Bugün rüyamda R.Oliveira 'yı almıştık...Hayırlısı
Bugün rüyamda R.Oliveira 'yı almıştık...Hayırlısı
G.Saray Hakan Şükür'ün peşinde
Hakan Şükür'ü yeni bir formülle döndürmek için Adnan Polat arayışta.
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, genç oyuncuların çok sevdiği ve örnek aldığı Hakan Şükür'ü yeniden takımda görmek istiyor.Bunun için görüşmeler sürüyor...
Yeni sezon için takımı Teknik Direktör Rijkaard'a emanet eden Galatasaray'da Hakan Şükür'ün de yeniden takıma dönmesi söz konusu.
Ancak Başkan Adnan Polat, Hakan Şükür'ü hangi konumda takıma getireceği konusunda kararsız. Yıllarca SarıKırmızılı takımın kaptanlığını yapan ve genç oyuncuların örnek aldığı Hakan Şükür, Rijkaard'a yardımcı hoca olarak önerilecek. Bunu kabul etmezse başka bir formül gündeme getirilecek.
GELECEĞİN HOCASI
Başkan Adnan Polat'ın bu hafta içinde Hakan Şükür'le konuyu bir kez daha görüşmesi ve karara bağlaması bekleniyor. Geçen sezon kaçan şampiyonluktan sonra herkesin, "Hakan Şükür olsa bu sezon şampiyon olurduk" şeklindeki kanaatinin de Polat'ın bu kararı almasında etkili olduğu belirtiliyor. Polat'ın Hakan Şükür'e kendisini yetiştirmesi ve gelecekte Galatasaray 'ın hocası olması konusunda telkinde bulunduğu iddia ediliyor.
Başkan Polat daha önce Hakan Şükür'le yollarını ayırmış ancak Galatasaray Sportif AŞ'de görev almasını istemiş ama Hakan Şükür ise bu teklifi kabul etmemişti. TRT'de yorumculuk yapmaya başlayan kral şimdi yeniden Florya'ya dönme hazırlığı yapıyor. Hakan'ın da Galatasaray 'da bir şekilde görev almak istediği konuşuluyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaynağı eklemeyi unutmuşum,kaynak:yazete.com![]()
Last edited by Gangstaa : 14.Haziran.2009 at 17:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hakan Şükür haberi bence garanti yaLan fotomaç'a da güvenmiyorum ama mehmet yıLdız geLdiyse GS'ye yararLı oLur mu biLemem...
Screw you guys, I'm goin' home
Gürcü Khizanishvili
Galatasaray’la anlaştı
Bu arada Halil Altıntop ileanlşadıgımız söyleniyor..Son haber...
Kulağıma geldiğine göre;
Galatasaray, Blackburn Rovers’ın savunma oyuncusu Zurab Khizanishvili’yle anlaştı. Meira’nın yerini alabilecek olan Gürcü futbolcu Khizanishvili şu an Türkiye’de. Kısa süre önce kulübüyle 2011’e kadar mukavele imzalamış olan Khizanishvili için kulübü Blackburn Rowers ile de bonservis bedeli üzerinde anlaşmaya varıldı. Khizanishvili, Frank Rijkaard’ın onayı alındıktan sonra Galatasaray’a imzayı atacak.
Osman Tanburacı’nın yazısından..
O kim yaa.Adı sanı belli olmayan adamları alıyoruz sonra fos çıkıyor.
Halil Altıntop iyi olur bana göre
Sarı-kırmızılı takım geçen yıl başını çok ağrıtan stoperde çözümü İngiltere'de buldu. Yeni Şafak'tan Abdullah Eğilmez'in haberine göre; Tugay'ın eski takımı Blackburn Rovers'ten takım arkadaşı Khizanishvili 3 yıllığına G.Saraylı oldu.
Galatasaray'da sezon boyunca kriz yaşanan stoper mevkiisine ilk transfer gerçekleştirildi. Blackburn Rovers'ın Gürcü stoperi Zurab Khizanishvili ile her konuda anlaşıldı. Blackburn Rovers'a 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek olan sarı-kırmızılı takım, Khizanishvili'ye ise yıllık 1.4 milyon euro verecek. Gürcistan Milli Takımı'nın da en önemli oyuncularından biri olan tecrübeli futbolcu ile 3 yıllık anlaşma imzalandı. Khizanishvili'yi şu anda Bodrum'da birlikte tatil yaptığı eski takım arkadaşı Tugay Kerimoğlu tavsiye etti.
Geçen sezon Blackburn Rovers'ta fazla şans bulamayan Khizanishvili'nin Tugay'ın tavsiyeleri, G.Saray'ın UEFA'da oynayacak olması ve Rijkaard gibi bir teknik adamla çalışılacak olması gibi etkenlerden dolayı sarı-kırmızılı takımı tercih ettiği belirtildi.
Sarı-kırmızılı takımın Mustafa Sarp ve Leo Franco'dan sonra gerçekleştirdiği 3. transfer olan Zurab Khizanishvili 27 yaşında ve 1.85 boyunda. Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de sadece 5 maçta görev alabilen Gürcü oyuncu özellikle hava topları hakimiyeti ile biliniyor.
Abdullah Eğilmez / Yeni Şafak
İşte yeni kaptan!
Galatasaray'da zaman zaman krize neden olan kaptanlık konusu çözüme kavuştu.
Galatasaray Futbol Takımı'nın yeni kaptanı Arda Turan oldu.
Sarı-kırmızılı yönetim, gelecek sezon kaptanlık pazubandının Ayhan Akman'dan alınıp Arda'nın koluna takılması kararı aldı. Başkan Adnan Polat, genç oyuncuyla yaptığı kısa görüşmede "Artık kaptanımız sensin. Hayırlı olsun" dedi.
Sosyal sorumluluk projelerinde en ön saflarda yer alan Arda, yeni görevine hemen ısındığını gösterdi.
Sarı-kırmızılı kulübün, önümüzdeki günlerde kaptanlıkla ilgili açıklama yapması bekleniyor.
En çok O'na yakışır
Khzinashvili konusu ne bilmiyorum ama anlasıldıgı söyleniyor; acıkcası Lucas Neill cok daha iyi olur bana kalırsa.
Halil ile de anlasıldıgı söyleniyor.
Arda'da bu kapasite var.
Sabri fesatlanmazsa iyidir...
Her oyuncuyu Fm'ye bakarak yorumlamamak lazım.Baros'da FM'de çok iyi değil
Ona bakarsaniz Tolga Zengin'e Fmde en az 20 kulup talip oluyor en az yuzde 90 ida avrupadan. Genelikle Juventusa gidiyor![]()
Arda zaten kaptan olmadan öncede takımın lideriydi.Saha da herşeyini vererek oynuyan bir oyuncu.Kaptanlık çok yakışacak...
#66 Arda Turan
Ben hatırlamıyorum Ribery için kötü oyuncudur dendiğini.Ayrıca ribery ile bu adamı karşılaştıramazsın.
1) Ribery geldiğinde gençti ve gelecek vaad ediyordu.Ayrıca Fransa milli takımı tarafındanda takip ediliyordu.Oysaki bu adam 27 yaşında ve bu yaşına kadar Gürcistan gibi bir takımda sadece 25 kez forma giymiş.
2) Ribery gibi oyuncuyu milyonda bir bulursun.
3) Bu oyuncunun profili oyunda kötü olabilir ama gerçektede bunun çok üstünde olacağını sanmıyorum.
4) Bu oyuncu Blackburn'un as oyuncusu bile değil.
5) Biz dünya kulübü olmaya çalışıyoruz diyen bir kulüp başkanı böyle oyuncular almamalıdır.
Alınmamış bir oyuncuyu tartışıyorsunuz..Gazetelerdeki veya yorumcuların söylediği futbolcuları hemen ciddiye almamak gerekir..Resmi açıklama gelmeden tartışmak gereksiz.
Cevat Güler ile yollar ayrıldı. Ntvspor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Neden böyle bir karar alındı gerçekten çok merak ediyorum.
Yenilik iyidir.Kadroda genç antrenörlere yer verilmeli bence.
Florya tamamen Rijkaard ve ekibine bırakılıyor. Rijkaard-Neskeens ve Pujol 3lüsüne. Rijkaard gelirken Barcada 6 sene kondisyonerlik yapmış Albert Roca Pujol'u da yanında getirdi dolayısı ile Cevat Hocanın calışabilecegi bölüm kalmadı. Herşey için teşekkürler Cevat Güler.