Frank Rijkaard'ın yardımcısı Johan Neeskens, sarı-kırmızılı takımda yüksek potansiyele sahip oyuncuların olduğunu söyledi.

Johan Neeskens, GSTV'ye yaptığı kısa açıklamada, Galatasaray'ın son birkaç yıl içinde büyük gelişme kaydettiğini ifade ederek, ''Takımda yüksek potansiyelli oyuncular var. Bu da takımla daha kolay anlaşmamız için zemin hazırlıyor'' dedi.

Bu arada, teknik direktör Frank Rijkaard, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ile bir toplantı yaptı. Rijkaard, toplantının ardından ekibiyle birlikte tesislerde incelemelerde bulundu.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Artık transfer görmek istiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haldun baba yine herkesi ters köşeye yatırcak gibi bi his var içimde Bakalım bu sefer kimi getircek

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Oleguer isimleri çıkmaya basladı..Ben şahsen oleguer'i istemiyorum...Kendisini iyi bulmuyorum..Ayrıca çok agır bir savunma oyuncusu. Katalan oldugu halde barcadan gönderildi..Yoksa Katalan oyuncular kolay kolay barca'dan gönderilmezler..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Katılıyorum sana. Oleguer'i ben de istemiyorum. Şu anda savunmaya yapılabilecek en iyi takviye Lucas Neill'dir. Onu alabilirsek derdimize çare buluruz...

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Mehmet Yıldız ve Oliveira G.Saray'da
    Frank Rijkaard transferi ile dünyayı sarsan G.Saray, birbirinden ünlü yıldızları da kadrosuna katmaya başladı. Sarı-kırmızılıların, Mehmet Yıldız'ın transferini de bitirdikleri belirtildi. G.Saray'ın Mehmet Yıldız için Sivasspor ile Ümit Karan + 2 milyon euro karşılığında el sıkıştığı vurgulandı.

Mehmet Yıldız transferinde imza aşamasına gelen G.Saray yönetimi, Real Betis'li Ricardo Oliveira'da da mutlu sona çok yaklaştı. Yönetici Haldun Üstünel, Betis ile 5 milyon euro'ya el sıkışırken; başkan Adnan Polat'ın Brezilyalı golcünün ismini yarın açıklayacağı iddia edildi.

Kaynak : Fotomaç

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kaynak: Fotomaç
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ben hiç zannetmiyorum Bülent Uygun Ümit Karan'ı takımına alsın.

Dün de Nihat ve Tevez Beşiktaştaydı Fotomaç'a göre Artık Fotomaç'ın haberlerini buraya eklemeyin yahu yeter

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ben fotomaca kustum bize daha yildiz transfer etmiyor Hep size hep size

Mehmet Yıldızdan nefret ediyorum.Galatasaray'a gelmesinde nereye giderse gitsin.Tek düze bi oyuncu Galatasaraya yakışcak bi oyuncu değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Ben fotomaca kustum bize daha yildiz transfer etmiyor Hep size hep size
    Sen Fotospor oku İbrahim. Demedi deme İbrahim Fotospor size David Silva'yı getirir.

Galatasaray'ın transferlerini merakla bekliyorum...
    I'm back...

Mesaj Yetkileri