Alvaro Recoba Serbest !
Geleceği düşündüklerini ve kadroda genç oyuncuları tutacaklarını açıklayan Pendik yönetimi ilk operasyonu gerçekleştirdi. Geçen sezon 8 maçta 1 gol 2 assist yapan Recoba alacakları karşılığı serbest bırakıldı. Recoba 35 yaşında ve kendine klüp aramakta.
Sadri Şener: "Kalu'yu çok istedik ama vermediler"
Kalu'nun gideceği haberi Pendik camiasını şoka sokmuştu. Ancak Sadri Şener'in açıklaması ilaç gibi geldi. Seneye çok iyi olmayı planlayan Pendik büyük bir parayı reddetti ve Kalu'yu takımda tuttu. Başkan Kupa kaldırmadan Kalu'yu yollamayız boşuna uğraşmayın dedi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkürler seneye daha da iyi olmayı planlıyorumÇok iyi çıkmışsın Süper Lig'e ve gelen 8.likte gayet güzel tebrikler![]()
vazgeçilmez bi oyuncu o yüzden satmadımbence sat![]()
![]()
kusura bakma zaten son iyi maçım oldu bi uğursuzluk getirdiYuh Sakaryama 5 gol atmış Sakaryam kümeye düşmüş yazık![]()
![]()